moniaczek79 15.07.08, 19:37 witam mam problem -jak zaczelam brac convulex a potem dep., przytylam i nie moge sie pozbyc nadwagi- prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!! moze macie jakies sposoby pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very.martini Re: NADWAGA 15.07.08, 20:53 Może to forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11143 ? bardziej uporządkowana wersja tutaj www.montignac.com.pl/CMS/ Trochę wymaga samozaparcia i kombinowania, ale ja nie znam osoby, która by nie zrzuciła paru kilo stosując MM. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link
mogra1 Re: NADWAGA 15.07.08, 23:24 Przez 5 lat byłam na diecie optymalnej ze względu na stan zdrowia (miała mnie wyleczyć). Nie wyleczyła mnie co prawda ale 7 kg mi ubyło. Z czasem nasłuchałam się różnych teorii na temat tej diety i jestem po prostu tylko na żywieniu niskoweglowodanowym. Jem mało chleba, ziemniaków,prawie wcale makaronu i ryżu.Ze słodyczy gorzka czekolada. Owoce bardzo rzadko i to tylko te z małą ilością węglowodanów. Jedzenia sobie nie żałuję. Na obiad jem 2 kotlety z surówką ogólnie dużo jajek, wędliny, sery wszystko to co nie ma weglowodanów i tyle żeby się najeść i nie być głodnym. Od 8 lat waga ta sama 56g :) Odpowiedz Link
very.martini Re: NADWAGA 16.07.08, 12:25 MM jest w zasadzie metodą - wariacją na temat opty (albo odwrotnie), tylko mięsa i tłuszczu w niej mniej. Faktycznie, teorii na jej temat mnóstwo, w dodatku jest strasznie droga. Zresztą MM też do tanich nie należy - szynka z supermarketu odpada:) Pewnie i dobrze;) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link