Dodaj do ulubionych

proszę o pomoc

19.06.07, 16:50
Witajcie
Siostrzeniec mojej pracownicy ma nieoperacyjnego guza mózgu i lekarze po roku
wali podjęli decyzję o zakończeniu leczenia i dali rodzicom skierowanie do
Hospicjum. Moja koleżanka nie chce się tak łatwo poddać i próbuje (co chyba
zrozumiałe) skonsultować jego przypadek z innymi lekarzami. Dziś zaniosłam
wyniki badań do zaprzyjaźnionego onkologa, obiecał przyjrzeć się wszystkim
wynikom, ale jednocześnie poradził mi żeby uderzyć do Centrum Zdrowia
Dziecka.i tu pojawia się moje pytanie...Powiedzcie proszę czy po prostu wsiąść
cala dostępną dokumentację i tam pojechać, czy może macie namiary na jakiegoś
lekarza z którym możemy się skontaktować...
Tak bardzo chciałabym im pomóc
z głębi serducha z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • mamaadama4 Re: proszę o pomoc 19.06.07, 20:25
      Doc.Kwiatkowski - oddział neurochirurgii w Krakowie, Uniwersytecki Szpital
      dziecięcy.
    • shamara Re: proszę o pomoc 24.06.07, 17:41
      witaj Gosiu Mam na imię Ola i jestem z Mysłowic. 4 miesiące temu umarł 13
      letni brat mojego męża na nowotwór złośliwy kości biodrowej. Walczyliśmy o
      niego rok i 1 miesiąc ale nie udało się. Byliśmy nawet w Warszawie w centrum
      Matki i Dziecka . W pewnym momencie już Zadna klinika nie chciała siępodjąć
      dalszego leczenia i skierowali nas do hospicjum. Trudno nam się było z tą myślą
      oswoić ale zadzwoniliśmy tam ... i jesteśmy im bardzo wdzięczni bo choć nasz
      Jędrek umierał ale umierał godnie. Jesteśmy im bardzo wdzięczni za całąopiekęi
      serce włożone w opiekę. Bo choć umierał w domu to mogliśmy być przy nim do
      samego końca. Choć nigdy się nie oswoiliśmy z myślą że go tracimy a teraz go
      już nie ma z nami to im bardzo dziękujemy za wszystko. A on cieszył się że był
      z nami w domu do samego końca bo był jużzmęczony szpitalami. Dzień 04.02.2007
      zapamiętamy do końca naszych dni a to ważny dzień bo to dzień walki z rakiem.
      Pozdrawiam i życzędużo spokoju i wytrwałości w tych trudnych dla was czasach.
      Nie bójcie się tego co przynosi wam każdy nowy dzień tylko stawcie temu czoła.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka