bibi1 08.12.04, 21:59 ktora do cholery wkleila ten link w albumie?!!! paluchy poucinac to za malo!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mulinka Re: you are an idiot 08.12.04, 22:04 to nie ja! )) ale z Ciebie nerwowa kobitka a co Ci sie w tym linku nie podoba? Odpowiedz Link
bibi1 Re: you are an idiot 08.12.04, 22:07 a weszlas w niego Mulinka? bo ja glupia to zrobilam, ale ja nie kumata z kompem jestem i nijak nie moglam tego zamknac. musialam wylaczyc Odpowiedz Link
asia.sthm Re: you are an idiot 08.12.04, 22:11 dzieci sie nie pobudzily ? Ja o malo z krzesla nie wyfrunelam ) O matko dobrze ze nie w pracy, mam zawsze pare dokumentow otwartych. Nic nie pomaga tylko prztyknac i uciekac.. Odpowiedz Link
bibi1 Re: you are an idiot 08.12.04, 23:20 no, a raczej idiotow oj troche ich bylo ))) Odpowiedz Link
asica74 Re: you are an idiot 08.12.04, 23:23 cholera to ja taka glupia bylam! weszlam tam jeszcze raz a to cholerstwo rzeczywiwscie sie nie zamyka! Ale Misiu cos poszukal i teraz mowi, byscie poszukaly pliku \you[1].js albo you.js i wyrzucily go z dysku! Bardzo przepraszam, ale jak go wklejalam, to takie cuda sie nie zdarzaly... mopsik smutny i skruszony... juz wiecej nie bede Odpowiedz Link
asica74 Re: you are an idiot 08.12.04, 23:27 ktos podlaczyl Trojan Horse, virus ktory zaznacza komputery w sieci i podsyla jakies glupoty ludziom! prosze na razie nie pykac na zadne linki w Linkach. Sama posprawdzam co sie tak dzieje, i pousuwam co trzeba Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: you are an idiot 08.12.04, 23:24 zaintrygowali mnie ci idioci a wy mowicie ze ich juz nie ma! Odpowiedz Link
asica74 Re: you are an idiot 08.12.04, 23:26 stokrotka juz wywaliliam ta glupia strone! ktos sie musial podczepic pod nia i jakies paskudztwo tam wsadzil. bibi jak tam u cibie? wyrzucilas juz? Odpowiedz Link
bibi1 Re: you are an idiot 08.12.04, 23:29 wylaczylam kompa, bo nie umialam sie tego pozbyc ale wylaczylam przy okazji 1 program M. i nie wiem jak go uruchomic jak jutro wroci,to sam zrobi niezly numer)))) Odpowiedz Link
mulinka Re: you are an idiot 08.12.04, 23:33 a gdzie sie szuka tego pliku? mopsik pyta Odpowiedz Link
asica74 Re: you are an idiot 08.12.04, 23:35 Misiu mowi by poszukac na c drive albo na temporary internet files Odpowiedz Link
bibi1 Re: you are an idiot 08.12.04, 23:39 Asiczku,ok tylko powiedz czy do jutra moge to tak zostawic czy lepiej wylaczyc kompa? Odpowiedz Link
asica74 Re: you are an idiot 08.12.04, 23:56 security.symantec.com/sscv6/home.asp?langid=ie&venid=sym&close_parent=true&bhcp=1 M mowi, ze mozesz nie wylaczac kompa, ale na wszelki wypadek wejdz na strone powyzej, na ktorej maja virus scaner on line, i wejsc na virus detection. powynien wychwycic gada, a na pewno ci go zlokalizuje. A potem poczekaj na swego M i moze on cos poradzi... asica nadal skruszona Odpowiedz Link
asia.sthm Re: you are an idiot 08.12.04, 23:40 Czy Jarzabek mowi, ze to sie oszczedzilo na moim disku ? Ale jaja. Jutro mi dziecko poszuka , dzis juz sie nie przejmuje. Wiecie co , ja sie do teraz jeszcze smieje, jak mnie ci idioci przestraszyli. Dobrze, ze nie w pracy przy ludziach, bo bym sie wstydu najadla. )) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: you are an idiot 08.12.04, 23:52 Stokrotko tego sie nie da opowiedziec slowami. To trzeba przezyc, albo mnie przy tym pierwszym razie zobaczyc. Ze ja tak umialam pofrunac, to sie sama teraz dziwie ) Bibi sie wkurzyla, a ja natychmiast polecialam zobaczyc , czym. no i dostalam za swoje )) Odpowiedz Link
mulinka Re: you are an idiot 09.12.04, 00:06 a jak ja tam wchodzilam - ze 3 razy, to mi sie tylko takie 3 mordy z kolek pokazywaly i spiewaly, ze glupia jestem bylo cos wiecej? Odpowiedz Link
bibi1 Re: you are an idiot 09.12.04, 00:08 rozmnazaly sie z predkoscia swiatla i biegaly po calym ekranie pa)) Odpowiedz Link
mulinka Re: you are an idiot 09.12.04, 00:14 a moje nie chcialy ( to pal je licho, jak takie niegrzeczne, to Asiczko wywal drani do smieci i nie martw sie przeciez to nie Twoja wina! wielki buziak i spij slodko! i Bibi tez slodko spij i nic sie nie przejmuj, Mezus zrobi z nimi porzadek buziak Odpowiedz Link
asia.sthm Re: you are an idiot 09.12.04, 00:09 Mulinko ciebie jakis aniol albo mrowkojadek bronil .-)) Ja juz ide spac, przysni mi sie cos wesolego , bo sie dzisiaj ladnie rozerwalam Odpowiedz Link
mulinka Re: you are an idiot 09.12.04, 00:10 no to przyjemnych snow Asiu kolorowych, wesolych i cieplych ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: you are an idiot 09.12.04, 00:13 Dzieki, a Ameryka nadal niech szaleje )) Odpowiedz Link
asica74 Re: you are an idiot 09.12.04, 00:24 Asiu czyzbys jakis horror z powodu tych idiotow przezyla? na pochybel mi! Odpowiedz Link
mulinka Re: you are an idiot 09.12.04, 00:43 Asiczko! to wyklad dla Ciebie: Jesli kiedykolwiek, z jakiegokolwiek powodu najda Cie w zyciu wyrzuty sumienia, to...napisz je na papierze...klozetowym, wrzuc gdzie nalezy i spusc wode! Kochanie, tu nikt do Ciebie nie ma pretenscji! To NIE Ty tworzylas ten link i NIE Ty chcialas zrobic cos zlego. Wiec daruj sobie, bo jest ok. A wyrzuty do kibla i spuscic wode - fizycznie wielki buziak i spij dobrze ))) Odpowiedz Link
bibi1 Re: you are an idiot 09.12.04, 11:24 przepraszam dziewczyny, ze mnie wczoraj ponioslo (((((((((( po prostu w pierwszej chwili pomyslalam,ze taki wlasnie byl ten program z idiotami, ze sie rozmnazaly i sie nie zamykal. Pomyslalam,no tak dziewczyny sa kumate,to dla nich pestka to wylaczyc... Nie wiedzialam, ze wkradl sie wirus Jeszcze raz sory Asiczku,nie gniewaj sie))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: you are an idiot 09.12.04, 12:15 asica74 napisała: > Asiu czyzbys jakis horror z powodu tych idiotow przezyla? > > na pochybel mi! Tak! Horror przezylam, wlosy mi deba stanely i dorownuje wzrostem choince- chince Mulinki ) Z tym pochyblem ,to przesada, nie zrob sobie tylko krzywdy. Bibi ty tez juz sie nie przejmuj. Ja tam mialam bardzo fajnie wczoraj )) Odpowiedz Link
bibi1 Re: you are an idiot 09.12.04, 12:38 Asia,ja to chociaz glosniki mialam wylaczone, bo dzieci juz spaly he,he no i wyobrazam sobie jak musialas podskoczyc, kiedy ci do uszu ryknelo )))))))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: you are an idiot 09.12.04, 12:55 glosniki mam na caaaly regulator i jak ryknelo to oczywiscie chcialam to wylaczyc i ryki mi sie rozmnozyly. Na sto glosow mialam te ryki !! ) Dzieci u mnie w biurze nie spia.Dlatego pomyslalam sobie od razu , ze tobie pewnie cale bractwo sie obudzilo i do choru drze ))) Odpowiedz Link