sylwek07 22.02.05, 19:44 Hej Kto teraz bedzie obchodzil urodziny bo bysmy sie czegos napili,co nie>? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Kto ma urodzinki? 22.02.05, 19:57 Sylvek ja chetnie bym przeplukala gardelko, moze i byc na czyjes zdrowie ) nagotowalam dzis gar lazankow, juz polowe zjadlam, teraz przydaloby sie cos mocniejszego na poprawe trawinia )) Odpowiedz Link
frankie36 Re: Kto ma urodzinki? 22.02.05, 19:59 Hej zawsze moge polac na zdrowie tescia ,ktory wczoraj skonczyl 86 lat,kto reflektuje? Odpowiedz Link
tamsin Re: Kto ma urodzinki? 22.02.05, 20:04 a co masz do polewania? ja chetnie wypije zdrowie tescia ) Odpowiedz Link
frankie36 Re: Kto ma urodzinki? 22.02.05, 20:07 Czerwone winko,wczoraj pociagalam do komputera i spiewalam karaoke do linku ebeki,a dzisiaj...dalej spiewam,psiun sie patrzy i nie rozumie czego ja sie tak wydzieram.Pamietacie Bialy kwiat Alibabek? Odpowiedz Link
bibi1 Re: Kto ma urodzinki? 22.02.05, 20:12 a mnie cosik sie zdaje,ze nasz Mijaczek razem z Semi beda swietowac w pierwszy dzien marca. Na taka podwojna impreze,to juz sie trzeba przygotowywac. Bo potem,to czlowiek po jednej musztardowce padnie)) Odpowiedz Link
frankie36 Re: Kto ma urodzinki? 22.02.05, 20:19 Moj pieeekny paanie raz zobaaaczonyyy w technikolorze.... Juuuuz mi nioosa suuknie z weeelonem, o matusiu brakuje mi chorku Odpowiedz Link
tamsin Re: Kto ma urodzinki? 22.02.05, 20:23 ja slow nie znam a chetnie bym pospiewala!!! tylko nie smiejcie sie za glosno z mojego spiewu ) Odpowiedz Link
ulkaa Re: Kto ma urodzinki? 22.02.05, 20:26 z mojego tez nie, bo chrypke dzis mam Nie pijacka , bron Boze No to zdrowko tescia:-0 Odpowiedz Link
frankie36 Re: Kto ma urodzinki? 22.02.05, 20:26 Toz to zapodana zostala stronka i tam wszystkie teksty sa,a smiac sie na pewno nie bedziemy,bo nie o smianie chodzi a o spiewanie))) Spiewac kazdy moze ,troche lepiej lub troche gorzej-pamietacie Stuhra jak to spiewal Odpowiedz Link
jan.kran Re: Kto ma urodzinki? 22.02.05, 21:32 Kazda okazja do napicia dobra , moze byc za tescia)) A moze by otworzyc jakis watek kalendarzowy ( sciagniete z innego forum )) gdzie mozna by wpisywac swoje dane... Ja mam urodziny za wieeele miesiecy (( Kran. Odpowiedz Link
mulinka Re: Kto ma urodzinki? 22.02.05, 22:35 cholera co sie dzieje??? gdzie nie spojrzec, wszedzie pijanstwo to my tak juz z watku do watku z musztardowkami dzis chodzimy? nastawiam swoja Odpowiedz Link
tamsin Re: Kto ma urodzinki? 22.02.05, 22:37 no dziesiaj fajne watki, z kazdego cos dobrego sie leje, ja tylko z musztardowka biegam i nadstawiam, a moje lazanki mi juz w zoladku troche podspiewuja, tralalalalala ) Odpowiedz Link
ulkaa Re: Kto ma urodzinki? 22.02.05, 22:39 Mulinko, haha, widzisz sama ,jak towarzystwo dlugo poscilo Na Ciebie czekalysmy ! I one sie dziwia , ze ja wodke znowu wylewam, ale przy takiej bieganinie jak tu nie wylac ?)) Odpowiedz Link
