mijaczek 01.12.04, 19:15 Ja juz nie moge... Jeden watek otwiera sie 3 minuty, a kazdy post minute. Tak sie nie da pracowac! Wroce pozniej, jak to wszystko sie naprawi, bo ja juz nie moge! Pzdrf! Mia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakubusia11 Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 19:20 no niestety tak! noca jest lepiej i wszystkie sie wtedy zbieraja a mnie ciagnie lulu,bo ostatnio Kubus daje popalic no i sie tak mijam z wami moze sie tak zaczac deklarowac kiedy kto przyjdzie?... Odpowiedz Link
tamsin Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 19:22 ja tak mialam wczoraj, Mulinka napisala ze idzie na zakupy, zanim mi sie ten watek otworzyl to ona juz wrocila z tych zakupow. Dzisiaj troche lepiej ale strony same sie "odswiezaja" bez mojego klikniecia, nie wiem czemu..aha i te liscie co mi sie wczoraj pojawialy na monitorze na szczescie zniknely! Odpowiedz Link
myszka888 Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 20:25 u mnie, melduje, ze wszystko w parijadkie Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 20:28 U mnie odpukac dzis wszystko jak po masle.Forum tez )) Odpowiedz Link
tamsin Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 20:29 z powodu niedospania, moj mozg dzisiaj wyjatkowo wolno chodzi ) spalam jakies 5 godzin i jestem nieprzytomna. A do tego deszcz pada i nie ulatwia mi sytuacji.. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 20:32 Ja jeszcze nie doczytalam wszystkiego. Czy juz wiadomo co ty po stanie slomiamym nocami robisz? Odpowiedz Link
tamsin Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 20:34 moj stan slomiany zakonczyl sie prawie tydzien temu!!! ja juz swoje odpracowalam zreszta kondycja to juz nie ta.. ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 20:37 Tralala nie wierze. Szybko ci internet chodzi widze.Wystarczylo ponarzekac. A deszcz dobry bo w gumiaki sie wystroj i strzelbe oczysc .Zezon na kaczki sie zaczyna u was. Odpowiedz Link
tamsin Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 20:38 chyba ustrzele sobie pare gesi, bo tego dziadostwa jest u nas za duzo..podobno z Kanady sie do nas przenosza bo standard zycia jednak wyzszy ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 20:40 Moga byc gesi, ja sie nie czepiam. Czekaj niech to Kanada przeczyta to ci taki tu protest odwala, ze trzeba bedzie zebranie specjalne znow zwolac Odpowiedz Link
tamsin Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 20:41 ja tylko sie wypowiadalam w imieniu gesi ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 20:45 Chyba jestes usprawiedliwiona Przepraszam, czy ja moge sobie herbaty przyniesc? Nie posadzisz mnie o ucieczke? Odpowiedz Link
mijaczek Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 20:45 Forum przyspieszylo, tylko nie wiem czy to za sprawa gumiakow czy gesi? Odpowiedz Link
mijaczek Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 20:47 Mofisz? Cholibka... to juz pewnie daleko uciekly w tych gumiakach... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 20:52 Piszecie jednoczesnie na cztery rece? I na dwa watki jednoczesnie? Ten pociag to chyba ekstra pospieszny ) Odpowiedz Link
mulinka Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 20:56 ja wlasnie wrocilam stoje sobie na czerwonym swietle, a tu bezczelnie po jezdni indor paraduje! a juz przeciez po indyku Odpowiedz Link
tamsin Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 20:56 tak, ten pociag jedziez z Delikatesow do Supersamu, jezdza jak wariaci Odpowiedz Link
mijaczek Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 21:01 No i jak zwykle doszlo do rozdwojenia watku... gesi, indyki, indory, a wszystko w gumiakach i chodzi po ulicy. najlepiej w kierunku Kanady... ufff Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 21:06 Taki indor co przezyje Thanksgiving to juz pod ochrona jest. Jak swiniak po Bozym Narodzeniu. Pamietacie: Gesi juz wszystkie po wyroku... Odpowiedz Link
mamakubusia11 Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 21:09 a w moim ogrodku bazant paraduje Odpowiedz Link
mulinka Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 21:23 tochyba tez mu odpuscimy, bo ogolna amnestia Odpowiedz Link
mijaczek Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 21:23 A u mnie tylko wiewiory i sarny z jeleniami...i jeszcze czasami zajace! Przypomnialo mi to! "Stoj Katarzyno, korone carow. Sen taki jak ten, trzeba ci z glowy zdjac!" Odpowiedz Link
mamakubusia11 Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 21:29 Mijaczek to ty tez tego sluchasz? ...gdyby sie taki kochanek kiedys znalazl... Odpowiedz Link
aalex_b Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 22:05 hi, hi, hi przypomnialo mi sie cos: mialam takiego kolege jeszcze na studiach w Poznaniu - on byl z Suwalk, czy skads tam z okolic i ... plakal doslownie ze smiechu kiedy nas "tubylcow" slyszal mowiacych: "o co ci chodzi?" - a gorzej jeszcze : "o co ci sie ROZ-CHODZI" ))) Faktycznie, idiotyczny ten zwrot, jak sie tak dobrze zastanowic )))) tak mi sie przypomnialo, nie wiem po co .... a moje forum chodzi OK ale pamietam kiedys mialam problemy to mnie to do szalu doprowadzalo !! Odpowiedz Link
mijaczek Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 22:10 Mamokubusia Ja wielu rzeczy slucham o co moglabym zostac nieposadzona... Zacznijmy moze od Czerwonego Tulipana... mowi ci cos? Odpowiedz Link
mamakubusia11 Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 22:13 nie ,nic a nic jakas podpowiedz? Odpowiedz Link
mijaczek Re: Czy wam tez tak forum wolno chodzi? 01.12.04, 22:28 buuu... no przeciez to takie znane.. dobra zacznijmy od poczatku... SDM? Malzenstwo z rozsadku? Turnau, Grechuta, Kasprzycki Robert, etc.. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czy wam tez tak sie forum ROZchodzi? 01.12.04, 22:26 aalex_b napisała: > tak mi sie przypomnialo, nie wiem po co .... rozchodzi sie oto, ze jak sie cos przypomni to trzeba sie z kolezankami podzielic. Ja juz nawet zapomnialam ze tak mozna powiedziec, cudo )) Odpowiedz Link
semantics Mijaczek, 01.12.04, 22:12 mnie sie tez tak przez caly tydzien straasznie wolno otwieralo a teraz samo wrocilo do porzadku. To gazeta fiksuje Odpowiedz Link
mijaczek Re: Mijaczek, 01.12.04, 22:28 Wiem, ze to gazeta, ale mnie szlag trafia, bo chce czytac, a nie moge :o( Odpowiedz Link
ulkaa Re: Mijaczek, 01.12.04, 22:44 Ja zauwazylam pewna prawidlowosc. Forum zaczyna chodzic w szybkosci wprost proporcjonalnej do liczby watkow i postow przez nas stworzonych. Ha, cos w tym jest. Czuje oddech diabelka... Ale tu przeciez same anielice ! Odpowiedz Link