danusia1958 Re: Natalko...to juz rok....(*) 28.01.07, 22:15 Natalko...nie bedzie mnie przez kilka dni... ide na kolejna operacje...tym razem musze miec usuniete zrosty, ktore zaciskaja mi jelita i zyly... wiesz Natalko , boje sie choc nie powinlam...gdyby co...bede juz z Toba... tylko kto bedzie Ci spiewal kolysanki... Dzisiaj mija 16 miesiecy jak odeszlas... mialas tez 16 miesiecy... a ja dalej widze Twoj szelmoski usmiech , przepiekny blekit Twoich oczu i slysze "bacia" Tak bardzo Cie kocham babcia Dla Ciebie(*****) "nie mowie zegnaj, lecz dowidzenia" Odpowiedz Link
elmaa1 Re: Natalko...to juz rok....(*) 29.01.07, 09:04 Danusiu dużo zdrowia,Natalka będzie czuwala nad swoją kochaną babcią. Muszę Ci napisać ,iż zostałam babcią 900g kruszynki. Będzie dobrze i będziemy śpiewac kołysanki. Odpowiedz Link
elmaa1 Re: Natalko...to juz rok....(*) 29.01.07, 09:25 dla naszych i wszystkich Aniołków(*****)a dla wnuczek dużo słońca. Niech będą naszą i rodziców radością. Odpowiedz Link
maretta111 Re: Natalko...to juz rok....(*) 29.01.07, 11:50 Danusiu sercem jestem dzis z Tobą. Nasze aniołki czuwaja nad babcią Danusią, Natuni tu jesteś potrzebna, dla mnie i dla wielu innych osób. Jestem na kursie właśnie, ściskam i czekam na tylko dobre wieści. Napisz szybko. Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Natalko...to juz rok....(*) 05.02.07, 23:52 Natalko ...tak bardzo mi smutno , ze nie moge cie odwiedzic na cmentarzu... ale wiesz , ze dopiero wrocilam ze szpitala... ale obiecuje , ze w sobote juz napewno bede... kocham... tesknie... babcia... dla Ciebie(*****) Odpowiedz Link
elmaa1 Re: Natalko...to juz rok....(*) 06.02.07, 08:23 Danusiu cieszę się iż wróciłaś ze szpitala i mam nadzieję ,że ze zdrówkiem wszystko dobrze.Życzę Tobie wszystkiego najlepszego.Brakowało nam Ciebie.A Natalka wie że bardzo ją kochasz i była z Tobą cały czas.Nasza kruszynka jest bardzo maleńka i wszyscy modlimy się o Jej zdrówko. Skończyła już tydzień. Dla Natalki, naszego i wszystkich Aniołków (*****). Odpowiedz Link
maretta111 Re: Natalko...to juz rok....(*) 06.02.07, 13:13 Danusiu pozdrawiam cieplutko, byłam pewna, ze szybko wrócisz, przytulam Marta (*)(*)(*) wszystkim aniołkom Odpowiedz Link
elmaa1 Re: Natalko...to juz rok....(*) 13.02.07, 09:04 Danusiu co u Ciebie słychać? Mam nadzieję że wszystko okey. Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka. Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Natalko...moja Walentynko 14.02.07, 07:42 Natalko , moja Sliczna Walentynko... dzis napewno Wasze Aniolkowe serduszka stukaja , pukaja ... Ja dzis bede u Ciebie jak zawsze w nasze "dni magiczne" bedziesz dzis miala duuuuzo gosci i prezentow Walentynko... Posylam Ci milion walentynkowych caluskow... Kocham Cie babcia dla Ciebie(*****) dla wszystkich aniolkow(*****) Elmo...bardzo dziekuje za pamiec...jest coraz lepiej...napisze na poczte... Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Natalko...to juz rok....(*) 18.02.07, 02:44 "Kocham Cie z kazdym oddechem, usmiechem i lza , calego mojego zycia" Natalinko...nie bedzie mnie dwa tygodnie... ale jak zawsze zabieram Cie myslami, sercem i tesknota... Dla Ciebie(*****) Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Natalko....(*) 27.02.07, 23:19 Hej , Natalko...jeszcze pare dni i bede w domu... Jestem juz prawie zdrowa... Jak zwykle przyjde do Ciebie... Kocham Cie babcia (******) Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Natalko.. 08.03.07, 22:49 Natalko...Malenka Kobietko...posylam Ci wszystkie kolory teczy (******) kocham Cie Natalinko babcia www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec410.htm Odpowiedz Link
sabka22 Re: Natalko.. 11.03.07, 22:54 Swiatełko dla ciebie Natalko(**)Popłakałam sie ze wzruszenia!Dlaczego bog zabrał taką małą śliczną dziewczynke?Czym zawiniła? Jest poprostu slicznym aniołkiem...łzy ciekną mi po policzkach....nierozumiem! Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Natalko...to juz rok....(*) 17.03.07, 00:25 Odkąd Ciebie nie ma…świat się dalej kręci…tylko… Tylko wiatr rozmawia z firanką Tylko ptak mąci ciszę za oknem Tylko kawa już dawno wystygła Tylko serce od żalu przemokłe Tylko słowa zostały po tobie Tylko smutek przybiera na wadze Tylko łzy jakby bardziej piekące Tylko pustka dywanem się kładzie Tylko oczy bardziej błyszczące Tylko oddech przyspiesza co chwile Tylko myśli nie poskładane Tylko gdzieś odleciały motyle Natalko...dni , tygodnie, miesiace plyna... To minal rok i 6 miesiecy , jak polecialas za motylami... A ja ciagle szukam koloru , barw i i mysli niedoscignionej... kocham Cie babcia (***********) Odpowiedz Link
an555 Re: Natalko...to juz rok....(*) 17.03.07, 23:20 Dla malutkiej (*)(*)(*) Przytulam Ania mamusia Aniołka Kubusia (HLHS) i Juleńki Odpowiedz Link
mamka74 Re: Natalko...to juz rok....(*) 18.03.07, 08:19 Zapalam światełko dla Natalki(***) i innych Aniołków(***) Agnieszka mama Anastazji,Aniołka listopad 2005,Aniołka Hani 13.01.2007 Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Natalko...dzis urodziny Twojej siostrzyczki 23.03.07, 01:22 Natalko...dzis Julka konczy roczek otul ja promykami slonca i niebieskich chmurek... Pamietasz swoj 1 roczek?....ja pamietam... Pamietam ...do ostatniego dnia... Kocham Cie babcia (*****) Krople deszczu niedbale spadaja o parapet... U okna moich wspomnien Niebo lzy roni z pociemnialych oczu A ja...przytulam twarz do chlodnej szyby czasu przeszlego i placze razem z niebem roztkliwiona melancholia ciszy, jaka pozostala po tym, co tak trudno zapomniec... ....gdzies znalezione... Odpowiedz Link
an555 Re:dla aniołeczka(*)(*)(*) 23.03.07, 07:58 Dla cudnej Natalci (*)(*)(*) Przytulam cie Danusiu Odpowiedz Link
lonas1 Re: Natalko...dzis urodziny Twojej siostrzyczki 23.03.07, 08:19 Dla Julki najpiękniejsza świeczka urodzinowa i tysiac prezentów A dla Natalki dziesiątki jasnych światełek Pamiętam o Was Danusiu Ilona Odpowiedz Link
maretta111 Re: Natalko...dzis urodziny Twojej siostrzyczki 23.03.07, 14:53 Danusiu dla Natusi(*)(*)(*), a Juleńce dużo buziaków i tylko radosnych chwil a Tobie dużo siły, wiary, nadzieji i miłosci. Marta Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Natalko...to juz rok....(*) 08.04.07, 02:34 Natalko...juz Wielkanoc...druga bez Ciebie a jakby z Toba... ...w takie wlasnie Dni ...tak jakos bardziej tesknie i kocham... ...Jestes Sloncem i Niebem... kocham Cie babcia (*******) www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec410.htm Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Natalko...to juz rok....(*) 13.04.07, 21:58 Myslami...wspomnieniem i sercem jestem zawsze przy Tobie... (*****) "Zimowa pora , okryta platkami kwiatow... Niby kolderka biala z mojego oddechu... Cieplem , co z mego serca plynie... Miloscia, ktora nigdy nie zginie... I choc gwiazd tyle jest na Niebie... Ja i tak widze tam Ciebie... Kocham Cie Natalinko babcia Odpowiedz Link
ewel82 Re: Natalko...to juz rok....(*) 13.04.07, 22:57 Pani Danusiu jest Pani wspaniala babcia.Cztalam Pani listy do wnusi ze lzami w oczach.Tak wielka tesknota i milosc i wspomnienie...ktore nie gasna...Sciskam mocno.Nie mam slow by opisac co czuje teraz :( Cudowna babcie masz Natalko-Mala Krolewno. Ewelina-mama Natalki. Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Natalko...to juz rok....(*) 24.04.07, 00:58 Natalko...(*****) ...stawiajac pomniczek cieszylam sie , ze jeszcze jednak moge cos Ci dac... ale uswiadomilam sobie , ze to juz wszystko co moge podarowac materialnie... ...zabolalo tak mocno... ...pomieszalo ze lzami... ...wspomnieniami... ...tesknota... ...zalem... pozostalo mi tylko kochac Ciebie babcia Odpowiedz Link
lonas1 Re: Natalko...to juz rok....(*) 24.04.07, 08:36 Danusiu, dajesz Natalce znacznie więcej, Siebie i Swoją Wielką Miłość i to nie jest "tylko" to jest Wszystko co Najważniejsze Dla Natalki (*)(*)(*)(*)(*) Przytulam Cię mocno (pamiętam chociaż nie piszę) Ilona Odpowiedz Link
rena78 Re: danusiu 26.04.07, 19:48 matko jak ty cierpisz danusiu!!!tulę cię mocno !!!niech zagości w twym sercu ukojenie nadzieja !!! Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Natalko...to juz rok....(*) 29.04.07, 23:58 Natalinko...minelo 19 miesiecy... 19 miesiecy pytan bez odpowiedzi... 19 miesiecy tesknoty, ostatniego spojrzenia, slowa i usmiechu... pozostalo dalej tesknic , kochac i stac w oknie dlugo w noc... ...i album straconych marzen , nadziei.... kocham Cie ... babcia www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec410.htm (*****) Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Natalko...nastal maj 09.05.07, 00:51 Natalinko...juz maj a z nim tyle pieknych wspomnien... Bylismy na Komuni...dwa lata temu bylas tez tam...w rozowej sukience... rozesmiana , biegajaca i zdziwiona...skad tyle ludzi... W tym roku wszystko tak samo...mala rozesmiana dziewczynka...w rozowej sukience...zdziwiona ....skad tyle ludzi... Julenka....jaka Ona podobna do Ciebie Aniolku....i ta sama rozowa sukienka... ...szczescie pomieszane z zalem i tesknota... Kocham Cie Natalko babcia (*****) Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Natalko...to juz rok....(*) 12.05.07, 09:48 ...dzien za dniem...niedlugo Twoje urodzinki... kocham Cie Natalinko babcia www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec410.htm Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Natalko...to juz rok....(*) 15.05.07, 18:56 Natalinko , moja ukochana.....pojawily sie motyle...slonce i Cichowo... Blask wody w sloncu i Ty...odbicie tamtych dni... pamietam kazdy dzien... kocham Cie babcia natalkadanusia.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
lonas1 Re: Natalko...to juz rok....(*) 16.05.07, 10:53 Babcia to dziewczynka, której lat przybyło, poza tym... niewiele więcej się zmieniło: wciąż te same oczy i to samo serce, wzorek ma podobny na sukience... Babcia to dziewczynka, tylko troszkę siwa... ale nic nie szkodzi... w bajkach też tak bywa! Więc ja podejrzewam – ba! Wiem to na pewno – Że zaczarowaną jest królewną! Babcia to dziewczynka... z dużym doświadczeniem, co przez całe życie ma jedno marzenie: żeby świat na lepsze zmienić, bo to warto! Uda się? Dziewczynką jest upartą... Danusiu dla Ciebie, wspaniała Babciu:) Przytulam mocno i dziękuję że jesteś Ilona Odpowiedz Link
egafokus Re: Natalko...to juz rok....(*) 16.05.07, 11:02 [***] dla Ciebie Natalko Anielska księżniczko Odpowiedz Link
maniula1 Re: Natalko...to juz rok....(*) 16.05.07, 14:15 (*)(*)dla Ciebie Natalko(*)Aniolku Malenki(*) Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Natalko...to juz rok....(*) 16.05.07, 21:04 Dziekuje Ilonko....Wierszyk jest przesliczny... A wiesz , ze nie raz ubieralam sie kolorkami z Natalka... Dziekuje wszystkich za swiatelka...pozdrawiam Dla Aniolkow (***) natalkadanusia.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
lhotse71 Re: Natalko...to juz rok....(*) 17.05.07, 10:13 dla Natalki Perełeczki (*)(*)(*) Ania Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Natalko..skonczylas trzy latka....(***) 27.05.07, 01:01 Natalko ...moja kochana Wnuczko...dzisiaj konczysz 3 latka... ...i juz sama nie wiem czego zyczyc Takiej Wpanialej Trzylatce... ...chcialabym , by Niebo schylilo sie nizej .... ...bys przyszla we snie juz poznym... ...chce tylko Twych lapek mieciutkich poczucz na mej twarzy... ...policzka cieplego przy moim ... ...spojrzenia zdziwionych Twych oczu... ...usteczek , co sla pocalunki... ...i jedno pytanie...Czy jestes szczesliwa ???? Chcialabym wiedziec ...ja wyglada trzyletnia dziewcynka? Czy masz dlugie wloski? Czy nosisz rozowe spineczki? Czy Twoje sukienki sa zawsze rozowe? Czy kochasz mnie ?...lapkami przytuleniem? spojrzeniem Nieba? cieplem Twego usmiechu? Natalinko moja ukochana Wnuczko... kocham Cie kazdym dniem mocniej i kazda noca...w ktorych to snach czekam na Ciebie... kocham Cie...babcia Odpowiedz Link
lonas1 Re: Natalko..skonczylas trzy latka....(***) 27.05.07, 18:11 Słodka Natalko, przyjdź dzisiaj do swojej Babci zrób jej niespodziankę (albo psikusa) i otrzyj łezkę Babci bo na pewno taka się dziś pojawi Dla Ciebie Natalko (*)(*)(*) Dla Ciebie Danusiu - siły i wielkiej miłości (chociaż już większa nie może chyba być) Ilona Odpowiedz Link
mamka74 Re: Natalko...to juz rok....(*) 27.05.07, 09:18 (*)(*)(*)...dla Natalki w trzecią rocznicę urodzin. Agnieszka mama Anastazji 7 lat,Aniołka listopad 2005,Aniołka Hani 13.01.2007 Odpowiedz Link
maniula1 Re: Natalko...to juz rok....(*) 30.05.07, 12:32 Natalko(*)Spij spokojnie Anioleczku(*) Odpowiedz Link