Dodaj do ulubionych

wszyscy dla mnie macie 23 lata :)

05.01.05, 19:43
tez tak macie?Ja nie wiem, jakies dziwne to jest.Ale dla mnie wszyscy
forumowicze sa w moim wieku.
nalezaloby w zasadzie napisac, ze macie po 18 lat, ale bylibyscie wtedy za
mlodzi smile))
W kazdym badz razie, chodzi o to, ze nie czuje zadnej roznicy wieku.Wszyscy
jestescie tak pozytywnie zakreceni,mlodzi duchem, haha.
Oj wiecie o co chodzi.
Obserwuj wątek
    • spongia Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 05.01.05, 19:59
      smile taaaaaak
      dla mnie wszyscy macie 21
      jeszcze lepiej, prawda?
      ps uwaga na zarazka
    • aneta05 Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 05.01.05, 20:00
      Ja tez mam wrazenie, ze wszyscy tu to sa moi rowiesnicy i dlatego troche starsi
      niz 23...a co tam, kto by zwracal uwage na liczby. Podobno ma sie tyle lat na
      ile sie czlowiek czuje.
    • asia.sthm Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 05.01.05, 20:04
      Sluszna racja! Najsluszniejsza !!
      Oklaski !!!
      Emm, sto plusowych punktow partia ci wlasnie dopisuje !
      • emm1 Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 05.01.05, 20:32
        to mi sie trafilo!Az sto punktow???Ho, ho....smile
        • aneta05 Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 05.01.05, 20:37
          a ja myslalam, ze te 100 to dla mnie...
    • sylwek07 Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 05.01.05, 21:59
      dzieki,dzieki smile)
      • mulinka Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 06.01.05, 00:14
        a ja nie rozumiem tego watku!!!!(???)
        przeciez my MAMY po 23 lata!
        smile))))))))))))
        no....prawie 24
    • aalex_b ... niech ... 06.01.05, 01:06
      smile)))

... niech kukne w lustro, jaka ja mloda (wow!!) wink))
      "a fiolki w glowie jej rosna" wink))))

Buzka wink))))))

• asica74 Re: ... niech ... 06.01.05, 01:07
        ja wlasnie patrzylam i nijak mi nie wychodza te 23 lata!
        • aalex_b Re: ... niech ... 06.01.05, 01:18
          asica74 napisała:

> ja wlasnie patrzylam i nijak mi nie wychodza te 23 lata!

hehehehe ... to te fiolki wink ...

wink jesli "74" to twoj rok urodzenia, to ja bliziutko wink
          i wiesz co mi ktos kiedys powiedzial, kiedy zaczelam marudzic, ze dobijam do 30-
          tki? - ze po 30-tce to najpiekniejszy wiek: bo do 30-tki czlowiek sie uczy, a
          po 30-tce - najlepiej korzysta z zycia wink
          I juz nie marudze wink
          A faceci sa podobno "the best" po 30-tce wink

Ale podoba mi sie to "23" wink
          • asica74 Re: ... niech ... 06.01.05, 01:20
            ja sie dopiero zaczynam cieszyc owa 30.. bo wczesniej, to nie bylo mi do
            smiechu. Ale juz jest lepiej.

ja tez nie mam nic przeciwko temu by miec zawsze 23 lata smile
            • mulinka Re: ... niech ... 06.01.05, 01:36
              ja mam skonczone 23 i niech mi ktos sprobuje powiedziec, ze to nie prawda!
              smile
              • emm1 Re: ... niech ... 06.01.05, 09:45
                a ja gdzies kiedys wyczytalam i zgadzam sie z tym, ze kobiety sa najpiekniejsze
                po 30 roku zycia.Wczesniej sa jeszcze zagubione i nie za bardzo wiedza, co
                zrobic ze swoja kobiecoscia.Natomiast po 30-stce "rozkwitaja".
                • aalex_b he he he ... emm1 06.01.05, 11:03
                  he he he ....
                  emm1 wink - ale sie KWIECISCIE zrobilo smile)))
                  "przed" - fiolki
                  a "po" - rozkwitamy
                  smile)))

milego dnia wszystkim kwiatkom wink
                  • maja92 Re: he he he ... emm1 06.01.05, 13:01
                    hmmmmm.....

troche podniesliscie mnie na duchuwink)), bo mi za pare dni kolejne stuka i nie
                    jest mi do smiechu;-(((

A tak bym chciala miec te 23 jeszcze raz: wolna, bez meza, dzieci,
                    kredytow.....wink))))))Tylko ja, mazenia i ambicje.... i nie wiem jak to
                    robilam, ale kasy wtedy mialam wiecej niz teraz...... i tylko sie
                    rozpieszczlamwink)))
                    A teraz, cholercia, nawet na pol godziny na fitness nie moge pojsc, bo juz mi
                    Pan M marudzi, ze gdzies wychodze.......

