spongia 30.12.04, 21:39 troche zmodyfikowalismy plany: wieczorem kolacja w perskiej restauracji potem kino z fockersami a potem odliczanie i fajerwerki na navy pier dalsza czesc w domu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spongia Re: zmiana planow 30.12.04, 21:40 ej to mialo byc w watku do sylwestra nawet tam bylam jak zaczelam pisac ale wywalilo to jako glowny watek ja sie tak nie bawie ja tak nie lubie bleeee paskudne komputery bo taki w watek z ksiezyca powstal Odpowiedz Link
tamsin Re: zmiana planow 30.12.04, 21:41 zmiana planow brzmi dobrze )) Sylwestra bedziesz miala szalowego, nie zapomnij o szampanie na tych fajerwerkach Odpowiedz Link
spongia Re: zmiana planow 30.12.04, 21:41 juz wiem dlaczego, kazalo mi sie paskudz(c?)two zalogowac i zapomnialo gdzie bylam Odpowiedz Link
ulkaa Re: zmiana planow 30.12.04, 21:41 Spongia ,a bedziesz mogla zrobic troche zdjec z fajerwerkow na navy pier i wkleic do albumu ? Chcialabym to zobaczyc, bo u nas bedzie chyba z tym mizernie . Odpowiedz Link
ulkaa Re: zmiana planow 30.12.04, 21:47 Trzymam cie za slowo i dzieki. Ktos znajomy kiedys mi opisywal, ze tam jest tak pieknie Odpowiedz Link
sylwek07 Re: zmiana planow 30.12.04, 22:57 dalsza czesc w domu ???? mozna wiedziec co potem,?) Odpowiedz Link
spongia Re: zmiana planow 30.12.04, 23:29 no chyba na niewiel mozemy sobie potem juz pozwolic poniewaz jego mama z sympatia jada na jamajke i zazyczyli sobie zeby ich odwiezc o 6.20 rano na samolot no tak... troche glupio ale coz, moze sami zajarza ze taksowka bylaby lepszym pomyslem Odpowiedz Link