verdifirst 17.02.05, 09:58 Taka przerażająca pustaka na forum :(( Ktoś jeszcze tu bywa? Odezwijcie się Proszę!!! Serdecznie pozdrawiam wszystkie Forumowiczki oraz Forumowiczów :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashton Re: Gdzie są Wszyscy Forumowicze??? 17.02.05, 11:12 Jestem jestem :-) Mam taki zapieprz w pracy, że zapominam jak się nazywam. Nie pamiętam, kiedy normalny posiłek jadłam - Walentynkowej pizzy nie licząc. Zakochałam się w surowych marchewkach. Trochę chorowałam, więc ćwiczenia fizyczne zaniedbałam. Ważyłam się wczoraj - tyle kilogramów ważę, ile centymetrów ponad metr mierzę. Nie jest źle. Pozdrawiam i wytrwałości życzę! Odpowiedz Link
barka01 Re: Gdzie są Wszyscy Forumowicze??? 17.02.05, 15:13 Grypa panuje. Większość cierpi z powodu grypy, lub pogrypowego załamania diety. I czym się tu chwalić ? :((( Odpowiedz Link
anula36 Re: Gdzie są Wszyscy Forumowicze??? 17.02.05, 21:15 zaniedbalam ostanio swiat wurtualny na rzecz realnego;) Odpowiedz Link
paragraf221 Re: Gdzie są Wszyscy Forumowicze??? 17.08.05, 23:56 Anulka!!gdzie się wszyscy podziali? Odpowiedz Link
anula36 Re: Gdzie są Wszyscy Forumowicze??? 18.08.05, 08:58 przyszli do mnei na forum poufni puszysci:) ciebie tez zapraszam:) Odpowiedz Link
paragraf221 Re: Gdzie są Wszyscy Forumowicze??? 18.08.05, 16:32 Anulko dzięki serdecznie za zaproszenie.Jednak nie skorzystam - mam fobię - boję się zamkniętych pomieszczeń. pozdrawiam wszystkie piękne i puszyste panie Odpowiedz Link
milka444 Re: Gdzie są Wszyscy Forumowicze??? 21.02.05, 14:03 jestem, ale przez pare dni nie bylo mnie w sieci, z roznych (na ogol nie z mojej winy) powodow. mam nadzieje, ze stali bywalcy wroca tu, po grypowym czasie, pelni sil i werwy do walki ze zbednymi kilogramami. pozdrawiam:) Odpowiedz Link
sanszajn84 Re: Gdzie są Wszyscy Forumowicze??? 18.08.05, 15:43 Nie nie !! My nie walczymy.... my sie akceptujemy :p Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
paragraf221 Re: Gdzie są Wszyscy Forumowicze??? 18.08.05, 16:24 Jasne!!!Znów wybywam nad wodę.Słonko grzeje,lato wróciło.,a ja będę naprawiać pomost(molo hi.hi). pozdrawiam Odpowiedz Link
lgirl Re: Gdzie są Wszyscy Forumowicze??? 29.08.05, 23:20 Paragrafku, Ciebie to dobsze,,, a to jeziorko, a to molo.... zyć nie umierac..... hihi pozdr. Odpowiedz Link
sanszajn84 Re: Gdzie są Wszyscy Forumowicze??? 30.08.05, 15:43 Szkoda tylko ze nie chce nas zabrac ze soba ! :( Pomogłybyśmy mu w tych robotach, co nie Dziewczyny ?? :) Odpowiedz Link
paragraf221 Domek nad jeziorem 30.08.05, 19:30 to nie tylko przyjemność.Naprawianie,malowanie,bieganie z kosiarką...ufff Odpowiedz Link