carrramba 31.05.05, 12:48 Już jutro. Dla naszych Milusińskiech: tych małych i tych dużych, serdeczne życzenia) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafi.raf Re: Dzień Dziecka 31.05.05, 12:51 dziekuje serdecznie. prezenty prosze przesyac na skrzynke gazety. ) Odpowiedz Link
vitalia Re: Dzień Dziecka 31.05.05, 13:02 Do jakiego wieku można właściwie obchodzić dzień dziecka?? Odpowiedz Link
carrramba Re: Dzień Dziecka 31.05.05, 13:05 Ja obchodzę cały czas. A nie jestem dzieckiem? Jestem. Moi Rodzice zawsze pamiętają ) Odpowiedz Link
groha Re: Dzień Dziecka 31.05.05, 13:08 vitalia napisała: > Do jakiego wieku można właściwie obchodzić dzień dziecka?? Chyba do późnego) A na pewno - dotąd, dopóki jest się czyimś milusińskim Odpowiedz Link
carrramba Re: Dzień Dziecka 31.05.05, 16:27 groha napisała: > vitalia napisała: > > > Do jakiego wieku można właściwie obchodzić dzień dziecka?? > > Chyba do późnego) A na pewno - dotąd, dopóki jest się czyimś milusińskim Jasne ) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Dzień Dziecka 31.05.05, 19:53 Od tesciowej dostalam dzisiaj kartke z zyczeniami na dzien Dziecka)tylko ze zaadresowana byla na meza(..oh te tesciowe... Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Dzień Dziecka 31.05.05, 21:49 To ja też dziękuję. W imieniu własnym i trójki milutkich chłopaczków. Najstarszy z tej okazji nawet poszedł do fryzjera Odpowiedz Link
rene8 Re: Dzień Dziecka 31.05.05, 22:00 Wszystki Dzieci Nasze Są! Pozdrawiam wszysykie Sal@nowe dzieciaki! Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Juz nie :( 31.05.05, 23:07 Juz nie jestem dzieckiem Od 2 lat nie obgryzam glowki wielkanocnemu barankowi z cukru. Odpowiedz Link
carrramba Re: Juz nie :( 01.06.05, 09:32 ja też nie odgryzam barankowi główki a jednak.......... ) Odpowiedz Link
mrouh Ja tak- mam na to dowody:-) 01.06.05, 10:39 Dostałam od Mamy smsa z okazji, więc to niezbity dowód na to, że jestem jeszcze dzieckiem i chyba nawet bardziej niż reszta rodzeństwa, bo jako jedyna sama nie mam dzieci A człowiek bez dziecka to wciąz nie jest dorosły, przynajmniej tak uważa mój ojciec, hehe. Odpowiedz Link
zeppelia Re: Ja tak- mam na to dowody:-) 01.06.05, 10:54 a ja, mimo posiadania potomka, otrzymałam dziś rano życzenia okraszone buziakiem, od mamy a jakże Odpowiedz Link
barwa1 Re: Ja tak- mam na to dowody:-) 01.06.05, 12:41 Ja obgryzam barankowi, jem pańską skórkę we Wszystkich Świętych i ryż preparowany (uzależniłam się od niego jakieś 2 miesiące temu na pośmiewisko mojej córki)... Mojemu, staremu dziecku, 2 lata temu kupiłam zestaw: talerzyk i kubeczek z pszczółką Mają, bo kiedy była mała Maję uwielbiała, ale nie było takich zestawów. Więc sobie przypomniałam teraz... Używa!! Dziś zaprosiłam ją na Ząbkowską 13. Zapytała: a co tam jest? Odpowiedziałam: Dzień Dziecka! Odpisała: Będę! Uściski dla młodszych i starszych zawsze-dzieci!! )) A. Odpowiedz Link
anmanika Re: Ja tak- mam na to dowody:-) 01.06.05, 12:49 Jak powiedzial moj znajomy o swojej bardzo doroslej corce:"dla niego ona zawsze jest dzieckiem". I to prawda)) Tez jestem dzieckiem moich rodzicow, lekko nadszarpnietym zebem czasu. Odpowiedz Link