01.01.12, 13:00
Czy jest tutaj ktoś biorący trileptal dłużej niż 10 lat. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ak-69 Re: Trileptal 01.01.12, 15:42
      Nie pamiętam czy ponad 10 lat, bo mam słabą pamięć długoterminową, ale na pewno więcej niż kilka lat. Tylko od pewnego czasu biorę Karbagen, bo wygląda na to, że niczym się nie różni, a jest tańszy (przynajmniej przed nową listą cen).
      • roks30 Re: Trileptal 01.01.12, 21:53
        Mam pytanie ponieważ biorę go już 10 lat czy powinnam zrobić jakieś badania typu próby wątrobowe poziom leku we krwi? I czy przy tak długim braniu leku moge miec jakies skutki uboczne pozdrawiam.
        • pasiak71 Re: Trileptal 05.01.12, 00:06
          Myślę, że będzie około 10 lat. Odnośnie badań - nie wiem, ale mam pełne zaufanie do lekarza - a ten mnie nie wysyła ani nie sugeruje takich czynności. Byłem wysyłany w pierwszych latach terapii, potem poziom leku najlepiej chyba diagnozuje ilość ataków i ich dynamika w czasie.
          • epska_zenobia Re: Trileptal 05.01.12, 23:59
            > poziom leku najlepiej chyba diagnozu
            > je ilość ataków i ich dynamika w czasie.

genialne w swojej prostocie - to na diabła wogóle sprawdzać jaki jest poziom tego leku?
            choć to prawda, człowiek może mieć nawet 100 % nasycenie krwi w leku, a i tak będzie miał atak...

• konrad2408 Re: Trileptal 04.01.12, 10:15
      tak ja jestem biorę trileptal i neurontin
    • dzienius Re: Trileptal 07.01.12, 00:26
      zapraszam do odwiedzenia nowego forum poświęconego epilepsji i innym schorzeniom .forum powstało dla osób niepełnosprawnych na stronie jest czat gdzie można prowadzić rozmowy na żywo administrator jest osobą nepełnosprawną i założył forum dla wszystkich osób nie tylko epileptyków .zapraszam na odwiedzenie strony
      tacyjakmy.dbv.pl/news.php
      administrator jest sam osobą chorą na epi i ma naczyniaki mozgu wiec chyba ma jakieś doświadczenie na epi choruje od 14 lat i przeszedł góre operacji zapraszam na przeglądnięcie jego historji na forum
      • roks30 Re: Trileptal 08.01.12, 20:45
        Dzięki za odpowiedzi ja ataków nie mam od ok 7 lat ale eeg nieprawidłowe. Pozdrawiam wszystkich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka