krolewna.sniezka doszlo!!! 17.06.04, 21:03 i tutaj wszem oswiadczam ze nasza asica to prawdziwa artyska fotograficzna!! zdjecia sa piekne, ujecie tajemnicze (wlacznie z Misiem ze zdradza od razu atrystyczna dusze ) Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Nalezy ci sie... 22.06.04, 01:09 naprawde! zobaczylam te nowe zdjecia co mi podeslalas i to naprawde nie zdjecia ale art! Te zdjecie zatytulowane "flower" troche przypomina mi moje zdjecia bialo czarne co mi wisza na paninem na scianie niejakiego kandyjskiego fotografa - George Whiteside, ale! i tutaj mowie szczerze _bez_ kadzenia ze twoje jest O WIELE lepsze. Czy ty nie zastanawialas sie nad jakas wystawa? chociazby na stronie internetowej?? Odpowiedz Link
krolewna.sniezka P.S. 22.06.04, 01:33 a odnosnie twojego ps-u ty sie nie czaj tylko wysylaj szybciutko ) Odpowiedz Link
asia.sthm Tralalala.... 22.06.04, 23:42 Ja tez bym tu chciala troche popiac z zachwytu. Cudne sa zdjecia naszej forumowej art-fotografki asicy74. Odpowiedz Link
asica74 Re: Tralalala.... 22.06.04, 23:50 ja sie tu rumienie... ale naprawde sie ciesze, ze sie podobaja... to prawie moje dzieci! Odpowiedz Link
frankie36 Re: Tralalala.... 22.06.04, 23:58 Asiu,a co to za zdjecia?Tak wszyscy tutaj zachwalaja,ze moze i mi cos podeslesz? Odpowiedz Link
frankie36 Re: Tralalala.... 23.06.04, 00:24 Zdjecia piekne ,a te maki sa po prostu cudowne!!!!!!!1 Odpowiedz Link
asica74 Pilakarzyki 25.06.04, 01:01 Asia, Krolewna! wyslalam wam takie rozne footbolowe cudenka... NIe jestem pewna czy zalaczniki sie podlaczyly... czy ktos jeszcze chce popatrzec na sedziego kalosza? Odpowiedz Link