Dodaj do ulubionych

hydroxyzinum 10mg+Lamitrin

03.09.13, 09:28
Czy hydroxyzinum 10 mg pomaga na sen??? Biorę Lamitrin, mam jednak kłopoty ze snem. Wszystko zaczęło się w lutym kiedy przechodziłam z Topamaxu na Lamitrin. Zgłaszałam to neurolog i nic, a problem narastał. Na ostatniej wizycie, pod koniec sierpnia, dostałam receptę na hydroxyzinum 10 mg. Problem ze snem jest duży a hydroxyzina niewiele pomaga. Lekarka zaproponowała mi też zmianę Lamitrinu na Levetiracetam Teva. Czy taka zamiana może pomóc? Nie wiem też czy jest dobrze zmieniać leki co pół roku. Wcześniej brałam Neurotop przez 20 lat.
Obserwuj wątek
    • krzychurski30 Re: hydroxyzinum 10mg+Lamitrin 26.09.13, 12:09
      Witam, ja tez biore hydro.... i lamitrin i tez mialem klopoty ze snem ale w sumie do tego sie przyzwyczailem bo od czasu gdy zachorowalem mialem klopoty z zasnieciem, lekarka dopisala mi chlorprothixen i to mi pomoglo na jakis czas ale chyba organizm sie przyzwyczail do niego i klopoty ze snem wrócily. dopiero mp3 pomogla mi z zasnieciem co wieczór odsøuchuje z søuchawek muzy i to mi pomaga sasna? nawet nie wiem kiedy, przyznaje ze to dziwne co ci proponuje ale mi pomaga, pozdrawiam pa.
      • kow_pel Re: hydroxyzinum 10mg+Lamitrin 08.04.15, 20:26
        tak hydroxyzyna pomaga na sen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka