Dodaj do ulubionych

Nocna zmiana.

28.02.05, 01:52
Siedze w fabryce i czekam tfu! z niecierpliwoscia co sie jeszcze d.. Od
czterech godzin pierwszy raz usiadlam na chwile i to raczej nie na dlugosmile)
Ktos z Was nie spi albo jest w innej strefie czasowej i ma akurat dzien ?
Kran Nocny.
Obserwuj wątek
    • gherarddottir Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 02:16
      hej, ja jeszcze nie spie tez, ale u mnie to normalkasmile czy ja dobrze
      zrozumialam, ze ty dzis nocna zmiane masz?
      Pozdrawiam!
      • jan.kran Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 02:19
        Siedze w parku Vigelanda i udaje , ze cos robiesmile))
        Serio to mam nocny dyzur w Domu Swawolnej Starosci.
        Musze poleciec zobaczyc co podopieczni znowu zbroilismile))
        K. Nocny.
    • tamsin Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 03:25
      a ja ogladam oskary smile)) co rusz ktos wygrywa wink) a Chris Rock swietnie jak
      na razie prowadzi, mozna sie usmiac do woli.
      • jan.kran Re: Oscary :-))) 28.02.05, 03:41
        To zdawaj relacje Tamsin!
        Ja trzymam kciuki za "Der Untergang "( widzialam ) i Johnny Deepa ( nie
        widzialam w roli oskarowej ale uwielbiam ogolniesmile)) Kran.
        • tamsin Re: Oscary :-))) 28.02.05, 03:55
          poniewaz nie widzialam zadnego z nominowanych, wiec moge powiedziec, ze jestem
          bezstronna smile) co rusz to ten Aviator cos tam wygrywa, Cate Blanchet wygrala
          oskara za role drugoplanowa w Aviatorze, kostiumy tez wygraly z Aviatora,
          zobaczymy co dalej smile)
      • monhann2 Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 03:55
        ja tez Oskary ogladam, Chris Rock fajny ale strasznie wrzeszczal na poczatku,
        troche to mnie irytowalo, na jaki film stawiasz? Ja mysle, ze Aviator zgarnie
        najwiecej nagrod.
        • aneta05 Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 04:06
          Ja tez ogladam, ale musze przyznac ze Chris Rock w ogole mi sie nie podobal.
          Zarty mial takie zwyczajne, darl sie w nieboglosy a jego wstawka na temat Busha
          to dla mnie przesada bo ten show ma byc o filmach i aktorach a polityke mogliby
          sobie chociaz raz darowac.
          • tamsin Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 04:19
            mnie sie podobalo jak poszedl to Magic Johnson kina i pytal sie ludzi czy ktos
            z nich w ogole widzial chociaz jeden nominowany film - nie bylo zadnej osoby!!!
            a w/g ludzi to najlepszy film roku to........."Alien vs Predator" smile))
            juz scenografia z Aviatora wygrala, no i Kanadyjczycy wygrali za krotki film
            animowany, kiedy wreszcie grube ryby sie zaczna??
            • aneta05 Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 04:27
              chyba kolo polnocy....
              ja tez nie widzialam zadnego z nominowanych filmow, chcialam isc na Aviatora
              wczoraj, ale nie graja w zadnym kinie kolo mnie..trzeba kilometry jechac a mnie
              sie nie chcialo. Licze, ze jak wygra to wroci na ekrany wielu kin.
            • monhann2 Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 04:27
              tamsin grube ryby na koniec, jak wytrzymasz do polnocy!!!!ja nigdy nie siedze
              tak dlugo, bo juz nie daje rady, a rano trza wstawac o 6-ej.....sad((
              Ale Beyonce slicznie zaspiewala z tym chorkiem chlopiecym, co? Ja jej nie lubie
              ale glos ma niesamowity!
              • tamsin Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 04:32
                chyba nie wytrzymam bo juz mnie zmaga sennosc. Aviator chyba zbierze wszystko
                co sie nadaje do zbierania. Troche malo zaangazowana jestem w te oskary przez
                to wlasnie ze nie ogladnela zadnego z nominowanych filmow!! Ten chorek
                chlopiecy byl boski, ale czy ta Beyonce spiewala po francusku?? Slowo daje, ze
                wydawalo mi sie ze tak, ale na sto procent nie jestem pewna..
                • monhann2 Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 04:33
                  tak, po francusku to bylo
                  • tamsin Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 04:42
                    za muzyke do Neverland chyba jakis Polka wygral??? bo dziekuje zonie Elzbiecie,
                    ale nie zlapalam jego imienia, teraz mowi o Rafale i Leszku i jakis innych
                    ludziach z POlski, cos wiecie na ten temat?????
    • abere8 Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 04:34
      Nocna zmiana to chyba do mnie, ale mnie w domu nie bylo smile Jest czwarta po
      poludniu i niedlugo sie biore za robienie obiadu.

A o Oskarach sie nie wypowiadam, bo nie stac mnie na bilety do kina, wiec
      jestem zupelnie nie na czasie sad
      • mulinka Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 04:43
        a ja zamiast oskary ogladac, to...robilam calkiem cos innego
        smile
        i tyz dobrze wink
        ale ogladajcie i wszystko nam uprzejmie donoscie smile
      • jan.kran Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 04:44
        Widzialam "Aviatora". Porzadnie zrobiony , ale naprawde zadna sensacja.
        Ale porownujac inne nominacje to i tak chyba najlepsze z tego wszystkiego.
        Dustin Hofman wyrazal sie ostatnio na temat amerykanskiego kina. Twierdzi , ze
        popada wslepy zaulek.
        Ja i tak zawsze wolalam filmy europejskismile)

A zinnej beczki:
        Juz tylko trzy godziny do konca zmianysmile))
        Kran Fabryczny.
      • elagrubabela Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 04:44
        Tez ogladam ale tak raczej z doskoku, mnie bardziej intersuje news niz celebs smile
        Filmy widzialam prawie wszystkie ale nie mam cierpliwosci na ogladanie tych
        wszystkich nagrod. Jest mi wlasciwie wszystko jedno kto, co wygra chociaz
        szczerze zycze Hilary Swank Oscara smile Podobala mi sie sukienka Kate Winslet.
        Watpie czy dotrwam do konca.
        Czesc,
        Elka
        • mulinka Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 04:48
          film.onet.pl/0,0,1059963,wiadomosci.html
        • tamsin Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 04:56
          te oskary troche sie ciagna jak butapren (pamietacie ten klej do wszystkiego??)
          reklam wiecej niz oskarow, zdazylam zrobic dwie zakaski i je zjesc, chyba
          nprawde sa to jedna z nudniejszych uroczystosci, podobno jak i tegorocznie
          nominowane filmy wink)
          • elagrubabela Re: Nocna zmiana. 28.02.05, 05:00
            Milo, ze Polak dostal Oscara chociaz akurat "Finding Neverland" nudne jak flaki
            z olejem i jeden z bardziej beznadziejnych filmow nominowanych w tym roku do
            czegokolwiek ale hurra dla "naszego" smile
            Bardzo jestem ciekawa opinii Syswii i Jej meza na temat "Born into brothels",
            ktore dostalo Oscara za dokument - nieslychanie poruszajacy film. Troche mi
            szkoda, ze "Weeping camel" przegral ale z hinduskimi dziecmi nie mial szans.
            Ide brac prysznic, juz chyba dobranoc -
            Elka
            • tamsin Oskar dla najlepszej aktorki zostal przyznany... 28.02.05, 05:06
              .....Hillary Swank smile)
              • frankie36 Re: Oskar dla najlepszej aktorki zostal przyznany 28.02.05, 05:09
                Musze zobaczyc ten film,pytanie do Eli-jak mozna zobaczyc nominowane filmy
                dokumentalne,sciagalas z internetu?
              • tamsin Re: Oskar dla najlepszej aktorki zostal przyznany 28.02.05, 05:09
                no i podziekowala, nawet swoim adwokatom, ehhh, czy oni sa wszyscy w tym
                Hollywood nienormalni?
                • frankie36 Re: Oskar dla najlepszej aktorki zostal przyznany 28.02.05, 05:11
                  Oni prawie wszyscy dziekuja adwokatom,ksiegowym itp.
                  • frankie36 Re: Oskar dla najlepszej aktorki zostal przyznany 28.02.05, 05:33
                    Jamie Foxx bardzo mnie wzruszyl,lezki polecialy...
                    • tamsin Re: Oskar dla najlepszej aktorki zostal przyznany 28.02.05, 15:32
                      ja nie doczekalam ani Jamie Foxx ani najlepszego filmu ani rezysera..tegoroczne
                      oskary wialy wyjatkowa nuda, ciekawe czy beda zwalac za atmosfere na
                      prezentera, czy na filmy wink) Jamie Foxx nie widzialam jako Ray, ale widzialam
                      go w tym filmie z Tom Cruise (Collateral) i on byl tam wspanialy!! Dobrze, ze
                      te oskary sa tylko raz do roku smile)
                      • mulinka Re: Oskar dla najlepszej aktorki zostal przyznany 28.02.05, 16:15
                        no...a ja wrednie wcale nie ogladalam
                        ale skoro nuda - to czuje sie rozgrzeszona i juz mi lepiej wink
                        • tamsin Re: Oskar dla najlepszej aktorki zostal przyznany 28.02.05, 16:18
                          dzisiaj w radio nawet wiele na ten temat sie nie rozwodzili, bo naprawde nie
                          bylo nad czym, a poza tym Michael Jackson i jego proces o molestowanie dzieci
                          rozpoczyna sie od dzisiaj, wiec mysle ze reporterzy beda molestowac ten temat w
                          nieskonczonosc wink)
                          • monhann2 Re: Oskar dla najlepszej aktorki zostal przyznany 28.02.05, 18:23
                            Ale Dziewczyny i tak dlugo wytrzymalyscie, bo ja zaraz padlam jak kawka i juz
                            nic nie widzialam. Dopiero rano jak jechalam do pracy to w aucie wysluchalam
                            wszystkiego w news'ach.
                            • gherarddottir Re: Oskar dla najlepszej aktorki zostal przyznany 28.02.05, 18:27
                              Hilary Swank mialam piekna stylowa suknie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka