mijaczek 05.01.05, 06:17 jest 00.24 w Stanach... jest 06.24 w Europie Europa sie budzi... Stany ida spac... zmiana warty... do zobaczenia rano, a po poludniu dla was! Mijaczek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijaczek Re: Swiat sie budzi... 05.01.05, 15:50 No nie swiat, tylko Mijaczek na przyklad. Eryczysko tez sie obudzil, ale cos mi zaczynam marudzic, ze chory... Odpowiedz Link
mulinka Re: Swiat sie budzi... 05.01.05, 16:02 Sylwek wczoraj tlumaczyl, jakie jest najlepsze lekarstwo dla faceta (mojemu M zawsze pomaga Odpowiedz Link
mijaczek Re: Swiat sie budzi... 05.01.05, 16:11 Mowisz, ze musze uwolnic obie bestie i zaserwowac mu !? Odpowiedz Link
mijaczek Re: Swiat sie budzi... 05.01.05, 17:21 Bidak... lezy z podbitym okiem... no i co wyscie mi kazaly zrobic!!!!????? :o) Odpowiedz Link
mulinka Re: Swiat sie budzi... 05.01.05, 17:58 no to teraz juz spokojnie mozesz robic te oklady ) Odpowiedz Link
mulinka Re: Swiat sie budzi... 06.01.05, 00:17 pewnie tak bo juz nie miala czasu do nas zajrzec )) milego wieczoru Mijaczku! Odpowiedz Link
mijaczek Re: Swiat sie budzi... 06.01.05, 03:50 Jemu pomogly, ale za to teraz ja jestem obolala... "oklady" mnie bola :o) Odpowiedz Link
kendo Re: Swiat sie budzi... 06.01.05, 11:00 w promieniach slonca........ pamietacie slowa tej pisenki??) *zycze pieknego dnia bez wszelakich okladow) Odpowiedz Link
maja92 Re: Swiat sie budzi... 06.01.05, 11:05 Jak dobrze, ze ja mam godzine do tylu od reszyt Europy)) Moge wstac troszke pozniej))) Ale za to dluzej siedzie w pracy;-(((((((((((((eh.... Odpowiedz Link
mijaczek Re: Swiat sie budzi... 06.01.05, 16:49 Wszystko ma swoje + i - :o) Np... gdybym mieszkala w Europie juz bylaby godzina 16.45, czyli wrocilabym od lekarza i mialabym za soba te durne badania... oczyfiscie biorac pod uwage skromny fakt, ze bedac w Europie musialabym jakiekolwiek badania robic... no coz.. zachcialo mi sie zielonej karty... to teraz mam! Buziaki! Odpowiedz Link
mulinka Re: Swiat sie budzi... 06.01.05, 16:51 hmmm tylko koniecznie zrob test ciazowy przed zastrzykami beda Cie szczepic na rozyczke! (chyba, ze masz karte zdrowia i wpisy o tych szczepieniach z Polski) jak Twoje Eryczysko? lepiej? Odpowiedz Link
mijaczek Re: Swiat sie budzi... 07.01.05, 05:46 Mam karte szczepien. Mamcia wytargala z przychodni. Beda mnie szczepic na sfinke :o) i odre :o) Dzisiaj wrocilam do domu z obiema [oboma? :o)] lapkami oklejonymi plastrami, bo oczyfiscie pielegniara nie mogla wbic sie w moje zyly [nikt nie umie...], i jeszcze robili mi probe gruzlicza [chyba gruzlicza...] wiec wygladam jak stary narkoman... A z tym testem to pomysle... chociaz.. bo wiesz Mulinko... w zeszlym roku zrobilam test 15 stycznia... co ja ci bede pisac... sama wiesz... Sciskam... Odpowiedz Link