qbishtal 18.12.07, 21:40 Czy ktos myslal na forum o tym zeby jakis zjazd zrobic? Prawde mowiac jestem tutaj od niedawna ale widze ze taki temat nie byl jeszcze poruszany. Jestem tylko ciekawy co Wy na to :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qbishtal Re: zjazd 19.12.07, 12:26 Wiem ze technicznie byloby to moze trudne do zorganizowania ale tyle jest tu fajnych ludzi ze az chcialoby sie ich zobaczyc i porozmawiac. Kazdy wziably ze soba depakine, lamitrin czy jakies inne leki ktore bierze, w razie napadu wszyscy wiedzieliby co sie w takiej sytuacji robi. To tylko takie przemyslenia, moze kiedys uda sie je zrealizowac :) Wiecej optymizmu dla wszystkich :) Odpowiedz Link
ewamaj1 Re: zjazd 19.12.07, 13:13 ja też się piszę, ale niestety dalej niż do Wawy nie mogę się wybrać - dwójka dzieci, jedno kamione piersią-pomysł ok Odpowiedz Link
very.martini Re: zjazd 28.12.07, 23:22 Ja też jestem w sumie za, o ile nie będzie to spotkanie polegające na siedzeniu i wzajemnym nakręcaniu się, jacy to my jesteśmy nieszczęśliwi:P Jeśli chodzi o lokalizację, to w sumie ograniczaja mnie tylko zasięg linii kolejowej:) I bardzo żałuję, ale muszę przyjechać "na gotowe" - ledwie ogarniam to, co wymusza na mnie praca i studia, więc nie mogę podejmować kolejnych zobowiązań. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link
woj.1 Re: zjazd 31.12.07, 21:48 Witam . Ja równiez jestem jak najbardziej za spotkaniem . tylko znając moje szczeście to bedzie tak jak zawsze u mnie , ze wielu chetnych do spotkania jest a jak potem przychodzi co do czego to zjawi się garstka ludzi . równiez zgadzam sie z wery martin . , ze nie może to wygladac na zasadzieżalenia się jacy t biedni nieszczęśliwi jesteśmy . Jestem z poznania i jestem ciekaw tylko jakie miejsce zostanie wybrane . Mam tylko nadzieje , ze nie warszawa bo mam uraz co do tego miasta i to duży uraz . Pozdrawiam . Wojtek 20 lat z Poznania Odpowiedz Link