afaryna1 04.01.06, 09:39 Poszukujemy osób, które mają dzieci z Zespołem Silver Russell - chodzi o grupę wsparcia dla matki posiadającej takie dziecko - znalezienie ewentualnych inforacji o stowarzyszeniach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewamonika1 Re: zespół Silver Russell 04.01.06, 10:00 witaj, wklejam to, co jakiś czas temu udało nam się znaleźć: www.dlaczego.org.pl/pomocchrus.htm pozdrawiam, ewa Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: wyjaśnienie 04.01.06, 10:03 zauważyłam, że dwa linki spośród podanych są nieaktywne. Stowarzyszenie GEN tłumaczy to na swojej stronie: www.gen.org.pl/ natomiast ta druga strona widocznie wygasła :-( Trzeci link sprawdzałam, jest ok. pozdr. ewa Odpowiedz Link
annall Re: zespół Silver Russell 04.01.06, 20:25 witaj:) mój synek ma między innymi SRS, proszę napisz na gazetową- chętnie pomogę. Mamy już kilkuletnie doświadczenie, dużo kontaktow wśród rodzicóaw dzieci z SRS i wśród lekarzy którzy organizują spotkania i zjazdy. To co na swojej stronie umiescił "gen" to cóż- kropelka wiadomości i dośc to nie ścisłe z rzeczywistością, choć faktycznie w większości przypadków sam SRS to na prawdę nie wyrok. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link