mulinka 11.12.04, 20:20 sliczna choineczka i aniolek i dzwoneczki )) buziak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bibi1 Re: stokrotko! 11.12.04, 20:32 dziewczyny skad wy macie takie sliczne aniolki? Ten Stokrotki juz mi jakiegos przypomina, tzn.janielice (chyba Tamsin),nie wiem.Tez chce takiego!Chyba sama zrobie) A ta choineczka Stokrotki jest bardzo fajnie wymyslona, bo na niej swieca sie bombki! Nie widzialam jeszcze takich. Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: stokrotko! 12.12.04, 01:06 dzieki dziewczyny! bombki sa przezroczyste i za nimi poprzyczepialam roznego koloru swiatelka, wiec efekt jest taki, ze bombki jakby sie swiecily! Odpowiedz Link
mulinka Re: stokrotko! 12.12.04, 03:51 i udalo Ci sie brawo! ja dzis tez trenowalam robienie zdjec po naogladaniu sie z linka Asiczki )) zaraz wklejam Odpowiedz Link
greentea2 Re: stokrotko! 12.12.04, 15:09 A gdzie kupilas tego slicznego aniolka? Ja tez chce. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gianka Re: stokrotko! 12.12.04, 20:53 Zgadzam sie z przedmowczyniami St0kroo-tko - sliczna choina! Odpowiedz Link
gianka aha 12.12.04, 20:55 Aha - a Mulinkowa Janielica to dla mnie takie "alter ego" Mulinki. Mulinko - wlasnie tak sobie bede Ciebie teraz wyobrazala, mimo ze wiem, jak wygladasz... Ale od tego Aniola bije taka jasnosc jak z Twoich poscikow. I dla mnie Ty i Twoja Janielica to siositry blizniaczki! Odpowiedz Link
gianka Asica! 12.12.04, 20:59 Asciao - a Twoje okno wcale nie jest kiczowate. Po prostu sie nie znasz... Wg mnie jest oryginalne, ja ubostwiam wszelakie akcenty,m ktore sie kojarza ze swietami i w oknach na cienkich wstazkach zawsze wieszam wlasnorecznie zrobione posrebrzone/pozlocone rozgi Mikoljowe z ozdobami... Odpowiedz Link
st0kro-tka Do Greentea 13.12.04, 11:52 Aniol juz mi sluzy drugi rok, kupilam go w Homebase, moze maja w tym roku podobne Odpowiedz Link
greentea2 Re: Do Greentea 13.12.04, 12:06 Nie bywam w Homebase, nawet nie wiem gdzie sa, ale na pewno za daleko. Moze gdzies znajde. Dzieki. Odpowiedz Link