jrychtik 11.02.06, 10:24 No i mamy 1000 post! Dziękujemy Wam kochani za to, że tu zaglądacie. Cieszę się niezmiernie, że to forum komuś pomaga, dodaje otuchy. Dzięki wielkie, że jesteście. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna302 Re: 1000!!! 13.02.06, 08:20 To ja dziękuję.. Takie forum sprawiło ze człowiek nie czuje sie jak na bezludnej wyspie - nagle okazuje sie ze wokoło jest mnóstwo osób takich jak on, na dodatek fajnych. I człowiek wie ze ktos nareszcie go rozumie w 100%, ze zawsze znajdzie sie ktos kto powie "ja mam to samo", bo najblizsi mimo ze cie kochaja, nawet oni nie zrozumieja. Nawet lekarz, ktory sie na tym zna, zna sie tylko teoretycznie. To forum bardzo wiele mi dało. Odpowiedz Link
gg416 Re: 1000!!! 13.02.06, 17:50 Nareszcie jest tak wspaniałe forum poświęcone epilepsji na którym można się wygadać i porozmawiać o swojich doznaniach i odczuciach związanych z tą chorobą czsami się tu sprzeczamy,radzimy sobie na wzajem każdy jest tu dla siebie bardzo bliski bez względu na wiek płeć i wykształcenie to jest bardzo forum z wyrazami szacunku dla ich założycieli pozdrawiam serdecznie i życzę temu forum żeby przełamywało stereotypy związane z naszą chorobą. Odpowiedz Link