skiela1 Re: no i witamy 02.05.05, 23:32 Witam wszystkich w ten swiateczny dzien z poludniowego Ontario. Odpowiedz Link
mulinka Re: no i witamy 03.05.05, 00:14 skiela1 - to my prawie sasiadkami jestesmy tylko jakies 6-8 godz. jazdy powitalny buziak dla Ciebie! Odpowiedz Link
triskell Re: no i witamy 03.05.05, 00:20 Witam serdecznie Skielę i wszystkie inne nowe osoby. Ja tu (jak właśnie sprawdziłam w tym oto wątku) już od ponad 2 tygodni jestem, a więc stara wyjadaczka ;-P Odpowiedz Link
pulzara Re: no i witamy 04.05.05, 11:00 no to jeszcze ja sie dopisuje. podczytuje, ale nie mam czasu pisac. zmienilam prace i teraz na niej musze sie niestety skoncentrowac )) pozdrawiam wszystkich pul Odpowiedz Link
asia9111 Re: no i witamy 07.05.05, 15:31 wlasnie Was odkrylam-pozdrowienia z krainy krokodyli, czyli Florydy!! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: no i witamy 07.05.05, 16:26 hej asia9111 "jesli nie chcesz mojej zguby krokodyla daj mi luby " Odpowiedz Link
asia.sthm Witam krokodylowa Asie 07.05.05, 19:11 Wszyskie nowe panie witam i stare-nowe, ale z jeszcze jednej Asi szczegolnie sie ucieszylam.( As jest tu duzo, ale ciagle chcemy wiecej) Prezna sekcja As (Asiow) ciagle sie rozrasta Odpowiedz Link
asia9111 Re: Witam krokodylowa Asie 07.05.05, 19:19 to swietnie, moze zalozymy nowa partie? albo chociaz klub kawowy? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Witam krokodylowa Asie 07.05.05, 19:36 Nie nie partia jest JEDNA = wszechobowiazujaca!! jednakowoz moze nie klub kawowy ale chor. Spiewamy tu zawsze przy piciu falszujac mniej lub wiecej. To ja sie pytam : czy ty umiesz spiewac?? Mozesz od razu dostac zaszczytne miano "Spiewaczki wszystkich solowek". Order i wstege z mety dostaniesz. Miano Poskramiacza Krokodyli tez jest wolne, mozesz przejac jednoczesnie dwie funkcje. Odpowiedz Link
asia9111 Re: Witam krokodylowa Asie 07.05.05, 20:02 ok, spiewam lepiej z kazdym wypitym czerwonym winem, ale lepiej nie bede nikogo narazac na utrate sluchu...Co do krokodyli, to tydzien temu mialam jednego na reku-taki 1 roczny, 0.5 metra, no i rzecz najwazniejsza-dziub mial aniolek sklejony tasma, ale i tak przyjmuje tytul-moge byc Poskramiaczem (czka?) teraz tylko order i wstega. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Witam krokodylowa Asie 07.05.05, 21:16 Ja korzystając z tego, ze wiem co Asia lubi nalewam do musztardówki czerwonego i nadaję Jej Order Poskramiacza Krokodyli I Klasy ze wstęgą. Mam przyjaciółke Joannę która mieszkana na FL ))) Kran. Odpowiedz Link
asia9111 Re: Witam krokodylowa Asie 07.05.05, 22:14 a gdzie na FL? Ja tu jestem od 10.2004, bylam w CY, NY, NJ lat nascie-a moja przeprowadzka tutaj jest zwiazana z nowa praca. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Witam krokodylowa Asie 07.05.05, 22:17 ja mam kolege w Clear Water i przyjaciol w Venice Odpowiedz Link
triskell Re: Witam krokodylowa Asie 07.05.05, 22:51 Hehe, z powodu urodzaju Aś na tym forum Ty już chyba pozostaniesz Krokodylową . Witam z przeciwległego rogu Stanów. Odpowiedz Link
asia9111 Re: Witam krokodylowa Asie 07.05.05, 22:58 no dobra, moze byc krokodylowa, moglo byc gorzej. Widzialam Twoje zdjecia slubne z drugiego wybrzeza. Pikne i wspaniale, jak z bajki!! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Witam krokodylowa Asie 08.05.05, 03:33 Moja Joanna mieszka w Pensacola. Nie widzialysmy sie 22 lata)) A przedtem przyjaznilysmy prawie dziesiec. Ale jak rozmawiamy przez telefon to tak jakby tych lat nie bylo) Kran. Odpowiedz Link
asia9111 Re: Witam krokodylowa Asie 08.05.05, 04:19 tam taz mieszka moja przyjaciolka z Norwegii Jorunn. A ja mieszkam w Jacksonville. Odpowiedz Link
jan.kran Re: re-powitanie 07.05.05, 17:18 Fajnie , że zawitałaś ponownie suomen_poro/:_))))) Przypomnij co znaczy Twoj nick, bo mi sie zabyło. Kran. Odpowiedz Link
h2so43 Re: no i witamy 09.05.05, 00:22 Cześć, dziewczyny i chłopaki! Jestem z Polski, ale zaglądam do Was czasem, bo to fajne forum. Jesteście fantastyczne i cholernie inteligentne. Lubię się do Was przysiąść i posłuchać. Ściskam Was mocno! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: no i witamy 09.05.05, 00:32 Hej ! Witaj Kwas siarkowy z trojka ?? skad taka sygnaturka?? Odpowiedz Link
jan.kran Re: no i witamy 09.05.05, 00:38 Czesc Ha Dwa)) Przysiadz , rozgladnij sie i pewnie niedlugo zaczniesz sie odzywac. Kazdy tak zaczynal) Musztardowka tradycyjnie rabkiem wytarta koniaczkem napelniam. Nick masz taki ze nie ma szans na zapamietanie ( przynajmniej dla mnie) Kran) Odpowiedz Link
jan.kran Re: no i witamy 09.05.05, 00:40 P.S. Chlopaka mamy jednego , ale jestesmy otwarte na nowe propozycje... I moze by Mulika zalozyla nowy watek powitelny bo ten sie w weza boa zamienia. Kran. Odpowiedz Link
asia9111 Re: no i witamy 09.05.05, 02:38 jan kran-A co Ty o tej porze robisz na kompie-w Norwegii jest juz dobrze po polnocy! A Jorunn pozdrowie za moment. W jakich okolicach w Norwegii jestes? Ja bylam w Oslo, ale najwiecej czasu spedzalam duuuuzo na pol-zach w okolicach Geirengerfiord i Malloy. Odpowiedz Link
jan.kran Re: no i witamy 09.05.05, 02:42 Jestem aktualnie we Frognerpark i pracuje. Jorunn bedzie wiedziec gdzie to lezy) W Norge dochodzi trzecia nad ranem)) Kran na Posterunku. Odpowiedz Link
asia9111 Re: no i witamy 09.05.05, 04:10 ja tez wiem gdzie to jest! Bylam 2 razy-tam sa te wspaniale rzezby, prawda? A teraz ide spac, bo jutro wstaje o 4rano i lece na posterunek tez! Milej pracy! Odpowiedz Link
jan.kran Re: no i witamy 09.05.05, 06:32 asia9111 napisała: > ja tez wiem gdzie to jest! Bylam 2 razy-tam sa te wspaniale rzezby, prawda? A > teraz ide spac, bo jutro wstaje o 4rano i lece na posterunek tez! Milej pracy! Tak to jest park w centrum Oslo. Ale nie mysl ze jestem dozorca lub policjantem )) Na skraju parku stoi DSS w ktorym pracuje. Posterunkowy Kran. Odpowiedz Link
kinky5 Re: no i witamy 09.05.05, 05:25 Osobiscie watek powitalny mialam ale puszczam paleczke dalej: dla wszystkich niepowitanych- wiELKIe CZESC!!!!! Odpowiedz Link
h2so43 Re: no i witamy 13.05.05, 21:39 Hej! Sygnaturkę wybrałam taką, cobym ją pamiętała, bo moja sklerotyczna pamięć różne nicki łatwo wyrzuca.I mam wtedy kłopot z logowaniem. A kwas siarkowy z trójką łatwy jest Fakt,że i charakterek też czasem mi kwasi, więc wszystko ze sobą współgra. A grunt to harmonia! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: no i witamy 13.05.05, 22:31 Witaj Kwasowa, to nie jest aluzja do pierwszej damy PL, ale jak cie tytulowac?? Latwo powiedziec grunt to harmonia. Hasolku... moze byc?? Witaj Mona Lisa i wszystkie skrytki witajcie. Odpowiedz Link
h2so43 Re: no i witamy 14.05.05, 22:17 Ooooo, Hasolek brzmi nieżle!I też mi odpowiada, albowiem niekiedy lubię pohasać. Hasolki hasają namiętnie i są wesołe! Tak, hasolek to ja. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: no i witamy 15.05.05, 12:42 h2so43 napisała: > Ooooo, Hasolek brzmi nieżle!I też mi odpowiada, albowiem niekiedy lubię > pohasać. Hasolki hasają namiętnie i są wesołe! Tak, hasolek to ja. No to mamy Hasolka )) No same powiedzcie czy ja nie umiem wymyslac ladnych ksywek ?? Odpowiedz Link
sylwek07 Re: no i witamy 09.05.05, 09:44 hej h2so43 ) Asiu widze ze mialas glowe do chemii ) Odpowiedz Link
kendo Re: no i witamy 09.05.05, 10:55 dolanczam do witaczek wszystkich, na poczatku raczej kazdego witalam,gdy bylam "stalym gosciem" obecnie jakos czasu mi malo( wiec witam nowo przybylych) pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
jan.kran Re: no i witamy 09.05.05, 18:13 DSS to jest Dom Swawolnej Starosci -))) I gdzie Mulinka coby nowy ppowitalny otworzyc ????? Kran Odpowiedz Link
mona_lisa79 Re: no i witamy 09.05.05, 22:14 czesc, ja tez jestem skrytka od jakiegos czasu, dzis sie "ujanilam" dwoma postami. Wypada sie odezwac, jak sie tak od jakiegos czasu podczytuje, no nie? Podobno taki co podsluchuje nazywa sie podsluchuj Jetem z Radomia obecnie w Ludwigsfelde, 20km na poludnie od Berlina. Forum jest takie cieplutkie jak zadne inne, nikt tu nikogo nie obraza i nikt sie nie obraza... Zaczynam wierzyc naukowcom, ktorzy twierdza, ze istnialy kiedys plemiona oparte na matriarchacie,ale wymarly bo kobiety nie uznawaly agresji i w rezultacie nie umialy sie obronic przed napasciami patriarchalnych Ale my nie wymrzemy, nie? Pozdrawiam partie! Liga broni, Liga radzi Liga nigdy cie nie zdradzi! Hehe troche ten cyta z seksmisji nie pasuje do wywodu o pokojowych kobietach)) Odpowiedz Link
sylwek07 Re: no i witamy 09.05.05, 22:28 hej mona_lisa79 bedziemy trwac )zadnego wymierania Odpowiedz Link
gherarddottir Re: no i witamy 13.05.05, 22:15 Witaj Mona Lisa i ogrzej sie tu przy naszym plemiennym ognisku Odpowiedz Link
sylwek07 Re: no i witamy 09.05.05, 20:22 jan.kran czy ja tez bede mogl do takiego domu? Odpowiedz Link
mulinka Re: no i witamy 09.05.05, 21:43 przywolana do porzadku sie czuje ) juz otwieram Odpowiedz Link
triskell Re: no i witamy 10.05.05, 00:33 Witaj, Mona Liso . To może przybyłabyś na spotkanie partyjne w Berlinie 26 maja? Szczegóły w wątku "Do frakcji berlińskiej". Odpowiedz Link
jan.kran Re: no i witamy 15.05.05, 10:22 Witaj Itamaga. Pisz , czytaj i czuj się dobrze)) Ja wyciągam dyżurna musztardówke z koniaczkiem. Zawsze jak się wchodzi na nowe forum to trwa chwilę zanim się pozna jego uczestników, specyfikę , rózne wewnętrzne kody. Ja osobiście zawsze przez dłuższy czas obserwuję jakies forum zanim zacznę ( albo nie ) na nim pisać. Tu jest naprawdę fajnie. Mamy różne wątki w których konsekwetnie mówimy o pewnych spwawach np. jak poznałysmy swoich partnerów albo skad jesteśmy. Takie watki pozwalają nam na lepszą lustrację forum:-ppp Pozdrawiam. Kran))))) Odpowiedz Link
itamaga Re: no i witamy 15.05.05, 10:58 witam wszystkich,na poczatku bylam podgladaczem-poczytywaczem,moze teraz sie troche bardziej zaangazuje,mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona.. Po kieliszeczku Limoncello dla kazdego tak na dobry poczatek(niestety tylko w teorii,ale kto wie co sie moze jeszcze zdarzyc).Pozdrawiam z Wloch( z tych wloskich Odpowiedz Link
itamaga Re: no i witamy 15.05.05, 11:04 witam wszystkich! na poczatku bylam podgladaczem-poczytywaczem ale teraz postanowilam dolaczyc sie do Waszego forum jesli nie macie nic przeciwko temu. Dla wszystkich kieliszeczek Limoncello na rozgrzewke(niestety tylko w teorii,ale kto wie co moze sie zdarzyc..)Pozdrawiam z Wloch(tych wloskich) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: no i witamy 15.05.05, 12:43 Witaj Itamago Zawsze dobrze dwa razy sie przywitac, duzo lepiej niz raz ))) Odpowiedz Link
iwo19 Re: no i witamy 16.05.05, 06:25 A ja zaczelam do Was zagladac od niedawna ale chyba zaczynam was coraz czesciej podczytywac i to tu to tam sie odezwac. Odpowiedz Link
iwo19 Re: no i witamy 17.05.05, 00:34 Wyglada ze piszecie juz dlugo i znacie sie choc troche,nie chce byc wscibska ale z kad piszecie.Spotykacie sie czasami ,czy tylko klikacie ?.Ja mieszkam w okolicach Chicago ,moze ktos z Was mieszka na nastepnej ulicy. Odpowiedz Link
mulinka Re: no i witamy 17.05.05, 00:44 czesc iwo, masz troche informacji na watku : poznajmy sie ale generalnie, to...jestesmy zewszad (tak sie pisze? abere?) Odpowiedz Link
triskell Re: no i witamy 17.05.05, 00:45 iwo19 napisała: > Wyglada ze piszecie juz dlugo i znacie sie choc troche,nie chce byc wscibska > ale z kad piszecie.Spotykacie sie czasami ,czy tylko klikacie ?.Ja mieszkam w > okolicach Chicago ,moze ktos z Was mieszka na nastepnej ulicy. Iwo, ja mieszkam w Washington State, na tym forum jestem dopiero od ok. miesiąca a już (przy okazji wizyty w Polsce rozpoczynającej się już za 2 dni) planuję dwa spotkania: jedno w Berlinie a drugie w Warszawie - patrz stosowne wątki . Tak więc chyba spotykamy się czasami. A tak w ogóle pytanie do tych osób, które są tu dłużej: czy był kiedyś wątek "lista obecności", gdzie wpisywałoby się posty bez tekstu, tylko z numerkiem, imieniem i miejscem zamieszkania w tytule? Dajcie znać, jeśli nie było, to dziś wieczorem założę, bo sama jak widzę ciągle nowe osoby, to jestem ciekawa, ile nas tak właściwie jest . Odpowiedz Link
mulinka Re: no i witamy 17.05.05, 01:11 swietny pomysl jest watek 'poznajmy sie', a tak "cos wiecej o sobie", ale taka lista obecnosci - bez zadnych wpisow, to...moze byc przydatne ) Odpowiedz Link
grazyna10 Re: Jestem z wami od wczoraj 17.05.05, 01:58 Witam Wszystkich i nawet sie nie pytam, bo juz sie wcisnelam w watek wroclawski. Niegdys wroclawianka, obecnie holenderka. W tym momencie w odwiedzinach w Polsce. Dlatego wyciagac musztardowki, stawiam polska wodeczke, na zagryche bigosik i chlebus pachnacy z chrupiaca skorka. No to nasze zdrowie. Odpowiedz Link
triskell Re: Jestem z wami od wczoraj 17.05.05, 02:45 Hehe, parę różnych wątków powitalnych się nam zrobiło, ale świętowania nigdy nie za wiele, więc Wasze zdrowie, nowe Forumowiczki . Odpowiedz Link
mulinka Re: Jestem z wami od wczoraj 17.05.05, 03:09 a ja bigosiku i tego chlebusia poprosze a do musztardowki...herbatke? po ostatnim weekendzie, to jeszcze alkoholowstret mam Odpowiedz Link
jan.kran Re: Jestem z wami od wczoraj 17.05.05, 06:26 O tej porze to ja raczej ani wódki ani zakąski)))Zwłaszcza ,że niedługo idę do fabryki. Moze byc socek. Witam serdecznie nowy narybek forumowy i zaznczam , że jakbyście uważnie czytały to byście wiedziały ze są DWA watki powitalne: namber łan i namber tu. Ale tu anarchia i pijaństwo i nikt nie przestrzega kolejnosci:-pppp Kran. Odpowiedz Link
maraska Re: no i witamy 25.05.05, 07:02 To ja tez witam... czy to wlasciwie miejsce? Szatynka, wolna, pracujaca w Australii. Dziendoberki wszyskim kobietkom. Maraska Good girls go to Heaven bad girls go everywhere Odpowiedz Link
ponponka1 Re: no i witamy 25.05.05, 07:37 Witaj w naszym gronie Watek jak najbardziej wlasciwy...choc powstaly inne..tyle nas juz jest Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link