mulinka 31.03.05, 17:46 bo chyba mi sie przyda :garden-of-serenity.republika.pl/rozrywka/samotnik/samotnik.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: no to trening myslenia 31.03.05, 17:48 sluchaj no tutaj, czy ty nie wiesz ze ja przechodzilam powazna odwykowke od kulek????? a ty mi tutaj nowe podsuwasz!!!!! no chyba niedlugo bede sie musiala sama z pracy wyrzucic, bo albo kulkuje albo cholera jasna rozwiazuje inne dylematy )) Odpowiedz Link
mulinka Re: no to trening myslenia 31.03.05, 17:50 ponizej trzech nie schodze na razie.... Odpowiedz Link
ulinha Re: no to trening myslenia 31.03.05, 17:55 Ja doszlam do jednej!!! dumna jestem z siebie straszliwie Odpowiedz Link
mulinka Re: no to trening myslenia 31.03.05, 17:56 wow gratulacje! i szacuneczek oczywiscie ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: no to trening myslenia 31.03.05, 21:03 Ha!!! W zyciu bym nie uwierzyla . Udalo mi sie za PIERWSZYM razem. Szybko, jakbym na czas grala, nie zdazylam nic myslec, tylko jak najszybciej sie ich pozbyc. Moj genialny maz nadal pyka i pyka ))))) Odpowiedz Link
myszka888 Re: no to trening myslenia 31.03.05, 21:30 po kilku probach, treningu- znaczy sie tez doszlam do jednej)) Ale uklon w strone Asi- no, pani w formie, kulki przeklada, jak sie nalezy pozdrowionka) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: no to trening myslenia 31.03.05, 21:44 Myszencjo, drugi raz nawet nie sprobuje. Po co mam sie zdenerwowac ?? Niech ja choc raz w zyciu w cos wygram za pierwszym razem )) Straszna noga jestem zawsze w takie klocki, a tu od razu: YOU ARE ABOVE ALL !! Tralalalala )) Odpowiedz Link
myszka888 Re: no to trening myslenia 31.03.05, 21:51 Asia- i wcale Ci sie nie dziwie! Podeszlas do nich bardzo rycersko- raz a dobrze! To Ty jestes teraz KULKOWA MISTRZYNI!!! hurrra!!! Odpowiedz Link
abere8 Re: no to trening myslenia 31.03.05, 23:06 Ja sie przyznam, ze mnie dosc dlugo zajelo samo rozpoczecie gry, bo nie wiedzialam, co to jest ta zielona kulka i dlaczego nie chce nigdzie sie ruszyc, az zalapalam, ze to jest puste pole )) Na swoje usprawiedliwienie mam to, ze obudzilam sie 15 minut temu. Na dobry poczatek zostalo mi 3 kulki, ale trening czyni mistrza, czyz nie? Odpowiedz Link
tamsin Abere! 31.03.05, 23:40 Kiedys chyba podawalas jak zmniejszyc strasznie dlugi url adres na krotki. Nie moge tego watku znalezc. Odpowiedz Link
st0krotka Re: no to trening myslenia 31.03.05, 23:38 mnie sie nie chce strona odtworzyc ((((( Odpowiedz Link