mulinka Re: Kto ma urodzinki? 22.02.05, 22:41 )) ale Dziewczyny, czy ja juz to mowilam????? Odpowiedz Link
mulinka Re: Kto ma urodzinki? 22.02.05, 22:44 LUBIE WAS!!!! LUBIE WAS! CHOLERNIE DZIEWCZYNY WAS LUBIE!!!1 I BARDZO DO WAS TESKNILAM! ))))))))))))))))))))))))) jak dobrze na lonie! Odpowiedz Link
daisy123 urodziny 22.02.05, 23:00 To ja podnosze lapke: w sobote sa i moje urodziny i targoli (kurcze chyba dobrze napisalam nick). A dzisiaj sa urodziny mojej kolezanki z liceum Grazyny, a 25 mojego kolegi i syna mojej kolezanki, wiec kto chce okazje na przeplukanie musztardowek sa. Odpowiedz Link
asica74 Re: urodziny 22.02.05, 23:02 a 26 urodziny ma nasza syswia i Ulkii syn, tylko nie wiem czy duzy czy maly to mowie ja: wasz forumowy Jarzabek w roli detektywa majtek klepki Odpowiedz Link
jan.kran Re: urodziny 22.02.05, 23:08 Mulince z okazji urodzin , kiedykolwiek by one nie byly zyczenia skladam i wyciagam musztrdowke z gozdzikiem)) Kran. Odpowiedz Link
mulinka Re: urodziny 23.02.05, 00:30 Kraniku - ))) Kochana jestes! a pamietacie Karin Stanek? "jedziemy autostopem..." wlasnie mi spiewa "bedzie wiozl nas dzis ten woz" Odpowiedz Link
gherarddottir Re: urodziny 23.02.05, 00:33 Mulinka masz urodziny??? no to 100 lat pek gozdzikow lodygami do gory i polewaj!!!!"niech jej gwiazdka pomyslnosci lalala!" Odpowiedz Link
mulinka Re: urodziny 23.02.05, 00:47 dorinko, urodzinki mam - 12 lipca ale zyczenia przyjmuje zawsze chetnie Odpowiedz Link
gherarddottir Re: urodziny 23.02.05, 00:55 o rany ale skucha!))) ale i tak 100 lat 100 lat niech zyje zyje nam! )) nirch jej gwiazdka pomyslnosci nigdy nieeeeeeeeeee zaagaasnieeeeeeeeeeee nigdy nieeeeeeeeeeee zagasnie!!!!!!!!!!!!!!))))))))) Odpowiedz Link
thorgalla Re: Kto ma urodzinki? 23.02.05, 12:54 Ja sie zglaszam z urodzinami na sobote. Dziekuje Daisy za przypomnienie,a propos,chyba mnie mialas na mysli bo smiesznie przekrecilas moj nick ale wybaczam )) Odpowiedz Link
daisy123 Re: Kto ma urodzinki? 23.02.05, 15:34 thorgalla: tak o Ciebie mi chodzilo. Sorry, ze tak poprzekrecalam Twoj nick. Odpowiedz Link
st0krotka Re: Kto ma urodzinki? 23.02.05, 13:25 ja juz w tym roku urodziny zaliczylam, ale moge jeszcze raz) Odpowiedz Link
daisy123 Re: Kto ma urodzinki? 23.02.05, 15:37 No to kto ma urodziny 26? Wychodzi na to, ze oprocz thorgalli i mnie sa i inni solenizanci. Przypominam , ze cala Kobieca Polonia tez swietuje tego dnia roczek. Odpowiedz Link
mijaczek Re: Kto ma urodzinki? 24.02.05, 02:05 nie kcem sie chwalic, ale mozna zajrzec do albumowego kalendarza i tam calkiem dobrze widac kto ma urodzinki :o) duza buzka jak zwykle dla Mulinki :o) Odpowiedz Link
viki2lav Re: Kto ma urodzinki? 24.02.05, 12:50 taka ja to ostatni caly czas to samo, sobie i kolezankom z pracy...spiewam susie1114.com/Youvegotafriend.html Odpowiedz Link
mulinka Re: Kto ma urodzinki? 24.02.05, 15:12 slicznie spiewasz tez zaspiewalam sobie i..."kradne" link Odpowiedz Link