Dodaj do ulubionych

wkleilam zdjecia ze slubu

15.10.04, 21:24
przynajmniej kilka na poczatek!
Obserwuj wątek
    • asia.sthm Re: wkleilam zdjecia ze slubu 15.10.04, 22:16
      Kinky dzieki, piekne zdjecia.
    • frankie36 Re: wkleilam zdjecia ze slubu 15.10.04, 22:40
      Kinky wygladaliscie bombowo(swietna sukienka),co do podwiazki,tez moj nia
      rzucal.CAle nasze wesele bylo polaczeniem tradycji polskich,kanadyjskich i
      holenderskich.Na poczatku b.sie martwilam czy to wszystko wypali,a tu
      prosze,bylo wspaniale.

Cudownie,ze chociaz czastka twojej rodziny mogla przyjechac i oby wam sie....:-
      ))))
      • kinky5 Re: wkleilam zdjecia ze slubu 15.10.04, 22:52
        dziekujemy pieknie za zyczenia!
        Nasze wesele bylo kanadyjskie w 100% - ale w Polsce bedzie POLSKIE!!!!
        Wiec w Zakopanem Andrew bedzie rzucal krawatem a ja .... kwiatami po raz drugi.
        Poczynilam jednak pewne obserwacje- wszystkie dziewczyny rzucily sie na kwiaty, walka byla okropna
        (zlapala moja siostra) natomiast panowie raczej zmrozeni stali w miejscu niz "walczyli" o podwiazke.W
        koncu jeden z kolegow A. ja podniosl a pozniej szybko upuscil bo to przeciez dyshonor.
        • frankie36 Re: wkleilam zdjecia ze slubu 16.10.04, 03:04
          Nie wyobrazam sobie piekniejszej scenerii niz Zakopane otoczone naszymi
          pieknymi Tatrami ,na weselisko.Oh jak ja bym sobie potupalasmile)))

A przy okazji dodam ,ze my tez swego czasu grzeszylismy ,wlasnie w
          Zakopanem,jeszcze w stanie niemalzenskimwink))))
          • ellenai kinky 16.10.04, 18:05
            hej to ty goralka jestes! blisko,blisko mnie!ja jak wyszlam na najwyzsza gore u
            mnie w beskidzie to widzialam szczyty tatr przy dobrej pogodzie!
            Zdjecia piekne!slicznie wygladacie,widze twoje kalie! sliczne! bardzo pasowaly
            do calego twojego stroju!fantastycznie ze was widze!buziaki
          • kinky5 Re: wkleilam zdjecia ze slubu 16.10.04, 18:48
            Bardzo mi sie Kalie podobaly i nawet moja zabobonna mama nie zglosila sprzeciwu!!!
            Ellenai a skad dokladnie jestes???
            Ciesze sie, Franke ze Zakopane....przyjemnie Ci sie kojarzy!
            mi tez!
            • ellenai Re: wkleilam zdjecia ze slubu 16.10.04, 19:03
              kinky kochana, ja pochodze od gorlic,kolo uzdrowiska wysowa,z takiego malego
              zadupia,bardzo ladnego,tatry bylo z niego widac czasem.
              Na moje kalie mama troche sie sprzeciwiala bo jej siostra miala pek kali na
              trumnie,wiec sie jej nie dziwie,ale twoje byly sliczne!szkoda ze nie widzialam
              tego bukietu wczesniej,bo byc moze taki mialabym pek kali,z tym ze nie wiem czy
              pasowal by mi do sukni!ja moze zamieszcze pare zdjec swoich slubnychsmilecmok
              • asia.sthm Re: wkleilam zdjecia ze slubu 16.10.04, 19:06
                Zamiesc koniecznie wiecej, mamy tylko jedno.
                Dajcie wiecej zdjec !!
                • tamsin Kinky!! Ellenai!! slubne zdjecia wspaniale!!!! :-) 16.10.04, 21:33
                  naogladalam sie dzisiaj waszych zdjec ze slubu i bardzo mi sie podobaly,
                  fantastyczne zdjecia smile) jak macie wiecej to koniecznie dawajcie smile))))
                  • semantics Re: Kinky!! Ellenai!! slubne zdjecia wspaniale!!! 16.10.04, 22:15
                    No rany julek! dwie niedawno na slubnym kobiercu staly i swojej Love Story nie chca nam opowiedziec!

Dawajcie dziewczyny!

A jak mnie kiedys zapiszecie do albumu to tez popodziwiam zdjecia wink
                    • asia.sthm Re: Kinky!! Ellenai!! slubne zdjecia wspaniale!!! 16.10.04, 22:26
                      > A jak mnie kiedys zapiszecie do albumu to tez popodziwiam zdjecia wink

Zglos sie i tyle. Juz jestes swoja smile)))
                      • semantics Re: Kinky!! Ellenai!! slubne zdjecia wspaniale!!! 16.10.04, 22:44
                        ide sie zglosic smile
              • frankie36 Re: wkleilam zdjecia ze slubu 16.10.04, 22:15
                ellenai,zdjecia cudowne,mozna naladowac baterie,patrzac na szczesliwych ludzi
                (nie znaczy ,ze jestem nieszczesliwa,tylko taka troche PMS-owa-strzezcie
                sie!!!!)
                • asia.sthm Re: wkleilam zdjecia ze slubu 16.10.04, 22:30
                  Ellenai, cukiereczku, cmok tobie smile
                  Sliczne!
                  • kinky5 Re: wkleilam zdjecia ze slubu 16.10.04, 23:33
                    napisalam moja love story!!!
              • kinky5 Re: wkleilam zdjecia ze slubu 16.10.04, 23:39

• ellenai Re: wkleilam zdjecia ze slubu 17.10.04, 00:29
                  kochane,milo ze sie zdjecia podobaja wam!smilenawet mnie jakos przyzwoicie zrobili
                  na ten slub hehehsmile
                  kinky,no to jeszcze lepiej ze znasz moje tereny,moze pozniej wkleje pare
                  polskich zdjec i zdjec z dzikiego zachodu:
                  ale mi tu z wami super,ide czytac twoja love storysmile
                  • asica74 Re: wkleilam zdjecia ze slubu 17.10.04, 00:35
                    a ja sie dogrzebalam do twojego zdjecia z babcia - piekne!

kochana babcia musi to byc, co?
                    • ellenai Re: wkleilam zdjecia ze slubu 17.10.04, 01:54
                      asica hehe,kochana!o jak ja pamietam dzien w ktorym to zdjecie bylo zrobione w
                      gorlicach w zakladzie fotograficznym!moja babcia zmarla dwa lata
                      temu.Niestety.Brakowac mi Jej bedzie zawsze.A to jak kochana byla dla mnie to
                      trudno opisac.Byla najukochanczym czlowiekiem w moim dziecinstwiesmile)))
                      • asica74 Re: wkleilam zdjecia ze slubu 17.10.04, 01:59
                        na pewno cie pilnuje! a dobre babcie to skarb jakich malo! wiem co mowie.
                        moja jedna babcia zmarla juz dawno, jak mialam chyba 12 lat, ale nei mialam z
                        nia dobrego kontaktu. Z kolei druga wyjechala wiele lat temu do kanady,
                        widzialam sie z nia moze ze dwa razy od tego czasu, ale prawde mowiac... nie
                        przepadam za nia - troche taki wredny, wscibski babsztyl... az glupio pisac sad
                        • kendo Re: wkleilam zdjecia ze slubu 17.10.04, 11:10
                          obejzalam kazde zdjecie po kilka razy...
                          dziewczyny jestescie wspaniale...
                          ech....lezka sie w oku kreci
                          kiedy to ja stalam na slubnym kobiercu....
                          przecudne zdjecia....dziekuje Wam za chwile mego rozmarzeniasmile)
                          • szpulkaa Re: wkleilam zdjecia ze slubu 18.10.04, 16:00
                            cudne te zdjecia slubne!!!big_grin az sie chce wychodzic za mazwink
                            • tamsin Re: wkleilam zdjecia ze slubu 18.10.04, 17:16
                              szpulka! fajne te twoje zdjecia co przeslalas! wklejaj jak mozesz do albumu bo
                              warto sie podzielic!! smile)
                              • szpulkaa Re: wkleilam zdjecia ze slubu 18.10.04, 17:18
                                wiem, ze fajne!wink nie wklejam ich, bo nie ja je zrobilam... ech... moze kiedys,
                                jak mi talentu przybedziewink

tamsin napisała:

> szpulka! fajne te twoje zdjecia co przeslalas! wklejaj jak mozesz do albumu bo
                                > warto sie podzielic!! smile)
                                • asica74 Re: wkleilam zdjecia ze slubu 18.10.04, 18:24
                                  ale o co chodzi? pyta mopsik? gdzie ty szpulka wyslalas te zdjecia?
                                  • tamsin Re: wkleilam zdjecia ze slubu 18.10.04, 18:31
                                    na skrzynke poczty wyslala, sprawdz poczte Asica, bo Syswia tez na albumie cos
                                    pisala zebys sprawdzila poczte.
                                    • asica74 Re: wkleilam zdjecia ze slubu 18.10.04, 18:46
                                      o cholercia! jak tak sie slicznie zrobilo! remont generalny calkiem ladnie im
                                      wyszedl... czy to znaczy, ze i forum bedzie ladniejesze?

A szpulka mi cos przyslala, ale tam nic nie ma!

Szpulka, zamelduj sie! bite bite...
                                      • asia.sthm Re: wkleilam zdjecia ze slubu 18.10.04, 18:48
                                        Szpulka juz byla i poszla do domu.
                                        Tez ja misnelam., ale raport zdala.
                                        • szpulkaa Asica! 20.10.04, 11:33
                                          nie wiem, czemu nie dostalas maila z fotami... ale wyslalam ci wszystko raz
                                          jeszcze! a noz tym razemsie uda!smile
                                          i wiem, ze pojawiam sie i znikam periodycznie. nie bardzo mam na to wplyw - sila
                                          wyzsza, czyli administracja rumunskawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka