Gość: EGON IP: *.miasto.szczecin.pl 18.05.01, 13:57 Dlaczego nic nie piszecie o waszym pięknym mie�cie.Czekam na odzew! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alicja Re: GDZIE SĽ LUDZIE ZE SZCZECINKA! IP: 195.94.211.* 21.05.01, 12:33 Owszem, ja tu jestem. Ale jestem ze Szczecinka, niestety aktualnie na emigracji w Warszawie. Ale to piękne miasto, przyznaję - jeziora, lasy... wszystkich zachęcam do odwiedzenia tego miejsca na ziemi, zwłaszcza że dojazd z całego kraju niezły - masa pociągów dalekobieżnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: St Re: GDZIE SĽ LUDZIE ZE SZCZECINKA! IP: 150.254.215.* 30.07.01, 16:27 Gość portalu: Alicja napisał(a): dojazd z całego > kraju niezły - masa pociągów dalekobieżnych :) Alu, pociagow coraz mniej! z poznania znow kilka zlikwidowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eko Re: GDZIE SĽ LUDZIE ZE SZCZECINKA! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 02:25 Gość portalu: St napisał(a): > Gość portalu: Alicja napisał(a): > dojazd z całego > > kraju niezły - masa pociągów dalekobieżnych :) > > > Alu, pociagow coraz mniej! z poznania znow kilka zlikwidowali ba, ze Szczecina nawet trzeba przez Runowo jechac... Odpowiedz Link Zgłoś