2007e 20.07.14, 01:02 Jeśli tak, to ciekawa jestem w jakim mieście i po jakim czasie od złożenia wniosku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanti Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 20.07.14, 20:22 my mamy nasza lokalną, ogólnopolska to przy niej jak raczkujące dziecko na lokalnej mamy darmową komunikację oraz 50 % zniżki na kino, zajęcia w domu kultury oraz basen. O ogólnopolską jeszcze nie wystąpiłam, ale ciekawa jestem jak będzie to funkcjonować w praktyce. Odpowiedz Link
olivetti1 Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 20.07.14, 21:45 Ja mam. W Piasecznie po około 30 dniach. Odpowiedz Link
hanti Re: hanti 20.07.14, 22:57 2007e napisała: > a gdzie takie przywileje daja, w ktorym miescie? miasto to szumna nazwa w Grodzisku Mazowieckim, kiedy się tu przeprowadziliśmy przede wszystkim dostałam w twarz w urzędzie, kiedy przyzwyczajona do warszawskiego "zaraz" " nie to okienko" "przerwę mam", zostałam przy meldowaniu poinformowana przez miłą i uśmiechniętą Panią że taka karta istnieje i wystarczy złożyć wniosek . I od roku używamy, ostatnio za bilety na jak wytresować smoka 2 w 3D zapłaciłam niecałe 60 zł za basen płacimy w granicach 50 zł, no chyba że mam chęć w saunie posiedzieć dużo firm prywatnych przystąpiło do programu i można sobie np rolety zamówić z 10 % zniżką, ot takie szaleństwa finansowe Odpowiedz Link
lodziazero Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 21.07.14, 23:02 Na Tarchominie przy składaniu wniosku (jakies 3 tygodnie temu) pani mnie poinfomowała, ze a) przyjmuje wniosek b) nie wie kto w urzedzie sie tymi wnioskami bedzie zajmował, bo to jeszcze nie jest ustalone c) wiec nie wie kiedy karta zostanie wydana d) własciwie to nic nie wie w tym temacie a tak w ogóle to "prosze zostawić tez na wniosku swój telefon to moze zadzwonia jak karta bedzie do odbioru" ot co Odpowiedz Link
2007e Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 21.07.14, 23:23 odziazero napisała: > Na Tarchominie przy składaniu wniosku (jakies 3 tygodnie temu) pani mnie poinfo > mowała, ze a) przyjmuje wniosek b) nie wie kto w urzedzie sie tymi wnioskami be > dzie zajmował, bo to jeszcze nie jest ustalone c) wiec nie wie kiedy karta zost > anie wydana d) własciwie to nic nie wie w tym temacie > > a tak w ogóle to "prosze zostawić tez na wniosku swój telefon to moze zadzwonia > jak karta bedzie do odbioru" > ot co Kraków podobnie, nr telefonu na wniosku i może odddzwonią. Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 22.07.14, 17:16 Kraków- powiedzieli że czas oczekiwania do 60 dni. System wysle sms gdy karty będa do odbioru. Odpowiedz Link
sylwia32 Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 24.07.14, 18:59 ja odbieram jutro, jak tylko dowiedziałam się o karcie złożyłam wniosek i mam już kartę do odebrania-Wodzisław Śląski Odpowiedz Link
i-t-a Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 24.07.14, 22:08 Właśnie odebrałam w podpoznańskiej gminie Odpowiedz Link
summer1234 Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 25.07.14, 17:32 Około 10 dni. Warszawa. Odpowiedz Link
zebra12 Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 25.07.14, 21:34 Od dziś karta do odbioru w Krakowie Odpowiedz Link
kleo881 Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 30.07.14, 23:38 Tydzien po zlozeniu. Okolice Wwy. Odpowiedz Link
agni71 Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 01.08.14, 14:17 o, to szybciutko. Ja odebrałam dzisiaj, jakieś 3-4 tygodnie od zlożenia wniosku, tez gmina podwarszawska. Odpowiedz Link
ewa_jb1 Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 05.08.14, 20:56 2,5 tyg. Rzeszow Odpowiedz Link
hanti "Polityka" o karcie 06.08.14, 18:45 świetny artykuł o karcie był w Polityce, a w zasadzie o jej absurdalności (w dzisiejszej formie) Odpowiedz Link
aniutek.s Re: Czy ktoś otrzymał Ogólnopolską Kartę Dużej Ro 07.08.14, 20:21 okolice Lublina wniosek złożony, karta ma być za ok 2 m-ce, dostanę powiadomienie smsem a pani w okienku zdziwiona, że "tylko 3 dzieci" Odpowiedz Link