Dodaj do ulubionych

powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona :)

19.01.05, 12:00
chyba tytul wyjasnia wszystko smile
Obserwuj wątek
    • asia.sthm Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:04
      Nooo i co , zostawisz nas tak z samym tytulem ???!!!!
      Gadaj cos wiecej, bo sie tu jak nic udusze..
      I GRATULUJE !!!!!!
      • karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:06
        asiczko no oswiadczyl mi sie przedwczoraj... i oczywiscie sie zgodzialam. slub
        w sierpniu w lizbonie smile)) pokrecilo mnie do reszty.. chyba jestem chora
        psychicznie.. po niecalych 3 tygodniach...
        • asia.sthm Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:14
          No to masz do sierpnia czas sie odkrecic, w razie czego bedziesz taka filmowa
          panna mloda co to daje noge w ostatniej sekundzie, tak filmowo z rozwianym
          welonem, buty zrzuca po drodze i lapie okazje przy zakurzonej drodze. Goscie
          zostaja z rozdziawionymi oczami i wszystko sie dobrze konczy smile)))
          Zartuje oczywiscie smile
          Dobrze bedzie!
          • karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:18
            gosci nie bedzie.. bedziemy tylko my.. to moje marzenie i okazalo sie ze jego
            tez... norlmalnie jak w filmie.. byle nie bylo uciekajacej karo jak julii r.
            sprzed oltarza smile
            • jollyvonne Re: gosci nie bedzie 19.01.05, 12:52
              karoolka napisała:

> gosci nie bedzie.. bedziemy tylko my.. to moje marzenie i okazalo sie ze jego
              > tez... norlmalnie jak w filmie.. byle nie bylo uciekajacej karo jak julii r.
              > sprzed oltarza smile

He, he! Gosci nie bedzie, widzial ja kto!
              U mnie tez za obopolna zgoda gosci mialo nie byc ... tylko my i swiadkowie ...
              a w dniu slubu okazalo sie ze goscie zjawili sie w ilosci przekraczajacej
              norme, bo pokoj slubow na 14-16 osob chyba byl, a gosci 20! I skad to sie
              nazbieralo?? Wg mojego slubnego: moi rodzice, moje rodzenstwo z
              przyleglosciami, moje dziecko (niby fakt), moi swiadkowie, moi tesciowie (z
              przyleglosciam), moi znajomi, moja rodzina meza, rodzice moich swiadkow
              (uwazajacy sie za moich tesciow nr 2!), jednym slowem wszystko MOJE! A z jego
              strony tylko jego kumpel Ronny!!! Nie wszyscy sie zmiescili w srodku wiec
              niektorzy w drzwiach stali, wtykajac glowy do srodka na zmiane, hehe.
              Nie bylo mowy o ucieczce, moi goscie skutecznie blokowali dostep do wszelkich
              wyjsc, wlacznie z awaryjnymi wink A jak wydukalam: Yes, I do, to na plecach
              poczulam podmuch jak wypuscili powietrze z pluc big_grin

jollyvonne, Yes, I did!
            • spongia Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 17:56
              gratulacje smile!!!
              trzy tygodnie??? WOOWWWWW
              cmoki
              karolek inny tez zareczony
              smile
        • st0krotka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:18
          Karola, to niesamowite!!!! gratuluje!!!!

Zaraz tu bedziemy twoje szczescie opijac!
          • karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:21
            smile) stokrotko bedziemy pic ze szczescia jak sie ze mna w koncu
            ozeni smile))))))))))) wieczorem umieszcze jego zdjecie w albumie zebyscie
            wiedzialy o kogo chodzi smile
            • jollyvonne Re: a ja? 19.01.05, 12:26
              Zaraz, chwila, ja tez chce zobaczyc!!!

Czerwone wytrawne na wkupne juz mam,tylko niech ktos po korkociag skoczy bo z
              tym u mnie bieda ...

jollyvonne, wciaz chyba jeszcze niepartyjna sad buhuuuu
              • karoolka Re: a ja? 19.01.05, 12:28
                joli musisz sie zapisac do albumu. na gorze jest instrukcja jak to zrobic,
                znajdziesz tam nasze podobizny smile a pic to z checia... kazda ilosc z takiej
                okazji smile
        • jollyvonne Re: gratulacje! 19.01.05, 12:22
          Milosc to choroba zakazna i z milymi dla chorujacego objawami, oby kazdemu sie
          przytrafila!
          Gratuluje i zycze powodzenia!

jollyvonne, wciaz nieuleczona wink
          • karoolka Re: gratulacje! 19.01.05, 12:22
            dzieki.. nie jestem przesadna i mam ochote krzyczec ze szczescia smile))))))))))))
            • asica74 Re: gratulacje! 19.01.05, 12:30
              karoolka! to ja tu wrzeszcze na caly glos!!!!!!!!!!!!!!! o tym nie moze byc
              cicho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

tu zabraklo mi tchu i padlam!

karoolka ciesze sie!

(to dzidzius bedzie w tym roku czy nie?)
              • asica74 Re: gratulacje! 19.01.05, 12:31
                jeszcze zapytam: a czy on padl na kolana i calowal twoje rece do lokci i dalej?

gratulacje!
                • karoolka Re: gratulacje! 19.01.05, 12:39
                  padl smile))))))))))) i calowal smile)))))))))))))
                • bibi1 Re: gratulacje! 19.01.05, 12:46
                  Karolka,to Ty szczesciara jestes,ze znalazlas tak szybko faceta
                  z ktorym warto do oltarza pojsc!
                  Widzisz?To szczescie ,ktore dawalas innym,wlasnie do Ciebie wrocilo.
                  Gratuluje Ci i zycze tego szczescia na cale zycie!
              • karoolka Re: gratulacje! 19.01.05, 12:37
                pewnie tak smile
            • jollyvonne Re: gratulacje! 19.01.05, 12:37
              Przesady sa tylko wytlumaczeniem nieszczesc spowodowanych nasza wlasna
              nieudolnoscia, a szczesliwym i zakochanym wszystko sprzyja smile
              W Polsce deszcz w dniu slubu symbolizuje lzy panny mlodej, w krajach
              skandynawskich - bogactwo dla wstepujacych w zwiazek malzenski. Jak wychodzilam
              po podpisaniu "wyroku" to wlasnie spadl malutki doslownie 5-cio minutowy
              deszczyk - ku lekkiemu zaniepokojeniu mojej mamy i wielkiej radosci tubylcow.
              Caly czas swiecilo slonce wiec mama dala sie przekonac ze "lokalne" przesady
              maja wieksze zastosowanie i z radosci o malo we mnie nie rzucila cala torebka
              ryzu, mialabym siniaka a to jeszcze przed zdjeciami bylo ...

jollyvonne
    • sylwek07 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:36
      Gratulacje Karoolka ,nie ma to jak zareczyny smile
      • karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:40
        smile))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))
      • emm1 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:43
        O Boze!!!!!!Az mnie zatkalo!!!!
        Mialam nie pisac z pracowniczego kompa, ale nie moge tego tak zostawic bez
        odzewu!Rewelacja!!!Po prostu cos niesamowitego!!Ja to sie strasznie zawsze
        ciesze z takich rzeczy, bo sama jestem w goracej wodzie kapana i w ogole wierze
        w wielka milosc i w to, ze mozna wyjsc za maz za kogos po 3 tyg, ba-nawet po
        tygodniu znajomosci i byc bardzo, bardzo szczesliwym!!!Wielkie gratulacje!!!!Ja
        wiem, ze bedzie dobrze i dzidzia bedzie juz niedlugo!!!
        A mam pytanie-czemu akurat w Lizbonie???
        • asica74 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:46
          A mam pytanie-czemu akurat w Lizbonie???

odpowiadam za karoolke! A CZEMU NIE? smile
          • ulkaa Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 13:04
            Karolka, gratulacje wielkie i serdeczne!!!
            Az sie wierzyc nie chce, po tym co pisalas w grudniu.
            To nasze dobre wplywy i fluidy tak ci nastroily
            do milosci wink))
            A poza tym jest jakas koniunkcja jakis planet czy czegos ( nie znam sie za
            bardzo), w kazdym razie obecny okres sprzyja milosci i jeszcze raz
            miloscismile))))))
            Pozdrawiam i kochajcie sie !
            Wracam do pracy , bo nic dzisiaj nie zrobilam , album poczytalam i zamyslilam
            sie . Troche glupio to wyglada , jak ktos wchodzi do mnie do biura wink
            Wszystkiego najlepszego !

• bibi1 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 13:05
            Karolka?
            Te nogi to chyba ogolilas,co?
            (oczywiscie sie teraz smieje)
            • karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:24
              bibi smile))
              juz tak ..... <wstydnis>
        • karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:24
          emmi
          ja bym najchetniej wyszla za niego juz dzis smile) termin wyszedl taki z dwoch
          powodow: chcemy zeby bylo cieplo, w lizbonie jest b. seksowne powietrze w
          sierpniu a we wrzesniu moj brat cioteczny bierze slub i ogolnie nie chce na nim
          byc (long story) i wymyslilismy ze my pojedziemy wtedy w podroz poslubna i nikt
          nie bedzie miec nam za zle jak sie samolot odwola...
          po prostu wstalam dzis rano i nadal nie wierze smile
    • greeneyes27 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 13:09
      Gratuluje!!! : )
      • karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:25
        dzieki smile)))))))))) i on tak jak ja zielonooki jest smile
    • ponponka1 Gratulacje!!!!!!!! 19.01.05, 13:36

• myszka888 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 14:16
      Gratulacje Karoolko!!!!
      No i sie tak pieknie wszystko porobilosmile))
      Szczescia zycze duzo i miloscismile
      I pieknego slubu w Lizbonie smile)
      • mulinka Mulinka do Karoolki! 19.01.05, 14:52
        1) GRATULACJE!!!!!
        2) Ja rozmawialam z moim Ukochanym 3 tygodnie przez internet i telefon
        3 dnia realnej znajomosci zareczylismy sie
        3 miesiace pozniej bylismy malzenstwem
        3) to bylo prawie (bez paru dni) 4 lata temu - a ostatnie 4 lata, to
        najszczesliwsze lata mojego zycia smile

Skoro wiesz, ze to TEN, to bierz ten slub chocby jutro!
        Wspaniale, bardzo sie ciesze smile)))))))))))))))))))))))
        Zawsze tej milosci Wam zycze!
        buziaki - dla obojga!
        • karoolka Re: Mulinka do Karoolki! 20.01.05, 09:26
          mulinko
          toz ja bym wziela juz dzis. ale w watku dla bibi opisalam dlaczego w sierpniu.
          chociaz w tym tempie to sie moze zmieni smile)))
      • karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:25
        myszko smile)
        mi mowisz ze sie porobilo smile) !!!!
    • sylwek07 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 14:58
      Mulinka ma racje,ze jesli to Ten to nie ma co duzo myslecsmile)
      podbno Prezedent USA znal sie ze swoja zona aby 3 miesiace ....
      • aneta05 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 15:43
        I ja dolaczam szczere gratulacje i zyczenia abys zawsze byla taka szczesliwa
        jak dzis.
        Moj maz oswidczyl sie po 2 tygodniach znajomosci i jestesmy juz razem 10 lat!!!
        Pamietam, ze przez pare dni po oswiadczynach tez bylam bardzo "nakrecona."
        • karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:27
          anetko to ja jestem nakrecona.. moja najlepsza przyjaciolka powiedziala ze mnie
          poje.... do reszty juz smile
    • tamsin Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 15:59
      Gratulacje Karoolka!!!!! jaka swietna wiadomosci, no i ten slub w Lizbonie smile)
      Nie moze byc lepiej, dawaj szybko jego zdjecie do wgladu partyjnego smile
      • mijaczek Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 17:05
        No Karolciu moja kochana!
        Ales nam newsa sprzedala!
        Wyprawimy ci taaaaaaaaaakie weselicho na forum! Bedzie pic i spiewac [biedne
        nasze rodziny] przez trzy dni i trzy noce [warty wedlug stref czasowych]!!!
        Gratki wielgachne!!!!!!!!
        Mijaczek
        • karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:29
          mijaczku
          jak ja zaluje ze was tu nie ma... w polsce.. zrobilabym ogromny wieczor
          panienski.. taki z winskiem, striptizem, rozancami i wibratorami...
          ale mialybysmy imprezke smile))
      • karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:28
        smile)))))))))))))))) tami dzieki dzieki dzieki dzieki
    • frankie36 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 17:06
      O kurna ,ale wiesci,zycze dlugiego zawirowania no i gratulacje z okazji
      zareczynsmile)))))))))))))))))))) )))))))))))))))))
      • karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:30
        frankie dzieki smile))
    • islamorada Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 18:32
      ja tez gratuluje i zycze duzo duzo duzo szczesciasmile))))
      • kendo Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 18:48
        widze,ze trafilam w sama pore,
        na wielkie owacje i ogrom szczescia Karolki...

GRATULUJE.
        • karoolka spongia, kendo :) 20.01.05, 09:34
          dziekuje, smile))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))
    • abere8 No nie moge!!! :-))) 19.01.05, 20:56
      GRATULACJE!!! Ale super! Powiem Ci tylko, ze po raz pierwszy zdarzylo mi sie
      wykrzyknac na glos, bedac na forum. Dobrze, ze moj maz jest pod prysznicem, bo
      juz by w ogole zwatpil we mnie... smile))

Ale bedzie impreza, no nie!!! smile)))
      • karoolka Re: No nie moge!!! :-))) 20.01.05, 09:32
        abere ja tez nie moge.. jak mi to wyznal to pobieglam do ubikacji w knajpie
        gdzie bylismy i darlam sie do sluchawki telefonu smile))))))))))))))))))))) a
        potem sie poryczalam smile
    • semantics Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 00:07
      KAROOOLKA!!!!! Az lzy mi polecialy! CUDOWNIE!!! Jeja jak ja Cie mocno sciskam!!

Moze My Cie partyjnie popodrzucamy?!

Romantika "namber lan!!" smile)

Bardzo sie Ciesze i az mi tchu brakuje!!
      • karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:31
        semi mnie tez zatkalo.. i jeszcze nie wierze.. mam wrazenie ze to sen...
        bajka..
        czy marzenia sie spelniaja? czy idealy istnieja? TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • emm1 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 10:23
          karo, ja caly czas jestem w ciezkim szoku , ale ciesze sie Twoim szczesciem tak
          bardzo, bardzo, bardzo!!!!!
          Az zacytuje slowa piosenki "love is all around..."
        • semantics Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 10:31
          Ah jaki piekny stan!!!

A zdjecie lubego wstawilas cosmy wiedziely jak milosc wyglada?
    • neeti Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 13:35
      Od mnie tez gratulacje i nalepsze zyczeniasmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka