anna451 07.07.06, 17:54 diecie 1000 kalorii i w związku z tym chciałabym spytać czy w tej diecie trzeba pilnować ilości kalorii czy oprócz tego trzeba też dobierać same chude składniki . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula.z.ula Re: jestem na 07.07.06, 22:31 może nie chude ale z cukrów trzeba zrezygnować życzę wytrwałości Odpowiedz Link
anna451 Re: jestem na 08.07.06, 13:24 dzięki za odpowiedz a jeżeli chodzi o słodycze to je z diety wykluczyłam.Chodziło mi o mleko takie prosto od krowy słodkie lub zsiadłe ser z tego mleka lub śmietanę zebraną z ukwaszonego mleka. Odpowiedz Link
anna451 Re: jestem na 08.07.06, 13:26 jeszcze przy okazji ile kalorii ma mleko prosto od krowy? Odpowiedz Link
ula.z.ula Re: jestem na 08.07.06, 18:23 nie wiem to chyba też zależy od tego co tak krowa i ile jada i jak tłuste mleko daje ;-) co do tłuszczów to różne są podejścia do diety 1000 kcal niektórzy uważają że chodzi tylko o ilość zjadanych/wypijanych kcal inni sugerują co jeść a czego nie wiemnatomiast że całkowita eliminajca tłuszczu z diety jest niezdrowa i słyszałam też że chude mleko jest pozbawione większości swoich dobroczynnytch składników ale co do tego drugiego to opinie są sprzeczne Odpowiedz Link