ssaannddrraa 12.09.10, 01:29 Czy przyjmowanie leków na epi może powodować nadmierne łysienie u mężczyzny, czy jest obojętne ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pkrg Re: Łysienie 12.09.10, 21:21 ssaannddrraa napisała: > Czy przyjmowanie leków na epi może powodować nadmierne łysienie u mężczyzny, cz > y jest obojętne ? Cześć też mi wypadaja włosy już mam prawie cała głowe łysa jak z lekarzem rozmawiałem to powiedział mi że to od leków dobrze że jestem chłopakiem to się strzygę na łyso i nic nie widać Odpowiedz Link
zielonavet Re: Łysienie 14.09.10, 22:30 jakie leki bierzesz-łysienie jest częstym skutkiem ubocznym kw. walproinowego czyli depakine czy Dipromalu? pozdrawiam Odpowiedz Link
qbishtal Re: Łysienie 16.09.10, 16:46 Po żadnych lekach dla EPI nie wypadały mi włosy a brałem ich już trochę. Odpowiedz Link
dzangusia Re: Łysienie 09.01.11, 17:20 nadmierne przyjmowanie leków przeciwpadaczkowych może powodować łysienie, mój mąż przyjmował je w wieku 18-19 lat potem miał przerwę i teraz znów bierze i już jest prawie łysy, włosy zaczęły mu wypadać już gdy miał 18 lat, ale myślałam , że to minie, bo na ulotce od depakine chrono, jest napisane, że powoduje przejściowe wypadanie włosów, ale w sumie każdy organizm reaguje inaczej, teraz depakine bierze już pół roku i łysienie się pogłębia, ale to nie ma znaczenia, ważne, że nie ma napadów, a włosy nie są najważniejsze, przecież i tak go Kocham:) Odpowiedz Link
ak-69 Re: Łysienie 09.01.11, 19:21 Nie sądzę aby to był efekt leków. Biorę ponad 1300mg leków w 1 dawce, do niedawna wręcz1500, czyli 3000 mg dzienne w tym Depakinę i włosy mam w bardzo dobrym stanie. Łysienie jest problemem także ludzi o świetnym stanie zdrowia. Odpowiedz Link