Dodaj do ulubionych

Nie mogę się doczekać...:)

24.10.04, 17:05

Ostatnio zrobiłam się monotematyczna i krążę tylko wokół filmów, ale jestem
straszną kinomankąsmile Wczoraj byłam na filmie "The forgotten"(btw świetny
film, polecam) i widziałam trailer "Bridget Jones: The edge of reason", iiii
po prostu nie mogę się doczekać tego filmiku!!!smile U nas dopiero wchodzi 10
listopada, a u Was? 'Bridget..' to jedna z niewielu brytyjskich komedii,
którą uwielbiam(jeszcze 'Love actually'). Oglądałam ten film z 20 razy(w tym
4 razy w kinie) i jeszcze mi się nie znudził. No i oczywiście ten boski,
nieziemsko seksowny, cudowny facet, który jest najprzystojniejszym męskim
osobnikiem na planecie zwanej Ziemiasmile Jak myślicie, o kogo mi chodzi?smile
Obserwuj wątek
    • tamsin Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 18:19
      bylam na tym filmie "forgotten" w kinie w towarzystwie dwoch panow, ktorzy mnie
      skwitowali: "na co ty mnie wyciagnelas", a mnie film nawet sie podobal smile)
      natomiast podzielam zupelni, stuprocentowo twoj zachwyt nad Bridget smile) tak
      wlasnie wyobrazam sobie zycie wszystkich dziewczyn w Londynie, prosze mnie
      tutaj tylko nie wyprowadzic z bledu!!!! Czytalam ksiazke i z zapartym tchem
      ogladalam pierwsza Bridget chyba z 20 razy tak jak ty! Tez nie moge sie
      doczekac drugiej czesci, chyba niedlugo wychodzi u nas ale moze i w tym samym
      czasie co i u ciebie. Ten boski to nie wiem..Hugh Grant czy Colin Firth??
    • frankie36 Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 18:20
      Czy mowisz o Hugh?Mnie on troche denerwuje monotematycznymi rolami,zawsze gra
      troche roztargnionego,slodkiego singla,ktory nie moze sie zdecydowac na staly
      zwiazek.Dla mnie on nie jest wystarczajaco meski,ale to kwestia gustu,wole z
      tego filmu tego drugiego(bodajze Collin,ale nie jestem pewna,a nazwiska nie
      pamietam).
      Widzialam wywiad z Renee,i obojga facetami,ciekawa jestem czy druga czesc filmu
      jest wierna drugiej ksiazkowej czesci,z tych fragmentow ktore widzialam,wydaje
      mi sie ,ze nie.
      • karola333 Hugh vs Colin:) 24.10.04, 18:33
        Tamsin, wydaje mi się, że premiera filmu będzie w tym samym czasie na całym
        swiecie tak jak to bylo z Władcą Pierścieni...

Frankie36,lubię Hugh'a jako aktora, ale daleka byłabym on nazywania go
        najseksowniejszym osobnikiem na ziemismileChociaż w Love actually zagrał świetnie
        i nieźle się prezentował. Oczywiście wątek Firth'a był znacznie lepszy.

Oczywiście chodzi o Colina Firth'asmile) Uwielbiam tego aktora od momentu, kiedy
        to zobaczylam go w tym łososiowym sweterku(widziałam go wcześniej w Pride and
        Prejudice, ale w "grubszym" wydaniu nie zrobił na mnie takiego wrażeniasmile
        Podoba on się chyba wszystkim, bo zarówno moja mama jak i siostra podzielają
        mój zachwytsmile

• st0kro-tka Re: Hugh vs Colin:) 24.10.04, 18:51
          uuuuf, a juz myslalam ze chodzilo ci o Hugh Granta..... smile))))

zgadzam sie z wami dziewczyny, jest monotematyczny, wcale nie jest dobrym
          aktorem moim zdaniem, a Bridget Jones - uwielbiam ten film!!!! usmialam sie do
          lez, z niecierpliwoscia czekam na druga czesc!
          • asia.sthm Re: Hugh vs Colin:) 24.10.04, 19:07
            Pamietam jak oni obaj po pierwszym filmie zachwycali sie Renee i jej
            napychaniem sie. Ona musiala sie utuczyc i trzymac tusze przez cale krecenie i
            zarla pizze i rozne inne zakazane potrawy. Wszyscy inni jakims zbiegiem
            okolicznosci sie odchudzali , a ta ciagle musiala wmuszac w siebie "pysznosci".
            wink
            • karola333 Re: Hugh vs Colin:) 24.10.04, 19:12
              Rozumiem, że dla osoby chudziutkiej od urodzenia przytycie 15kg to nie lada
              wyczyn, ale dla mnie to nie byłby wielki problem, wręcz przyjemnośćsmile
              • frankie36 Re: Hugh vs Colin:) 24.10.04, 19:15
                No Karola,tutaj sie zgadzam Colin rulez!!!
                • tamsin Re: Hugh vs Colin:) 24.10.04, 21:47
                  Hugh wcale taki zly nie jest smile) Colin wyglada na zbyt powaznego i taki mlody-
                  stary, jakby urodzil sie od razu dorosly. No a Hugh widac ze ma fiu bzdziu w
                  glowie, na pewno na rozkrecenie imprezy to bym wziela Hugh. Co prawda jak sie
                  lali pod ta grecka knajpka, to obydwoje wygladali nie za bardzo powaznie :-0
    • asica74 Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 21:53
      ehm ehm...

ja sie chyba wypisze z tego forum: mi sie te filmy niepodobaja...

biczujcie mnie... ide plakac
      • tamsin Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 22:01
        Asica, filmy jak filmy, jeden lubi drugi nie! ale z ktorym poszlabys na randke -
        Hugh czy Colin??????? wink)
        • asica74 Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 22:23
          e.......... jak juz musze, to z Colinem (ale wtedy ryzykuje, ze moja
          najukochansza Kaska nigdy mi tego nie wybaczy...)
          • karola333 Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 22:32
            Asico74, jesteś pierwszą osobą, o której mi wiadomo, że nie lubi Bridget Jonessmile

Co do Colina...jeśli kiedyś będziesz miała okazję iść na randkę z Colinem,
            błagam zadzwoń do mnie, zastąpię Cię!!!!smile
            • asica74 Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 22:43
              nie ma sprawy! do uslug!

a teraz wam moge pokazac z kim NA PEWNO poszlabym na randke

images.google.co.uk/imgres?
              imgurl=dolshouse.com/holiday03/images/gael3.jpg&imgrefurl=http://dolshous
              e.com/holiday03/19.htm&h=255&w=340&sz=23&tbnid=h9-
              J20zVIxkJ:&tbnh=86&tbnw=114&start=16&prev=/images%3Fq%3DGael%2BGarcia%2BBernal%
              26hl%3Den%26lr%3D%26sa%3DN
              • asica74 Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 22:45
                wlasciwy link

krasavchiki.narod.ru/gael07.jpe
              • tamsin Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 22:46
                Asica! no no masz gust smile) ogladalam go dwa razy w filmie, oczywiscie dwa razy
                wszystko sie kolo seksu krecilo wink)
                • asica74 Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 22:54
                  to widzialam pewnie bad education i y tu mama tambien.

ale np w Motorcycle Diaries nie ma za duzo seksu, a film jest... pieukny (to
                  przez taka jedna z sasiedniego forum, co tak pieuknie jezykiem polskim sie
                  posluguje...)
                  • abere8 Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 22:56
                    Ach, to ten z Motorcycle Diaries?! Faktycznie, teraz go kojarze. Film byl ok,
                    ale aktor, hmm, dalej nie moj typ smile
                  • tamsin Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 23:00
                    ani jednego ani drugiego nie widzialam, ale za to widzialam go w filmie "I am
                    with Lucy" - najlepiej wygladajacy - najlepszy w lozku chlopak na ktorego
                    natrafila, no i "the crime of padre amaro" gdzie gral ksiedza, ktory uwiodl
                    dziewczyne. Same "momenty" w obydwu filmach wink)
                    • asica74 Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 23:03
                      widzialam Pedro - taki sobie.
                      O lucy nie slyszalam... zaraz ide tlumaczyc, ide juz ide...
              • abere8 Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 22:53
                Wiesz co, Asica, nie znam faceta, ale jest zupelnie nie w moim typie. Poludniowe
                typy mi sie nie podobaja zupelnie, jedynym wyjatkiem jest Antonio Banderas. W
                takim "Desperado" mi po prostu dech zapiera, mimo ze tego filmu nie ogladam na
                powaznie, tylko jako swietna komedie bawiaca sie stereotypami smile

Ale najbardziej chcialabym sie umowic z Bradem Pittem - takim z "Fightclub" smile
                Uwielbiam ten film i jego w nim.

I jeszcze cos dla Ciebie:

tinyurl.com

Ulatwisz nam zycie, jesli skorzystasz! smile))
                • asica74 Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 22:58
                  to mnie zlapalas! ja nie przepadam za poludniowami, wole wysokich
                  blondyniastych, ale ten Gael ma cos takiego, ze .. nogi mi sie uginaja... a
                  jest brunetem i to w dodatku nizszym ode mnie...

no czy to nie skandal.....

a z linku postaram sie sporzystac...
                  • karola333 Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 23:06
                    Asico74, a kim jest ten chłopiec?smile
                    • asica74 Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 23:13
                      przyslo z Borosem, ale ale...

Gael to tzw swieza krew w kinie meksykanskim. Szybko wschodzi i mam nadzieje,
                      szybko nie zniknie.

www.imdb.com/name/nm0305558/
                  • asia.sthm Re: Nie mogę się doczekać...:) 24.10.04, 23:06
                    A Boros??? Juz ci przeszlo ?Tez byl krasawiec
                    • st0kro-tka Re: Nie mogę się doczekać...:) 25.10.04, 10:22
                      a mnie sie podoba George Clooney, o!

i jeszcze Brad Pitt w filmie Troja, dopiero w tym filmie docenilam jego urode,
                      wczesniej mi sie nie podobal.
                      • asia.sthm Re: Nie mogę się doczekać...:) 25.10.04, 10:32
                        Stokrotko, my jestesmy related z Georgem Clooney. Slowo honoru. Jak moje
                        dziecko sie o tym dowiedzialo to wstalo w samolocie i glosno wszystkim
                        objawilo. smile))))))Jest po stronie mojej irlandzkiej cioci czyli zony brata
                        mojego taty.Ha!
                        • st0kro-tka Re: Nie mogę się doczekać...:) 25.10.04, 10:37
                          naprawde???????????????? (szczeka mi wlasnie opadla....)
                          a widzialas go na zywo? rozmawialas z nim?
                          • st0kro-tka Re: Nie mogę się doczekać...:) 25.10.04, 10:47
                            asia, ja tu zaraz jajko zniose!! napisz cos o George'u Clooney!!
                          • asia.sthm Re: Nie mogę się doczekać...:) 25.10.04, 10:48
                            Nie, ale sciskalam te ciocie co i on zawsze wysciskuje,bo sie lubia.
                            Musze poczekac na jakies huczne wesele po irlandzkiej stronie i sie zalapac smile
                            to napewno sie spotkamy i obiecuje usciskac go od ciebie tez. smile)))
                            • st0kro-tka Re: Nie mogę się doczekać...:) 25.10.04, 10:53
                              ale fajnie!!

a czy ciocia opowiadala cos o nim?

zawsze mnie ciekawi, jacy ci slawni ludzie tak naprawde sa, w gazetach rozne
                              opowiesci sie czyta, ale ile w nich prawdy nikt nie wie oprocz ich samych
                              • asia.sthm Gwiazdy :-))) 25.10.04, 11:12
                                Wlasciwie , to moj syn najbardziej ciocie wypytywal. Ja uslyszalam tylko, ze
                                jest bardzo rodzinnym cieplym facetem , o dobrym sercu i dba o swoich. Zjawia
                                sie na wszystkich wiekszych uroczystosciach i jak Tamsin mowi tnie dywany
                                obcasami. Nigdy jak na prawdziwego Irlandczyka przystalo nie wpadl pod stol :-
                                )))
                                • tamsin Re: Gwiazdy :-))) 25.10.04, 17:43
                                  Asia, on ma duzego swiniaka w domu! to jest potwierdzony fakt!!
                            • szpulkaa Re: Nie mogę się doczekać...:) 25.10.04, 10:57
                              no prosze jakie koneksje maja niektorzy szczesliwiwink
                              a ja czytajac ten watek uswiadomilam sobie, ze kompletnie nie wiem, co sie
                              dzieje w kinie... przez ostatnie dwa miesiace nie mialam czasu na filmy i
                              wlasnie odczuwam skutki tego braku zainteresowaniauncertain ostatnia nowosc, jaka
                              widzialam, to byl "Godsend" - straszny film dla ludzi o mocnych nerwach. a za BJ
                              nie przepadam... smieszne, ale na jeden raz. ale jesli dziewczyny lubicie takie
                              filmy, to moze polski "Nigdy w zyciu" tez wam sie spodobal?smile
                              • tamsin Re: Nie mogę się doczekać...:) 25.10.04, 17:45
                                Szpulka ty zacznij chodzic na rumunskie filmy a nie jakies Godsend wink) no i
                                nam tutaj sprawozdania zdaj! sama jestem ciekawa co tam sie w kinach gra smile)
                                • szpulkaa Re: Nie mogę się doczekać...:) 27.10.04, 10:34
                                  tamsin... wiesz, raz, dwa lata temu widzialam francuko-rumusnki film... i chyba
                                  nie chce powtarzac tego traumatycznego przezycia!wink to byl jeden z tych filmow,
                                  ktorych sie nie rozumie i przez grzecznosc nazywa ambitnymiwink
                                  w ostatnia sobote probowalismy wybrac sie do tutejszego kina - repertuar jest
                                  taki sam, jak wszedzie /czyt. przewaga kina amerykanskiegowink/. znalezlismy
                                  nawet multipleks... ale byl taki dziki tlum, ze ostatecznie zrezygonowalismy.
                                  nie znaczy, ze sie poddalismy - probe ponowimy w ten weekend!wink
                                  • asica74 Re: Nie mogę się doczekać...:) 27.10.04, 14:48
                                    czyzby to byl Gadjo Dilo? film o cyganach?
                                    • szpulkaa Re: Nie mogę się doczekać...:) 29.10.04, 09:15
                                      asica, wlasnie to bylo to!!!smile co gorsza, wybralam sie na ten film w Polsce z
                                      moim osobistym Frnacuzem. bylo napisane na afiszu, ze produkcja francuska, wiec
                                      liczylam, ze bedzie po francusku z napisami polskimi, wiec idealnie. no i sie
                                      przeliczylam, bo pol filmu bylo po rumunsku i moje slonce nic z tego nie
                                      zrozumialo!smile no i wynudzil sie przez caly film, a ja z nim...
                                      • asica74 Re: Nie mogę się doczekać...:) 29.10.04, 17:03
                                        szpulkaa, a dla mnie to byl taki film z ktorego dlugo sie nie moglam otrzasnac.
                                        Jak ogladalam, to moze i miejscami troszke nudny, ale ogolnie mi sie podobal.
                                        Lubie takie klimaty. Ale za to chodzil za mna dobry tydzien, az zaczelam
                                        poszukiwania soundtracku. Niestety nie znalazlam.
                                        Ale tak sie zadarza, ze czasami filmy nie trafiaja w czyjesz gusta. Ja mam
                                        wiele takich na koncie smile
    • syswia Re: Nie mogę się doczekać...:) 25.10.04, 17:53
      Jakos specjalnie mnie film o BJ nie zachwycil, natomiast zarykiwalam sie ze
      smiechu z niektorych dialogow w ksiazce. Ta ksiazka chyba uratowala moje zdrowie
      mentalne, bo w momentach przygnebienia siegalam po BJ i robilo mi sie lepiej na
      duszy. Bralam ja tez w dlugie podroze torontonskim metrem i sprawiala mi spora
      satysfakcje mysl, ze nikt w przedziale najprawdopodobniej nie rozumie nad czym
      chichocze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka