wegielek 17.01.08, 18:44 kochana, trzymam kciuki za Ciebie. i myslimy o Tobie. przynajmniej ja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumatra1 Re: sumatra! 17.01.08, 22:16 Dziękuję! Ale to nie ja pojechałam rodzić tylko Magdulichaa (a szkoda...). Ja spędziłam calutki dzień we wtorek w Punkcie na żelaznej. dzisiaj było szybciej - pół dnia jedynie. A w sobotę znów jadę.... Już nie lubię tego punktu... No ale skoro już mam taki watek wspierający to chyba muszę się zmobilizować, nie? Bardzo mi miło, dziękuję Odpowiedz Link
hyris Re: sumatra! 17.01.08, 22:23 Ja też codziennie o Tobie myślę, ale nie chcę Ci wkurzać pytaniami. Może melduj się nam codziennie, żebyśmy wiedziały, że nie rodzisz jeszcze. Choć ja ostatnio zrobiłam dziewczynom na wrześniówkach taki numer, że jeszcze po północy na forum się meldowałam, rano urodziłam, a wieczorem usiadłam w domu do komputera i napisałam, że Stachu się wykluł. Chyba tego pozostaje mi życzyć Odpowiedz Link
sumatra1 Re: sumatra! 18.01.08, 00:39 Wow ja też tak chcę PS Mówiłam Ci już, ze strasznie mi sie podobają imiona Twoich synów?? a już szczególnie młodszego. Dla mnie niestety było niedostępne bo moja siostra zaklepała je sobie chyba jeszcze w podstawówce i by mi tego nie wybaczyła Odpowiedz Link
wegielek Re: sumatra! 18.01.08, 09:45 magdaulichaa urodzila? ktos cos wie? kogo? jak sie czuja? pozdrawiamy i sciskamy i czekamy na nich tu i na jej relacje z porodu. zwlaszcza ja, bom porodofilka))) Odpowiedz Link
milorzab Re: sumatra! 18.01.08, 10:28 Sumatra! Punkt jest bardzo miły, te podusie Powodzenia! Odpowiedz Link
sumatra1 Re: sumatra! 18.01.08, 13:19 No fakt, podusie są w porzadku. Zawsze się zastanawiam czy będzie bardzo głupio jak zasnę Odpowiedz Link
sumatra1 Re: sumatra! 18.01.08, 13:19 Ja nic nie wiem, niestety. Napisała, że bierze ją na poważnie i zniknęła Więc obstawiam, że jednak pojechała i urodziła. Też jestem bardzo ciekawa co i jak. Odpowiedz Link
wegielek Re: sumatra! 18.01.08, 15:30 oj, tak te podusie w punkcie tez mnie roczulaly... ja wielokrotnie tam przysypialam. Tomek mial zanizone tetno na ktg potem Odpowiedz Link
hyris Re: sumatra! 18.01.08, 19:46 Wegielku! Ja też jestem porodofilką (cudne określenie). Żałuję, że jestem za stara, żeby się przekwalifikować zawodowo. Sumatro! My ostatnio na Staszka Rysiek mówimy, bo wszystkim on Kalisza przypomina 4 miesiące i 7600 żywej wagi. Odpowiedz Link
wegielek Re: sumatra! 19.01.08, 11:51 my na Tomka tez Rysio czesto mowimy bo wszystkie Ryski to fajne chlopaki sa ))) Odpowiedz Link