asica74 24.01.05, 01:22 i co ze statywem? ciekawam wiesci! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mulinka Re: mulinka! 24.01.05, 01:34 Kochanie sniegiem zasypalo, jak wiesz moje Kochanie mnie przy garazu odgarnelo, dzielnie ze mna pojechalo.... a mall zamkniety na 4 spusty! nawet nie poogladalam (( pojedziemy jutro lub pojutrze wtedy wszystko doniose jakbym cos kupila, to bym tu wrzeszczala )) buziak! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: mulinka! 24.01.05, 01:44 No ale mandatu za torowanie drog nie dostalas. To juz sukces ) Pojde juz grzecznie spac, a wy sie tu bawcie. Jakby was tak dokladnie zasypalo, to gwizdac, wyslemy partyjny helikopter. Odpowiedz Link
mulinka Re: mulinka! 24.01.05, 01:52 juz nie pada wiec do jutra nas dokladnie odkopia ale...dzieki, helikopter zawsze moze sie przydac spij Asiu slodko! buziak! Odpowiedz Link
asica74 Re: mulinka! 24.01.05, 01:55 ale sie rzeczy dzieja! to tak jak chyba w 1985? roku zasypalo mi droge do szkoly i nie doszlam! Do domu tez nie moglam dojsc z powrotem to czekam na wiesci! Odpowiedz Link
mulinka Re: mulinka! 24.01.05, 01:58 a widzialas zadyme, jaka pedem kliknelam (zeby mi aparatu nie zawialo) ) to tak u nas bylo ale juz sprzataja jutro bedzie ok. ))) Odpowiedz Link
tamsin Re: mulinka! 24.01.05, 05:28 no myslmy sie musieli sami odkopac dzisiaj, facet nie wyrobils ie i nie przyjechal. Zrobilismy waski tunel, aby tylko na ulice mozna bylo wyjechac. Pojechalam do supermarketu, a tam na parkingu mieli Mount Everest!! jezeli komus zakopali samochod, to bedzie kopal do wiosny, lepiej poczekac niech gora sama stopnieje. Ja jutro nie ma pracy, ale mam wizyte u ginekologa wiec poniedzialek i tak zepsuty Odpowiedz Link
asica74 Re: mulinka! 24.01.05, 10:04 czytam te dziwy o zimie i czuje, ze jest to dla mnie tak samo egzotyczne jak dzungla anazonska... Odpowiedz Link