orgovana 24.05.04, 14:56 oh polecam sie w takim razie jako wyjatek, wyszlam za maz za kucharza slowaka i na dodatek to ja zarabiam wiecej , wiec moj chlop idzie na macierzynski eheh, odpowiadalo by CI to moj drogi?bo mi TAK ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przypadkowo Re: Do "Przypadkowo" 24.05.04, 15:39 Słowaka akceptuje, wszak to słowianin. Dla pewności powinnaś sprawdzić, czy nie ma czasem jakiś węgierskich lub cygańskich powiązań. Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Do "Przypadkowo" 24.05.04, 15:51 a co zlego z tymi wegierskimi czy cyganskimi powiazaniami? chodzi o czystosc rasy slowianskiej czy cos innego? bo z PL pamietam ze Polak - Wegier to dwa bratanki, wiec nie za bardzo teraz rozumiem o co chodzi. Myslalam ze jak biedny maz to wszystko jest OK, ale teraz to jakbys zaprzeczal sam sobie. Odpowiedz Link
orgovana Re: Do "Przypadkowo" 24.05.04, 16:53 Krolewno to jest prowokacja koles nie jest skomplikowanym modelem psych.wiec nalezy po prostu olac . Pozdrawiam Odpowiedz Link
ellenai orgovana,ze wtrace pytanko:))))) 25.05.04, 02:04 i ty mieszkasz na slowacji?czy w polscepozdrawiam ciebie serdecznie Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: orgovana,ze wtrace pytanko:))))) 25.05.04, 05:19 ja tak niesmialo za ellenai, wtracam male pytanko..czy Janosik byl Polakiem czy Slowakiem? bo kiedys grupa Slowakow mnie przekonala ze byl Slowakiem, a jak u Was w rodzinie to wyglada? )) Odpowiedz Link
ellenai Re: orgovana,ze wtrace pytanko:))))) 25.05.04, 16:46 he!fajne pytanko sniezko zadalas!nigdy nie slyszalam zeby Janosik byl slowakiem! ale ciekawe to co mowiszmozliwe ze jestem wyjatkowo niedoinformowana!eheh pozdrowka Odpowiedz Link
neeki Re: Do "Przypadkowo" 26.05.04, 21:18 lohohoho pewnie bedzie Ci ten slowak wdzieczny niesamowice. ludzie jednak potrafia byc debilni w swoich teoriach. slowaka jeszcze akceptuje. jeju... Odpowiedz Link