Dodaj do ulubionych

modne ubrania plus size

• biedroneczkisawkropeczki01 Re: modne ubrania plus size 26.06.18, 16:28
      Ciuszki z zagranicy? Chętnie bym kupowała
    • www.xelka.sklep.pl Re: modne ubrania plus size 25.01.19, 19:27
      W obecnych czsach można kupić naprawdę fajną odzież damską plus size przez internet. Ze swojej strony mogę polecić Nas ;) www.xelka.sklep.pl . Nasz sklep online z odzieżą dla puszystych Pań ma duże rozmiary od 40 do 60. W dadatku szyjemy na zamówienie eleganckie sukienki XXL w dobrych cenach! Ze swojej strony służymy zawsze pomocą ;)
    • 77kobietaplussize Re: modne ubrania plus size 29.05.19, 10:33
      Polecam zdecydowanie sklep internetowy z odzieżą PLUS SIZE dla Pań
      [url=http://madamtris.pl]Sukienki plus size i nie tylko... - Sklep online[/url]
      • 77kobietaplussize Re: modne ubrania plus size 29.05.19, 10:33
        www.madamtris.pl
    • sylwia1212 Re: modne ubrania plus size 29.05.19, 21:39
      Ciekawy pomysł. Na rynku większość ubrań w większych rozmiarach to tzw. "babcine" rzeczy, chociaż powstaje coraz więcej butików, które mają kobiece modele w ciekawych kolorach. Jeśli szukasz fajnych ubrań to polecam zajrzeć na grandio.pl/ to dość nowa strona, można tam kupić sukienki itp. Nawet w cenach hurtowych jeśli ma się swój sklep
    • selfi256 Re: modne ubrania plus size 04.11.19, 07:50
      Obecnie mamy już dużo sklepów a szczególnie internetowych oferując modne ubrania dla plus size np karko.pl
    • adriannacav Re: modne ubrania plus size 03.07.20, 11:34
      Ja ubieram się w sklepie cavaricci.pl szyją podobno ubrania od razu po otrzymaniu zamówienia. Nie jest to tania tandeta z Chin tylko z naszego rodzinnego rynku. Ostatni zamówiłam kurtkę xxl z tej podstrony (4 od dołu) i przyszła po 3 dniach.

cavaricci.pl/44-kurtki-sportowe
    • pokala98 Re: modne ubrania plus size 05.08.20, 09:10
      Temat plus size jest trudny zarówno dla kupujących jak i sprzedających. Nosze rozmiar 50 i stacjonarnie nie ma nic wartego uwagi. Nie chce mi się też jeździć przez cały dzień po sklepach. Kupuję online. Ale koleżanka, która ma sklep z ciuszkami mówiła, że masakra jest ze zwrotami i biurokracją. Na 10 sukienek wraca jej 9, więc biznes się kompletnie nie opłaca.
    • moni_moon12 Re: modne ubrania plus size 27.07.21, 15:44
      Obecnie też jest ciężko znaleźć duże rozmiary ubrań dla kobiet plus size. Mam to szczęście, że stacjonarnie mam sklep Lady Plus i tu regularnie chodzę na zakupy. Ewentualnie robię też zakupy przez internet na www.ladyplus.pl. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam na kupionych ubraniach.
    • szyjemyodczapy Re: modne ubrania plus size 01.09.21, 15:21
      Kochani, zapraszam na zakupy wszystkie Panie w większym rozmiarze :) Ubrania prosto ze szwalni, 100% made in Poland i szyjemy do rozmiaru 4XL :) odczapy.pl/pl/c/Kobieta/19
    • szyjemyodczapy Re: modne ubrania plus size 09.09.21, 03:42
      Ja w kwestii ubrań plus size zapraszam Cię do tej firmy odczapy.pl/pl/c/Kobieta/19
      Szyją totalny basic - t-shirty, dresy, bluzy i to w rozmiarówce do 5XL więc naprawdę warto zajrzeć :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka