karoolka 19.01.05, 12:00 chyba tytul wyjasnia wszystko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:04 Nooo i co , zostawisz nas tak z samym tytulem ???!!!! Gadaj cos wiecej, bo sie tu jak nic udusze.. I GRATULUJE !!!!!! Odpowiedz Link
karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:06 asiczko no oswiadczyl mi sie przedwczoraj... i oczywiscie sie zgodzialam. slub w sierpniu w lizbonie )) pokrecilo mnie do reszty.. chyba jestem chora psychicznie.. po niecalych 3 tygodniach... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:14 No to masz do sierpnia czas sie odkrecic, w razie czego bedziesz taka filmowa panna mloda co to daje noge w ostatniej sekundzie, tak filmowo z rozwianym welonem, buty zrzuca po drodze i lapie okazje przy zakurzonej drodze. Goscie zostaja z rozdziawionymi oczami i wszystko sie dobrze konczy ))) Zartuje oczywiscie Dobrze bedzie! Odpowiedz Link
karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:18 gosci nie bedzie.. bedziemy tylko my.. to moje marzenie i okazalo sie ze jego tez... norlmalnie jak w filmie.. byle nie bylo uciekajacej karo jak julii r. sprzed oltarza Odpowiedz Link
jollyvonne Re: gosci nie bedzie 19.01.05, 12:52 karoolka napisała: > gosci nie bedzie.. bedziemy tylko my.. to moje marzenie i okazalo sie ze jego > tez... norlmalnie jak w filmie.. byle nie bylo uciekajacej karo jak julii r. > sprzed oltarza He, he! Gosci nie bedzie, widzial ja kto! U mnie tez za obopolna zgoda gosci mialo nie byc ... tylko my i swiadkowie ... a w dniu slubu okazalo sie ze goscie zjawili sie w ilosci przekraczajacej norme, bo pokoj slubow na 14-16 osob chyba byl, a gosci 20! I skad to sie nazbieralo?? Wg mojego slubnego: moi rodzice, moje rodzenstwo z przyleglosciami, moje dziecko (niby fakt), moi swiadkowie, moi tesciowie (z przyleglosciam), moi znajomi, moja rodzina meza, rodzice moich swiadkow (uwazajacy sie za moich tesciow nr 2!), jednym slowem wszystko MOJE! A z jego strony tylko jego kumpel Ronny!!! Nie wszyscy sie zmiescili w srodku wiec niektorzy w drzwiach stali, wtykajac glowy do srodka na zmiane, hehe. Nie bylo mowy o ucieczce, moi goscie skutecznie blokowali dostep do wszelkich wyjsc, wlacznie z awaryjnymi A jak wydukalam: Yes, I do, to na plecach poczulam podmuch jak wypuscili powietrze z pluc jollyvonne, Yes, I did! Odpowiedz Link
spongia Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 17:56 gratulacje !!! trzy tygodnie??? WOOWWWWW cmoki karolek inny tez zareczony Odpowiedz Link
st0krotka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:18 Karola, to niesamowite!!!! gratuluje!!!! Zaraz tu bedziemy twoje szczescie opijac! Odpowiedz Link
karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:21 ) stokrotko bedziemy pic ze szczescia jak sie ze mna w koncu ozeni ))))))))))) wieczorem umieszcze jego zdjecie w albumie zebyscie wiedzialy o kogo chodzi Odpowiedz Link
jollyvonne Re: a ja? 19.01.05, 12:26 Zaraz, chwila, ja tez chce zobaczyc!!! Czerwone wytrawne na wkupne juz mam,tylko niech ktos po korkociag skoczy bo z tym u mnie bieda ... jollyvonne, wciaz chyba jeszcze niepartyjna buhuuuu Odpowiedz Link
karoolka Re: a ja? 19.01.05, 12:28 joli musisz sie zapisac do albumu. na gorze jest instrukcja jak to zrobic, znajdziesz tam nasze podobizny a pic to z checia... kazda ilosc z takiej okazji Odpowiedz Link
jollyvonne Re: gratulacje! 19.01.05, 12:22 Milosc to choroba zakazna i z milymi dla chorujacego objawami, oby kazdemu sie przytrafila! Gratuluje i zycze powodzenia! jollyvonne, wciaz nieuleczona Odpowiedz Link
karoolka Re: gratulacje! 19.01.05, 12:22 dzieki.. nie jestem przesadna i mam ochote krzyczec ze szczescia )))))))))))) Odpowiedz Link
asica74 Re: gratulacje! 19.01.05, 12:30 karoolka! to ja tu wrzeszcze na caly glos!!!!!!!!!!!!!!! o tym nie moze byc cicho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! tu zabraklo mi tchu i padlam! karoolka ciesze sie! (to dzidzius bedzie w tym roku czy nie?) Odpowiedz Link
asica74 Re: gratulacje! 19.01.05, 12:31 jeszcze zapytam: a czy on padl na kolana i calowal twoje rece do lokci i dalej? gratulacje! Odpowiedz Link
bibi1 Re: gratulacje! 19.01.05, 12:46 Karolka,to Ty szczesciara jestes,ze znalazlas tak szybko faceta z ktorym warto do oltarza pojsc! Widzisz?To szczescie ,ktore dawalas innym,wlasnie do Ciebie wrocilo. Gratuluje Ci i zycze tego szczescia na cale zycie! Odpowiedz Link
jollyvonne Re: gratulacje! 19.01.05, 12:37 Przesady sa tylko wytlumaczeniem nieszczesc spowodowanych nasza wlasna nieudolnoscia, a szczesliwym i zakochanym wszystko sprzyja W Polsce deszcz w dniu slubu symbolizuje lzy panny mlodej, w krajach skandynawskich - bogactwo dla wstepujacych w zwiazek malzenski. Jak wychodzilam po podpisaniu "wyroku" to wlasnie spadl malutki doslownie 5-cio minutowy deszczyk - ku lekkiemu zaniepokojeniu mojej mamy i wielkiej radosci tubylcow. Caly czas swiecilo slonce wiec mama dala sie przekonac ze "lokalne" przesady maja wieksze zastosowanie i z radosci o malo we mnie nie rzucila cala torebka ryzu, mialabym siniaka a to jeszcze przed zdjeciami bylo ... jollyvonne Odpowiedz Link
sylwek07 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:36 Gratulacje Karoolka ,nie ma to jak zareczyny Odpowiedz Link
karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:40 ))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
emm1 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:43 O Boze!!!!!!Az mnie zatkalo!!!! Mialam nie pisac z pracowniczego kompa, ale nie moge tego tak zostawic bez odzewu!Rewelacja!!!Po prostu cos niesamowitego!!Ja to sie strasznie zawsze ciesze z takich rzeczy, bo sama jestem w goracej wodzie kapana i w ogole wierze w wielka milosc i w to, ze mozna wyjsc za maz za kogos po 3 tyg, ba-nawet po tygodniu znajomosci i byc bardzo, bardzo szczesliwym!!!Wielkie gratulacje!!!!Ja wiem, ze bedzie dobrze i dzidzia bedzie juz niedlugo!!! A mam pytanie-czemu akurat w Lizbonie??? Odpowiedz Link
asica74 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 12:46 A mam pytanie-czemu akurat w Lizbonie??? odpowiadam za karoolke! A CZEMU NIE? Odpowiedz Link
ulkaa Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 13:04 Karolka, gratulacje wielkie i serdeczne!!! Az sie wierzyc nie chce, po tym co pisalas w grudniu. To nasze dobre wplywy i fluidy tak ci nastroily do milosci )) A poza tym jest jakas koniunkcja jakis planet czy czegos ( nie znam sie za bardzo), w kazdym razie obecny okres sprzyja milosci i jeszcze raz milosci)))))) Pozdrawiam i kochajcie sie ! Wracam do pracy , bo nic dzisiaj nie zrobilam , album poczytalam i zamyslilam sie . Troche glupio to wyglada , jak ktos wchodzi do mnie do biura Wszystkiego najlepszego ! Odpowiedz Link
bibi1 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 13:05 Karolka? Te nogi to chyba ogolilas,co? (oczywiscie sie teraz smieje) Odpowiedz Link
karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:24 bibi )) juz tak ..... <wstydnis> Odpowiedz Link
karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:24 emmi ja bym najchetniej wyszla za niego juz dzis ) termin wyszedl taki z dwoch powodow: chcemy zeby bylo cieplo, w lizbonie jest b. seksowne powietrze w sierpniu a we wrzesniu moj brat cioteczny bierze slub i ogolnie nie chce na nim byc (long story) i wymyslilismy ze my pojedziemy wtedy w podroz poslubna i nikt nie bedzie miec nam za zle jak sie samolot odwola... po prostu wstalam dzis rano i nadal nie wierze Odpowiedz Link
greeneyes27 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 13:09 Gratuluje!!! : ) Odpowiedz Link
karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:25 dzieki )))))))))) i on tak jak ja zielonooki jest Odpowiedz Link
myszka888 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 14:16 Gratulacje Karoolko!!!! No i sie tak pieknie wszystko porobilo)) Szczescia zycze duzo i milosci I pieknego slubu w Lizbonie ) Odpowiedz Link
mulinka Mulinka do Karoolki! 19.01.05, 14:52 1) GRATULACJE!!!!! 2) Ja rozmawialam z moim Ukochanym 3 tygodnie przez internet i telefon 3 dnia realnej znajomosci zareczylismy sie 3 miesiace pozniej bylismy malzenstwem 3) to bylo prawie (bez paru dni) 4 lata temu - a ostatnie 4 lata, to najszczesliwsze lata mojego zycia Skoro wiesz, ze to TEN, to bierz ten slub chocby jutro! Wspaniale, bardzo sie ciesze ))))))))))))))))))))))) Zawsze tej milosci Wam zycze! buziaki - dla obojga! Odpowiedz Link
karoolka Re: Mulinka do Karoolki! 20.01.05, 09:26 mulinko toz ja bym wziela juz dzis. ale w watku dla bibi opisalam dlaczego w sierpniu. chociaz w tym tempie to sie moze zmieni ))) Odpowiedz Link
karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:25 myszko ) mi mowisz ze sie porobilo ) !!!! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 14:58 Mulinka ma racje,ze jesli to Ten to nie ma co duzo myslec) podbno Prezedent USA znal sie ze swoja zona aby 3 miesiace .... Odpowiedz Link
aneta05 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 15:43 I ja dolaczam szczere gratulacje i zyczenia abys zawsze byla taka szczesliwa jak dzis. Moj maz oswidczyl sie po 2 tygodniach znajomosci i jestesmy juz razem 10 lat!!! Pamietam, ze przez pare dni po oswiadczynach tez bylam bardzo "nakrecona." Odpowiedz Link
karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:27 anetko to ja jestem nakrecona.. moja najlepsza przyjaciolka powiedziala ze mnie poje.... do reszty juz Odpowiedz Link
tamsin Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 15:59 Gratulacje Karoolka!!!!! jaka swietna wiadomosci, no i ten slub w Lizbonie ) Nie moze byc lepiej, dawaj szybko jego zdjecie do wgladu partyjnego Odpowiedz Link
mijaczek Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 17:05 No Karolciu moja kochana! Ales nam newsa sprzedala! Wyprawimy ci taaaaaaaaaakie weselicho na forum! Bedzie pic i spiewac [biedne nasze rodziny] przez trzy dni i trzy noce [warty wedlug stref czasowych]!!! Gratki wielgachne!!!!!!!! Mijaczek Odpowiedz Link
karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:29 mijaczku jak ja zaluje ze was tu nie ma... w polsce.. zrobilabym ogromny wieczor panienski.. taki z winskiem, striptizem, rozancami i wibratorami... ale mialybysmy imprezke )) Odpowiedz Link
karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:28 )))))))))))))))) tami dzieki dzieki dzieki dzieki Odpowiedz Link
frankie36 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 17:06 O kurna ,ale wiesci,zycze dlugiego zawirowania no i gratulacje z okazji zareczyn)))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) Odpowiedz Link
karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:30 frankie dzieki )) Odpowiedz Link
islamorada Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 18:32 ja tez gratuluje i zycze duzo duzo duzo szczescia)))) Odpowiedz Link
kendo Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 19.01.05, 18:48 widze,ze trafilam w sama pore, na wielkie owacje i ogrom szczescia Karolki... GRATULUJE. Odpowiedz Link
karoolka spongia, kendo :) 20.01.05, 09:34 dziekuje, ))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))) Odpowiedz Link
abere8 No nie moge!!! :-))) 19.01.05, 20:56 GRATULACJE!!! Ale super! Powiem Ci tylko, ze po raz pierwszy zdarzylo mi sie wykrzyknac na glos, bedac na forum. Dobrze, ze moj maz jest pod prysznicem, bo juz by w ogole zwatpil we mnie... )) Ale bedzie impreza, no nie!!! ))) Odpowiedz Link
karoolka Re: No nie moge!!! :-))) 20.01.05, 09:32 abere ja tez nie moge.. jak mi to wyznal to pobieglam do ubikacji w knajpie gdzie bylismy i darlam sie do sluchawki telefonu ))))))))))))))))))))) a potem sie poryczalam Odpowiedz Link
semantics Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 00:07 KAROOOLKA!!!!! Az lzy mi polecialy! CUDOWNIE!!! Jeja jak ja Cie mocno sciskam!! Moze My Cie partyjnie popodrzucamy?! Romantika "namber lan!!" ) Bardzo sie Ciesze i az mi tchu brakuje!! Odpowiedz Link
karoolka Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 09:31 semi mnie tez zatkalo.. i jeszcze nie wierze.. mam wrazenie ze to sen... bajka.. czy marzenia sie spelniaja? czy idealy istnieja? TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
emm1 Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 10:23 karo, ja caly czas jestem w ciezkim szoku , ale ciesze sie Twoim szczesciem tak bardzo, bardzo, bardzo!!!!! Az zacytuje slowa piosenki "love is all around..." Odpowiedz Link
semantics Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 10:31 Ah jaki piekny stan!!! A zdjecie lubego wstawilas cosmy wiedziely jak milosc wyglada? Odpowiedz Link
neeti Re: powrocilam... w kompletnym amoku... zareczona 20.01.05, 13:35 Od mnie tez gratulacje i nalepsze zyczenia)) Odpowiedz Link