bibba 28.05.10, 09:59 jak sie czujesz? co slychac, jak dzieci? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia-ch Re: asia_ch 28.05.10, 10:22 Czuję się tak słabo niestety. Mam kłopoty z pulsem wysokim i trochę ciśnienie już podwyższone czasem. Biorę leki, ale co chwile potrzebuje się położyć. Co jak wiadomo przy czwórce starszych jest trudne. Ale najważniejsze, że moje kochane maleństwo rozwija się dobrze, to już końcówka 17 tygodnia, brzuszek już ładnie zaokrąglony. Moja kochana czwóreczka ma się dobrze, fajne dzieciaki. Pozdrawiam Cie bibba Odpowiedz Link
bibba Re: asia_ch 28.05.10, 10:45 cudnie. uwazaj na siebie 17 tydzien!!! czas to pedzi jednak. ach - zazdroszcze Odpowiedz Link
asia-ch Re: asia_ch 21.06.10, 14:54 Ostatnio dobrze. Teraz mam w środę USG połówkowe to dam znać. Odpowiedz Link
nata76 Re: asia_ch 21.06.10, 14:57 asia-ch napisała: > Ostatnio dobrze. Teraz mam w środę USG połówkowe to dam znać. JUz USG połówkowe???!!!!???/ czyjas ciąza zdecydowanie szybciej leci Odpowiedz Link
asia-ch Re: asia_ch 22.06.10, 16:01 Okazało się, że moje USG jest dzisiaj (niestety moja największa przypadłość ciążowa to wyparowywanie mózgu ) i tak spóźniona dotarłam na badanie. Będziemy mieli syneczka. Bardzo się cieszę, maleństwo rozwija się dobrze i jest śliczne. Może to mały Maksymilian? Jak reszta rodziny zaaprobuje. Odpowiedz Link