cobaea Re: serdecznie witamy jollyvonne! 01.02.05, 23:01 Witaj, witaj I badz znowu Jolly! Odpowiedz Link
asica74 Re: serdecznie witamy jollyvonne! 01.02.05, 23:03 jollyvonne jest tylko jedna! i taka ja witamy i taka ja kochamy! Lubu dubu! ps. mulinka! chcesz watek powitalny???? a ty cobaea Odpowiedz Link
cobaea Re: serdecznie witamy jollyvonne! 01.02.05, 23:07 Jasne, ze chce!!! Ale najpierw Yvonne Jollyvonne, partia Cie utuli i przytuli. ) Odpowiedz Link
mulinka Re: serdecznie witamy jollyvonne! 01.02.05, 23:08 i podstawi wieeeelka ,miekka poduche Odpowiedz Link
asica74 Re: serdecznie witamy jollyvonne! 01.02.05, 23:09 aaaaaaaaaaAAAAAAAAAaaaaaaaa kotki dwa! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: serdecznie witamy jollyvonne! 01.02.05, 23:17 To ja z dywanikiem i fanfara mam po watkach jak ta glupia latac? Dobrze polatam, z butelkami juz tu latano i rozlewano po drodze. Tratatatata !!!! Witaj Jollyvonne ! Odpowiedz Link
tamsin Re: serdecznie witamy jollyvonne! 01.02.05, 23:34 przylaczam sie do powitan ) p.s. czemu tak nagle? i tak z opoznieniem? Odpowiedz Link
bietka1 Re: serdecznie witamy jollyvonne! 01.02.05, 23:36 Nie wiem, ale tez chcialabym sie przylaczyc )) Odpowiedz Link
st0krotka Re: serdecznie witamy jollyvonne! 01.02.05, 23:37 czesc jollyvonne! tamsin, a co ty tu robisz? ja myslalam, ze z gachem na rowerze zwialas? albo raczej przy rowerze Odpowiedz Link
tamsin Re: serdecznie witamy jollyvonne! 01.02.05, 23:42 to nie ja!! gacha mi Mulinka odbila ))) Odpowiedz Link
st0krotka Re: serdecznie witamy jollyvonne! 01.02.05, 23:46 plotki kraza po forum, zes to Ty z nim zwiala! a tu sie okazuje, ze Mulinka ) Odpowiedz Link
mulinka Re: serdecznie witamy jollyvonne! 01.02.05, 23:49 ladnie, ladnie ale moj Mezus mowi, ze on nic o tym nie wie )) Odpowiedz Link
asica74 Re: serdecznie witamy jollyvonne! 01.02.05, 23:50 a! widzialam go! to ten w kasku? Odpowiedz Link
gherarddottir Re: serdecznie witamy jollyvonne! 01.02.05, 23:45 no witam witam kolezanke )) Odpowiedz Link
mijaczek Re: serdecznie witamy jollyvonne! 02.02.05, 00:30 FITAMY!!!! A ja tec kce watek powitalne.... bububububu... bede beczec... :o) hihi Odpowiedz Link
mulinka Re: serdecznie witamy jollyvonne! 02.02.05, 00:33 Mijaczku, Twoim ryczeniem przejmowac sie za bardzo nie bedziemy )) wiadomym jest, ze kobiety...w tym stanie...) miewaja swoje humory buziak! Odpowiedz Link
mijaczek MULINKO! 02.02.05, 14:39 mulinka napisała: > Mijaczku, > Twoim ryczeniem przejmowac sie za bardzo nie bedziemy > )) > wiadomym jest, ze kobiety...w tym stanie...) miewaja swoje humory > > buziak! E tu Brutus contra me!? Buuuuu Odpowiedz Link
cobaea Re: serdecznie witamy jollyvonne! 02.02.05, 00:33 Mia, Ty chyba dostaniesz podwojny Odpowiedz Link
cobaea Mulinka:) 02.02.05, 00:35 Czy Ty zawsze musisz mnie wyprzedzac w postach o pare sekund? Cosik wolna jestem Buzka! Odpowiedz Link
bietka1 Re: serdecznie witamy jollyvonne! 02.02.05, 00:37 A ja jak bylam w ciazy to dowiedzialam sie, ze kobiecie w ciazy nie wolno odmawiac, bo myszy zjedza... Ale nie wiem czy to prawda... )) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: serdecznie witamy jollyvonne! 02.02.05, 00:38 ja tez przyznam sie cos takiego slyszalam! ))))))) bietka1 napisała: > A ja jak bylam w ciazy to dowiedzialam sie, ze kobiecie w ciazy nie wolno odmaw > iac, bo myszy > zjedza... > Ale nie wiem czy to prawda... )) Odpowiedz Link
mulinka Re: serdecznie witamy jollyvonne! 02.02.05, 00:38 tak! ale nie mow Mijaczkowi, bo na nas te myszy napusci )) Odpowiedz Link
cobaea Re: serdecznie witamy jollyvonne! 02.02.05, 00:39 MUlinka:o) A te myszy, to kogo beda jadly? Odpowiedz Link
mulinka Re: serdecznie witamy jollyvonne! 02.02.05, 00:40 wszystkich i wszystko - jesli Mijaczek napusci wiec lepiej jej nic nie mowmy moze Ona o tym nie wie (?) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: serdecznie witamy jollyvonne! 02.02.05, 00:42 wlasnie! kogo one maja jesc? albo co? cii tylko nic Mijaczkowi bo nas bedzie szantazowal-a!!!!))))))))))) Odpowiedz Link
st0krotka Re: serdecznie witamy jollyvonne! 02.02.05, 00:40 tych co odmawiaja kobiecie w ciazy chyba? boje sie myszy, wiec Mijaczkowi nie odmowie nic a nic! Odpowiedz Link
cobaea Re: serdecznie witamy jollyvonne! 02.02.05, 00:42 Obawiam sie, ze ona juz wie I nie omieszka nie skorzystac, hehe Odpowiedz Link
jollyvonne Bardzo wam dziekuje! 02.02.05, 09:42 W ciazy nie jestem, a "swing" humoru mialam pokazowy :o) Bardzo wam dziekuje, z opoznieniem (bo po wczorajszym walnieciu w enter musialam dzisiaj nowa klawiature podlaczac ...) ale bardzo bardzo bardzo!!! (i trzy razy, bo trojki juz takie sa!!!) Obiecuje ze wiecej juz nie bede, a jakby co to sobie ta strone skopiuje na pulpit i bede czytac w chwilach smutku. W zyciu licza sie tylko chwile Yvonne, znowu jolly!!! -- . Gadam wiec jestem Zona Kartezjusza Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: Bardzo wam dziekuje! 02.02.05, 14:48 Przyznam sie ze na poczatku nie skumalam o co chodzi w tym watku. Hihi, pomyslalam ale zakrecone te kobitki:o) Ale juz wiem i sie witam. A swoja droga to ja sie chyba tez tak "o" wczesalam. Ale juz nie bed robic konkurencji bo moje przybycie jest grubo przedawnione:o)) Odpowiedz Link
mulinka Re: Bardzo wam dziekuje! 02.02.05, 15:01 kurczaku ale nic straconego dopisuje Cie do "mojego" watku Odpowiedz Link
mulinka Re: Senkju, Danke,Mersi:o) nt 02.02.05, 15:35 cala przyjemnosc po Naszej stronie )) Odpowiedz Link
jollyvonne melduje sie na rozkaz! 02.02.05, 16:12 Stawiam sie poslusznie w szeregach partii! Maila pisalam, a ze moja elokwencja na 10 palcow jest znana, wiec czas jaki mi to zajelo chyba nikogo w tym gronie nie powinien dziwic? A teraz czytam i nadrabiam zaleglosci na forum, bo wasza zbiorowa elokwencja tez niemala buzka! jollyvonne Odpowiedz Link
mulinka Re: melduje sie na rozkaz! 02.02.05, 16:17 jak pobedziesz z nami dluzej, to korzysci tylko, bo...bedziesz szybciej pisac ;- )) a ja spokojniejsza, pogadalam z mama buziak Odpowiedz Link
jollyvonne Re: melduje sie na rozkaz! 02.02.05, 16:45 mulinka napisała: > jak pobedziesz z nami dluzej, to korzysci tylko, bo...bedziesz szybciej pisac ) Alez ja pisze szybko, tyle ze duuuuuuuzo Odpowiedz Link
jollyvonne Re: melduje sie na rozkaz! 02.02.05, 16:58 A ostatnie slowo nalezy do tej, ktora zdobedzie 26'ooo !!! Blisko, coraz blizej. Za rogiem sie czai. Kanalem pewnie podplynelo Odpowiedz Link