To gdzie te 23 daja???
                    wink)))))))))
                    • ulkaa Hej , maja92, maja92 06.01.05, 18:12
                      Mam siostrzenice w Bydgoszczy, tez Majkę . Ty tez z Bydzi , prawda ?
                      Tam , moja droga, to nie tylko Wspolczesna zamkneli, po ktorej plakalas.
                      Ja tez nad tym ubolewam, oraz ze zamkneli Pomorzanina!.
                      Przez multikino! To juz nie ten nastroj, nie te klimaty sad((
                      A najgorsze jest to, ze tam teraz jakies szmaty , jak na targowisku
                      i byle jaka drogeria sprzedaja...
                      • maja92 Ulkaa;-)))) 06.01.05, 22:21
                        ulkaa napisała:

> Mam siostrzenice w Bydgoszczy, tez Majkę . Ty tez z Bydzi ,
                        prawda ?
                        > Tam , moja droga, to nie tylko Wspolczesna zamkneli, po ktorej plakalas.
                        > Ja tez nad tym ubolewam, oraz ze zamkneli Pomorzanina!.
                        > Przez multikino! To juz nie ten nastroj, nie te klimaty sad((
                        > A najgorsze jest to, ze tam teraz jakies szmaty , jak na targowisku
                        > i byle jaka drogeria sprzedaja...
                        %%%%%%%%%

A to doopa blada!!!! Ta moja kochana Bydzia coraz mniej jest "moja";-((((((

P.S. Ale z Ciebie szpiegwink))))))))))
                        Juz mnie gdzies tam wyszpiegowalaswink)))))))))))

Ucalowania!!
                        • asia.sthm Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 22:25
                          Nie szpieg ino forumowy detektyw z zaslugami smile)))
                          • ulkaa Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 22:31
                            Bo ja cierpie przez cale zycie na pamiec. Naprawde, to bylo dobre tylko
                            w szkole, ale w zyciu - takie sobie. Tylko na cos spojrze- juz pamietam.
                            To sie chyba nazywa = fotograficzna pamiec.
                            A chcialabym tyle z mojego zycia zapomniec...
                            Wiec prosze mi nie miec za zle, to nie wynika ze zlej woli .
                            Maja , ja bardzo lubie Bydgoszcz, tam przebiegla wiekszosc mojego zycia,
                            Buziaki smile))
                            • asia.sthm Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 22:36
                              Jak ja bym tak chciala cierpiec...na ... na.... a na pamiec !
                              • ulkaa Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 22:39
                                Asiu, dzieki, bo juz mi sie glupio troche zrobilo.
                                I humor stracilam .
                                • asia.sthm Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 22:50
                                  No przyznam sie szczerze, zem mopsik.
                                  Dlaczego glupio i dlaczego humor...??
                                  Nie rozumiem nic a nic..moze dlatego, ze juz pozno smile)))
                                  • ulkaa Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 22:54
                                    Ni asiu, to nie ty mopsik , to ja mopsik.
                                    Chodzilo o Maje , ze mnie Bog wie, o co podejrzewala.
                                    Kurcze, wiem, ze zartowala . Juz mi dobrze,to ja taki glupi dzien dzisiaj
                                    mialam, powinnam wiec z dala od forum przebywac.
                                    Ale przeciez z Wami tu sie jest na dobre i na zle, czyz nie ?
                                    Juz mi dobrze, naprawde.
                                    Mopsik sie klania smile))
                                • mulinka Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 22:51
                                  z powodu dobrej pamieci????
                                  Ulus, my tez bysmy tak chcialy!!!!
                                  wink))
                                  (ciesz sie, ze nie wiesz, co to znaczy, gdy cos sie wiedzialo i...przestaje sie
                                  pamietac)
                                  choc...sa rzeczy, ktore chcialoby sie zapomniec, a...nie daje sie
                                  ale dzis nie o tym, bo to by klocilo sie z moja sygnaturka
                                  (a sygnaturki nauczylam sie pisac....wczoraj smile
                                  • ulkaa Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 22:56
                                    Mulinko, buziak. Odpisalam Ci na maila.
                                    Sygnaturki super - codziennie inne - odpowiednie do Twojego nastroju.
                                    Sprobuje tez, moze jutro.
                                    smile)))
                                    • mulinka Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:04
                                      a moja nauka to dzieki Tobie
                                      spytalas jak szybciej czytac watki
                                      wiec za rada Asi ja tez na to "moje forum" weszlam i sygnaturki odkrylam
                                      Eureka!
                                      p.s.
                                      na maila odpisze po obiadku (zaraz moj Skarb przychodzi)
                                      juz przeczytalam
                                      smile))))))))))))))
                                    • asia.sthm Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:04
                                      Ulkaa, juz pozno, jutro bedzie lepiej.
                                      Zmontuj sobie jakas zabojcza sygnaturke .
                                      Jak mowil moj kolega: kurde w morde, a jak bardzo zle to w mordeczke.smile)))

Ja dzis walnietego tluczkiem do miesa cukierka na gardlo sprzatalam z calej
                                      kuchni.Mlodziez pogonilam i do was wrocilam. Moze ten mial cukierkowy na
                                      suficie zapomne smile))
                                      • ulkaa Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:05
                                        Brzuch mnie rozbolal ze smiechusmile))))))))))))))))))
                                      • asica74 Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:07
                                        asia, a za co ten cukierem tak dostal?

Ula, ja tu caly czas jestem! wiec przyjedz!
                                        • ulkaa Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:12
                                          Ty sie juz zastanawiaj skutecznie, co mam ci przywiezc
                                          z kraju - mysl, mysl !!!
                                          • asica74 Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:15
                                            kielbaske wiejska i kabanoski kurczakowe smile
                                            odpowiedz jest zawsze jedna i ta sama smile)))))))))))))))))

dziekuje za pamiec! Jestem mile zaskoczona!
                                            • mulinka Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:18
                                              a musztarda sarebska???
                                              do kielbaski???
                                              oj chyba tez sie przyda
                                              smile)
                                              Dziewczyny, calkiem juz zapomnialam, czy ja Wam "TO" mowilam?
                                              smile))
                                              • asica74 Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:23
                                                ale o co chodzi mulinko?
                                                • mulinka Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:26
                                                  pomyslalam sobie sobie, ze lubisz sarebska musztarde i upomnialam sie o nia w
                                                  Twoim imieniu
                                                  ????
                                                  dostane opieprz?
                                                  • asica74 Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:31
                                                    a wiesz co, to calkiem fajny pomysl z musztarda! Bo ja zadnej tutaj nie lubie!
                                                    Poprosze musztarde sarepska! si wu ple!
                                                  • ulkaa Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:32
                                                    Avec plaisir!!!
                                            • ulkaa Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:21
                                              Dobra , tylko dokladnie okreslisz preferencje , bo wiejskie sa rozne.
                                              Moj syn chce plyty CD , pomysl, jak bedziesz chciala, to ci kupie, to czego nie
                                              mozesz tam dostac.
                                              Buziaksmile))
                                              Jutro napisze dokladnie i powiesz mi , czy termin spotkania bedzie ci
                                              odpowiadal.
                                              ide do lozeczka, bo juz padam z powodu wyjąąąąąąąąąątkowego kiepskiego dnia.
                                              Dobranoc i buziakismile))))))))
                                              • ulkaa Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:22
                                                A o musztardzie tez slyszalam , ze tam bardzo droga!!!!!
                                                smile))))))
                                                • mulinka Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:24
                                                  droga to moze nie
                                                  ale...nie dobra
                                                  a sarebskiej nie ma wcale
                                                  (albo sie madrze, bo mam tylko informacje z 3 reki)
                                                  smile)
                                                  Ula, spij dobrze, wyspij sie i wstan 23 letnia, mloda, piekna i zadowolona z
                                                  zycia!
                                                  buziak!
                                                  • ulkaa Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:28
                                                    Skoro niedobra, to wezme tyle, ze mnie posadza o przemytsmile)))
                                                    Dobranoc!
                                              • asica74 Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:30
                                                Ula, zastanowie sie i napisze jutro, ok?

ale wiem o jaka plyte, prosilabym bardzo! Chodzi mi o :

ORKIESTRA NA ZDROWIE - to grupa, a plyta ma tytul JUZ

Ula, bedem wdziecznam i oddam ci pieniazki!
                                                • ulkaa Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:35
                                                  Dobrze , popatrze w sklepach muzycznych, zaden klopot.
                                                  Ten watek ma byc podciagany, zebysmy wszystko dokladnie omowily smile))
                                                  Jesli dobrze pojdzie , za 12 dni sie zobaczymy smile))
                                                  • asia.sthm Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:38
                                                    i nie zapomnijcie ukrasc sobie po nerce. To taki zwyczaj partyjny smile))
                                                  • ulkaa Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:40
                                                    Asiu, co ja bez twojego poczucia humoru przez cale moje dotychczasowe zycie
                                                    robilam? To jest niemozliwe, niemozliwe wink))))))))))))
                                                  • bibi1 Re: Ulkaa;-)))) 07.01.05, 08:29
                                                    ale nasza partia sie cudnie rozwija!
                                                    to juz trzecie spotkanie zespolowe sie kroi.

Ula wycaluj Jarzabka ode mnie jak juz sie zobaczycie
                                                  • ulkaa Re: Ulkaa;-)))) 07.01.05, 08:40
                                                    Bibi, juz wstalas ? Teraz jestem w pracy i pije poranna kawke.
                                                    Co za senny dzien, nic mi sie nie chce.
                                                    Oczywiscie, ze ucaluje i ukocham Jarzabka od Ciebie( zeby tylko sie udalo-
                                                    odpukuje w niemalowane czolo - pu, puk,puk,).
                                                    Jak Twoja migrena ? Dostalas tabletki ?
                                                    To pa, wracam do zajęćsmile))
                                                  • maja92 Re: Ulkaa;-)))) 07.01.05, 09:31
                                                    Do Najjasiniejszej o kazdej poze Pani Ulkaaiiwink),

Uprzejmie Pania przepraszam, ze wybilam Ja z pieczolowicie zarobionego dobrego
                                                    humoru. Najpokorniej prosze o wybaczenie, bo moja malutka i szara egzystencja
                                                    stanie sie jeszcze bardziej szara, jezeli nie dostane rozgrzeszenia.

Niniejszym pozwalam sie sobie podpisac,

Majucha, co ma gebe od ucha do ucha.

wink)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

A teraz podziel sie ta kawa, bo nie wiem jak dzien zaczacwink)))))))))))))))
                                                    I przytul do memlona, bo przezywam kryzys wiekowy. Urodziny juz tuz, tuz - a ja
                                                    nie kcem tej dodatkowej cyfry!!!!!!! wink))))

A poza tym - wierze w Twoja milosc do Bydzi - nigdy w nia nie watplamwink)))

BYDZIA RULES!!!!!! Chyba napisze gdzies na murze - a tych tutaj od gromawink))

Buzka!!
                                                  • ulkaa Re: Ulkaa;-)))) 07.01.05, 11:09
                                                    Maju, kochana , dziele sie z Toba kawka - ale ja pijam tylko rozpuszczalna,
                                                    ewentualnie z bita smitanka smile))
                                                    Moje humorki sa czasami okropne smile))
                                                    Nie stresuj sie , mowia, ze zycie zaczyna sie po trzydziestce, choc ja uwazam ,
                                                    ze dopiero po cztredziestce wink
                                                    Jak bedziesz w Bydgoszczy - daj znac - moze sie spotkamy, Majucha.
                                                    Moze w Fokus Parc na Jagiellonskiej, ktory stanie naprzeciwko Dworca
                                                    autobusowego ?
                                                    Buziakismile))
                                                  • maja92 Re: Ulkaa;-)))) 07.01.05, 11:43
                                                    Rozpuszczalna moze bycwink)) nie lubie fusowwink)))
                                                    Mowisz, ze zycie zaczyna sie po 40? To czekamwink) bo jak na razie kolejne
                                                    trzydzieste ktores tam mi wchodza na kark, a zycia jak nie widac, tak nie
                                                    widacwink))))
                                                    Jezeli ten Fokus Park dopiero buduja, to i moze zdaza przed moja nastepna
                                                    wizytawink))
                                                    W kraju pokazuje sie z piecioletnimi przerwamiwink)) Bylam w 2004 - dolecialam
                                                    AirPolonia na Szwederowo - 4 minuty i bylam u Tatuska w domu.
                                                    Czekam na nastepne polaczenie z Bydgoszcza - nie usmiecha mi sie tluc z
                                                    dzieciakami z W-wy;-((((((

A jaka ta smietanke masz?? - chyba sie skuszewink))))
                                              • abere8 Re: Ulkaa;-)))) - pytanie ;-))) 07.01.05, 10:09
                                                Czy Ty sie przypadkiem do Nowej Zelandii niedlugo nie wybierasz? Bo mnie tez by
                                                sie przydalo pare rzeczy z kraju smile)) Nie badz taka i przyyyjeeedz, cooo? smile
                                                • ulkaa Re: Ulkaa;-)))) - pytanie ;-))) 07.01.05, 11:10
                                                  Abere, pozyjemy , zobaczymy , czemu nie smile)))))))))
                                                  Szykuj liste wink
                            • asica74 Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:01
                              ula, ja mam pamiec... bardzo wybiorcza. Pamietam, co ludzie mi mowia, i w ogole
                              pamietam ludzi, natomiast... hm... nie pamietam dat, liczb, etc
                              • ulkaa Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:04
                                Super pamiec. Wybiorcza - to moje marzenie !!!
                                Asiu, wracajac do mojego przyjazdu - napisze oddzielnie.
                                Juz zabukowalam bilet, ale nie chce zapeszyc.
                                Napisze dokladnie w mailu. Szkoda, ze Asi siostra nie mieszka w Lond.,
                              • mulinka Re: Ulkaa;-)))) 06.01.05, 23:06
                                a ze mnie sie Maz smieje, ze ja tylko cyferki pamietam
                                i...o kazdej rocznicy przypominam
                                smile
                                najblizsza 25 stycznia - "pierwsze spojrzenie w oczy"
                                smile
                                Asiczko!
                                Ty sobie te daty pozapisuj
                                no....i zapisz, gdzie to zapisalas
                                buziak!
    • sylwek07 Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 06.01.05, 14:35
      a ja sobie poczekam na te 32 latka,przestawie liczby i bede miec 23 smile))
      • mulinka Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 06.01.05, 14:52
        Sylwek,
        mnie tam i 32 by pasowalo!
        • greentea2 Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 06.01.05, 17:02
          Od kilku dni sie smuce, ze w tym roku trzydziestka, ale widze, ze
          niepotrzebnie. Jak mowicie, ze to najlepszy wiek, to pewnie tak jest.

Dzieki
          • mijaczek Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 06.01.05, 17:21
            Ja tak jak Mulinka nie za bardzo wiem o co w tym watku chodzi, bo ja MAM 23 lata
            [jeszcze przez 2 m-ce], wiec emm... o mnie mozesz dalej tak myslec...
            przynajmniej do 2.marca :o)
            Buuuuzka!
            • emm1 Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 06.01.05, 18:26
              mijaczku, Ty jestes 1981 rocznik?
              • ulkaa Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 06.01.05, 18:37
                Ja tez nie wiem , o co chodzi ? wink
                Emm,czyzbys powatpiewala ???
                Emm, kochaniutka, moj syn to '80 rocznik a ja sie czesto czuje tak samo.
                Czy to smieszne ? Mysle, ze nie.
                Wszystko musi byc adekwatne do sytuacji i juz.
                Buziakismile)))
              • mijaczek Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 06.01.05, 23:22
                emm1 napisała:

> mijaczku, Ty jestes 1981 rocznik?

Oczyfiscie!
                • emm1 Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 07.01.05, 10:35
                  hmmm, teraz to ja nie wiem o co chodzi , haha.Ulkaa, slonce moje, ja w nic nie
                  powatpiewam.Chcialam tylko wiedziec , z ktorego rocznika jest mijaczek, bo
                  okazuje sie, ze rowiesniczki jestesmy ( tak jak wszyscy na forum wink ).A my
                  nawet z mijaczkiem to z tego samego drzewa spadlysmy smile
                  • mijaczek Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 07.01.05, 17:13
                    No z tego samego, choc zakwitlo ono w innych miesiacach, nie?
                    No ale widzisz... 1981 gora!!! [no bo w koncu gdzie znajdziesz inne forum, na
                    ktorym same rowiesniczki, nie?] moze powinnysmy zmienic nazwe forum na "23-latki
                    na Swiecie", co?
    • roseanne Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 07.01.05, 18:38
      wrocilam wlasnie ze swiat w Polsce, gdzie w czasie urodzin mych
      zapowiedzialam,ze na 35 sie zatrzymuje tongue_out

z jednej strony mloda duchem, z drugiej za stara z powodu doswiadczen zyciowych
      • mulinka Re: wszyscy dla mnie macie 23 lata :) 07.01.05, 18:54
        z powodu doswiadczen - to MADRA, a nie stara
        wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka