07.09.10, 02:23
Szlajam sie po roznych forach - ostatnio dzieciowych z uwagi na okolicznosci natury - i musze stwierdzic, ze nie ma to jak na memlonie kupijnym. I musztardowke mozna odkurzyc i watek wykoleic i byc na bakier z netykietowa elegancja-francja... i nigdy memlon nie da kupowiczce po glowie, nikt nikogo nie zagryza (poza chwilowkami cyrkowkami) ... Niby nic sie nie dzieje, a jednak bujne zycie towarzyskie sie toczy (oficjalnie i bokami).

I mysle, ze to jest dobra okazja, zeby musztarowki ujac w dlon i wyzlopac duszkiem za zdrowie kupy!
Obserwuj wątek
    • roseanne Re: memlon 07.09.10, 02:29
      ta pani dobrze mowi, dac jej wodki smile

albo elegancko nalewki
      • marjanna1 Re: memlon 07.09.10, 09:22
        I ja wznosze musztarodwke. smile
      • asia.sthm Re: memlon 07.09.10, 09:29
        o tej porze?

No ale trudno sie mowi, dla towarzystwa dawali sie powiesic to ja moge sie rozpic do reszty.

Siup za wasze marzenia, kochane Kupowiczki....oby wam sie pieknie spelnialy.

Tylko prosze uwazac, aby sobie czegos durnego nie wymarzyc...bo to sie owszem tez zdarza.
        • kociaszek Re: memlon 07.09.10, 09:53
          Sys, jako zainteresowana polecam Ci fajnego bloga dla Mam i forum przy okazji
          male, kameralne i do rzeczy:
          www.dzieciowo.pl/
          • jan.kran Re: memlon 07.09.10, 10:33
            Kociaszku , trzymam kciuki ... wiesz.
            Z telefonem ciągle się nie pozbierałam .
            A co do memlonu popieram , lubię tu zaglądać , sympatycznie jestsmile
            • mon101 Re: memlon 07.09.10, 18:54
              Musztardowka mi sie troche przykurzyla, ale chetnie ja odkurzewink
              Kupa Mosci Panie, Kupa! Hi! hi! Niezle to wyszlo bez ogonkow przy "a", ktorych nie mam w nowym kompie. Musze odnalezc stary watek jak te ogonki zainstalowac. Moze ktos ma na wierzchu?
              • asia.sthm Re: memlon 07.09.10, 19:59
                > Moze ktos ma na wierzchu?

Nie mam, przyzwoitosc nakazuje przykryc

Ja bez ogonkow calkiem niezle sobie radze. Czasem ktos zaczyna opieprzac, ze to nieelegancko, ze brak szacunku dla mowy ojczystej, to wtedy nie slucham na to ucho. Mowie zas z ogonkami bardzo pieknie mowa ojczysta....hmmm duzo lepiej od niektorych hmmm osob publicznych w publicznych ich wystapieniach .
                A pisac bede bez ogonkow, bo to czasami fajna komedia wychodzi. Bez laski i td
                • mon101 Re: memlon 07.09.10, 22:06
                  no to bez laski, bedzie bezogonkowowink
                  A "na wierzchu to huligan nosi", wiec masz swieta racje.
                  A moze ktos podrzuci w takim razie watek stanikowy, wiedzmowy chyba. Obiecalam kolezance sciage na mierzenie a cos mi w wyszukiwarce nie wychodzi.
                  Zdrowko!
                  • roseanne Re: memlon 07.09.10, 22:13
                    takie cos moze byc?
                    Tekst linka
                    • roseanne Re: memlon 07.09.10, 22:21
                      znalazlam przelicznik ot tak i az sprawdzialam - nieteges jest
                      bo mi podaje 100C europejskie a dla mnie jak nic 90E najwygdniejsze
                      • mon101 Re: memlon 07.09.10, 22:32
                        Mnie tez nie za bardzo sie zgodzilo bo kilka razy w sklepach mi mierzyli i zawsze wychodzilo im 70C albo 75B. Najlepiej czuje sie w 70C a tu wyszlo mi 80B. Poza tym wydawalo mi sie ze sie mierzy biust i pod a tu jeszcze nad?
                        • gherarddottir Re: memlon 08.09.10, 16:17
                          od mymlonu do stanikow a po drodze picie-
    • asica74 Re: memlon 07.09.10, 22:24
      A juz chcialam zapytac co to jest mymlon?
      A tu sie okazalo, ze to memlonsmile)))

Zapijam w musztardowce z Kopparbergiem...
      Lato sie konczy i skonczy sie niedlugo picie owego trunku, jako ze na jesieni mi nie wchodzi.
      A tymczasem! Chlusniem bo usniem!
      • gherarddottir Re: memlon 08.09.10, 16:15
        za kociaszka trzymam kciuki, owo forum- blogg czytam juz od jakiegos czasu- fajne jest
      • tamsin Re: memlon 09.09.10, 03:23
        asica74 napisała:

> A juz chcialam zapytac co to jest mymlon?
        > A tu sie okazalo, ze to memlonsmile)))
        >
        wytlumacz mi , bo ja nie kumata!!!
        • roseanne Re: memlon 09.09.10, 04:19
          -mamusiu co to mymlon?
          - nie ma czegos takiego, skad to wziales?
          - no bo slyszalem " poloz glowe na mymlonie"
          • rudzikowa Re: memlon 09.09.10, 09:14
            no to ja w biegu tez sobie chlapne bedzie mi sie lepiej nosilo rzeczy z mieszkania do mieszkania byle tylko mi sie pieterka nie pomylily po tym chlapnieciu bo dobytek po sasiadach poroznosze big_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka