03.02.13, 22:36
Dziewczyny, chciałam oficjalnie zaprezentować na forum moją czwartą pociechę - Tosię, która urodziła się 25 stycznia. Dziecię na razie wzorcowe - śpi z krótkimi przerwami na karmienie. Starsza trójka zachwycona - póki cowink. Poród super - rodziłam w Domu Narodzin przy szpitalu Św. Zofii w w-wie. Ale żeby nie było zbyt kolorowo to piersi bolą niemiłosiernie przy przystawianiu - jeszcze nie wiem, czy to tylko brodawki czy coś poważniejszego. No i sprzeczki z mężem - oboje chyba jesteśmy trochę przemęczeni. Podsumowując - Tośka to mały słodziak i wpadłam po uszy od początku. Jak mogłam jej nie chcieć? Więc moja historia potwierdza tylko to, co wiele razy było tu przerabiane - że strach ma wielkie oczy. Pozdrawiam serdecznie. Zwłaszcza Agę i jej Antosia.
Obserwuj wątek
    • pola468 Re: Tosia:)) 03.02.13, 23:11
      Gratulacje smile.
      Poukładania codzienności i radosnych chwil smile.
    • bibba Re: Tosia:)) 04.02.13, 00:26
      gratulacje ogromne!
      skontaktuj sie z doradca laktacyjnym, moze Tosia ma problemy z wedzidelkiem.
    • basha Re: Tosia:)) 04.02.13, 00:48
      Nahoda, gratulacje!!!!!
    • urge Re: Tosia:)) 04.02.13, 08:32
      Gratulacje!
      Jak będziesz mieć chwilę to napisz coś więcej o tym Domu Narodzin -mi się też marzy urodzić tam kolejne dziecię, ale boję się, że do tego czasu będzie tak popularny, że trudno będzie się dostać.
      • alusia255 Re: Tosia:)) 04.02.13, 09:18
        Gratulacje!
        • eps Re: Tosia:)) 04.02.13, 18:13
          gratulacje!!!
          ja tez bym chciała czwóreczkę
          • verdana Re: Tosia:)) 04.02.13, 20:47
            Gratulacje!
            • aniutek.s Re: Tosia:)) 05.02.13, 12:29
              gratuluję smile
              • 3lina Re: Tosia:)) 05.02.13, 17:17
                Ogromne gratulacje!
      • nahoda Dom Narodzin 06.02.13, 14:00
        Dziś wieczorem postaram się napisać o DN. Póki co wielkiego oblężenia nie ma. Według słów jednej położnej od października odbyło się tam około 50 porodów i raczej się specjalnie nie reklamują. Ja dowiedziałam się zupełnie przypadkiem. Wieczorem więcej szczegółów ale polecam z całego serca.
    • i-t-a Re: Tosia:)) 05.02.13, 20:31
      Gratuluję smile
    • pa-trynka Re: Tosia:)) 07.02.13, 14:05
      Witamy Tosiesmile gratulacje dla wszystkich!
      • agasobczak Re: Tosia:)) 07.02.13, 18:55
        ah zazdroszcze Tosi smile gratulkuje i porodu.... i coreczki... my klotnie z mezem - mina - nie martw sie - wszystko mija... pozdrawiamy serdeczniesmile Antos znad cyca...
        ps. te bole piersi- musi zle chwytac piers - sproboj to sprawdzic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka