Dodaj do ulubionych

Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Rodziny

20.07.14, 01:02
Jeśli tak, to ciekawa jestem w jakim mieście i po jakim czasie od złożenia wniosku?
Obserwuj wątek
    • hanti Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 20.07.14, 20:22
      my mamy nasza lokalną, ogólnopolska to przy niej jak raczkujące dziecko wink na lokalnej mamy darmową komunikację oraz 50 % zniżki na kino, zajęcia w domu kultury oraz basen. O ogólnopolską jeszcze nie wystąpiłam, ale ciekawa jestem jak będzie to funkcjonować w praktyce.
      • olivetti1 Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 20.07.14, 21:45
        Ja mam. W Piasecznie po około 30 dniach.
      • 2007e Re: hanti 20.07.14, 22:34
        a gdzie takie przywileje daja, w ktorym miescie?
        • hanti Re: hanti 20.07.14, 22:57
          2007e napisała:

> a gdzie takie przywileje daja, w ktorym miescie?

miasto to szumna nazwa big_grin w Grodzisku Mazowieckim, kiedy się tu przeprowadziliśmy przede wszystkim dostałam w twarz w urzędzie, kiedy przyzwyczajona do warszawskiego "zaraz" " nie to okienko" "przerwę mam", zostałam przy meldowaniu poinformowana przez miłą i uśmiechniętą Panią że taka karta istnieje i wystarczy złożyć wniosek . I od roku używamy, ostatnio za bilety na jak wytresować smoka 2 w 3D zapłaciłam niecałe 60 zł big_grin za basen płacimy w granicach 50 zł, no chyba że mam chęć w saunie posiedzieć winkdużo firm prywatnych przystąpiło do programu i można sobie np rolety zamówić z 10 % zniżką, ot takie szaleństwa finansowe wink
    • lodziazero Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 21.07.14, 23:02
      Na Tarchominie przy składaniu wniosku (jakies 3 tygodnie temu) pani mnie poinfomowała, ze a) przyjmuje wniosek b) nie wie kto w urzedzie sie tymi wnioskami bedzie zajmował, bo to jeszcze nie jest ustalone c) wiec nie wie kiedy karta zostanie wydana d) własciwie to nic nie wie w tym temacie

a tak w ogóle to "prosze zostawić tez na wniosku swój telefon to moze zadzwonia jak karta bedzie do odbioru"
      ot co smile
      • 2007e Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 21.07.14, 23:23
        odziazero napisała:

> Na Tarchominie przy składaniu wniosku (jakies 3 tygodnie temu) pani mnie poinfo
        > mowała, ze a) przyjmuje wniosek b) nie wie kto w urzedzie sie tymi wnioskami be
        > dzie zajmował, bo to jeszcze nie jest ustalone c) wiec nie wie kiedy karta zost
        > anie wydana d) własciwie to nic nie wie w tym temacie
        >
        > a tak w ogóle to "prosze zostawić tez na wniosku swój telefon to moze zadzwonia
        > jak karta bedzie do odbioru"
        > ot co smile

Kraków podobnie, nr telefonu na wniosku i może odddzwonią.
        • przeciwcialo Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 22.07.14, 17:16
          Kraków- powiedzieli że czas oczekiwania do 60 dni. System wysle sms gdy karty będa do odbioru.
    • sylwia32 Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 24.07.14, 18:59
      ja odbieram jutro, jak tylko dowiedziałam się o karcie złożyłam wniosek i mam już kartę do odebrania-Wodzisław Śląski
    • i-t-a Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 24.07.14, 22:08
      Właśnie odebrałam w podpoznańskiej gminie smile
      • summer1234 Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 25.07.14, 17:32
        Około 10 dni. Warszawa.
    • zebra12 Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 25.07.14, 21:34
      Od dziś karta do odbioru w Krakowie smile
    • zebra12 Kraków 28.07.14, 10:26
      Dziś odebrałam karty smile
    • kleo881 Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 30.07.14, 23:38
      Tydzien po zlozeniu.
      Okolice Wwy.
      • agni71 Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 01.08.14, 14:17
        o, to szybciutko. Ja odebrałam dzisiaj, jakieś 3-4 tygodnie od zlożenia wniosku, tez gmina podwarszawska.
        • ewa_jb1 Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 05.08.14, 20:56
          2,5 tyg. Rzeszow
    • hanti "Polityka" o karcie 06.08.14, 18:45
      świetny artykuł o karcie był w Polityce, a w zasadzie o jej absurdalności (w dzisiejszej formie)
    • aniutek.s Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 07.08.14, 20:21
      okolice Lublina
      wniosek złożony, karta ma być za ok 2 m-ce, dostanę powiadomienie smsem
      a pani w okienku zdziwiona, że "tylko 3 dzieci" wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka