dede1 03.05.05, 13:32 napisalam kilka komentarzy do watkow np Imieniny ale w ogole sie one nie pojawily. Po otwarciu forum widze jako najnowsze wypowiedzi z 29.04. Jednym slowem od 3 dni cos mi tu nie dziala. Macie pomysl co i dlaczego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dede1 Re: cos mi to wszystko nie dziala! 03.05.05, 13:33 A watek udalo mi sie otworzyc! Odpowiedz Link
mulinka Re: cos mi to wszystko nie dziala! 03.05.05, 14:50 jedyny pomysl na jaki wpadlam (komputerowy mopsik jestem), to: wal te komentarze tutaj ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: cos mi to wszystko nie dziala! 03.05.05, 14:57 F5, F5 i tak az sie zreperuje )) Odpowiedz Link
dede1 Re: cos mi to wszystko nie dziala! 04.05.05, 13:03 Asia! Jestes wielka!! Uzylam F5 i zadzialalo!! Tysiac usciskow ci przesylam. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link
asia.sthm F5 F5 04.05.05, 16:25 Milo mi to bylo uslyszec )) Bebnilam tu o tym F5 tyle razy , i wydawalo sie , ze juz wielka nie bede, a tu prosze )) Pamietajcie!!! Jak watki znikaja i forum dziwnie wyglada: prztyknac wdziecznie i z wyczuciem guziczkiem F5 i patrzec na rezultat. Odpowiedz Link
st0krotka Re: F5 F5 04.05.05, 20:51 Asiu, jestes wielka! F5 juz nie raz mnie ratowalo)) Odpowiedz Link
summerdays Re: cos mi to wszystko nie dziala! 05.05.05, 11:36 łomatko to dziala ) dzieki!! Odpowiedz Link
triskell Re: cos mi to wszystko nie dziala! 05.05.05, 19:30 Please, uświadomcie mnie, co właściwie robi klawisz F5. Nacisnęłam, strona się odświeżyła, ale beż żadnych zmian, ale też nie miałam z nią wcześniej żadnych kłopotów (więc raczej trudno, żeby coś od siebie dodała ;-P). Wiem już teraz, że gdyby mi posty znikały, to tak należy zrobić, ale dlaczego? Jaka jest funkcja tego klawisza? A tak z innej beczki, to jak się wstawia do postu hyperlink (tzn. żeby zamiast linka napisać np. słowo "tutaj", po kliknięciu w które klikacz jest odesłany na stosowną stronę)? Wcześniej byłam na jednym forum, na którym były hyperlinki, ale tam po prostu klikało się na "insert hyperlink" nad postem. Podejrzewam, że tu jest to jakiś skrót na klawiaturze, tylko nie mam pojęcia, jaki. Odpowiedz Link
monhann2 Re: cos mi to wszystko nie dziala! 05.05.05, 19:39 Triskell, tez bym to chciala wiedziec)) I wiele innych rzeczy z tej dziedziny. To juz troche 'wyzsza szkola jazdy' na moj gust i dlatego nawet nie smiem pytac, ale moze sie myle i mnie/nas tu ktos uswiadomi, ze to pikus. Odpowiedz Link
asia.sthm Sztuczki :-)) 05.05.05, 20:49 Prosze sie zaznajomic. To jest stary, ale slawny link do watku, gdzie juz w drugim poscie elagancko wyprowadza sie watek na manowce. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16726&w=11884275&a=18866606&v=2&wv.x=0 Juz pare osob sie tu tego uczylo, wiec i wam zycze powodzenia. Odpowiedz Link
triskell Re: Sztuczki :-)) 05.05.05, 20:57 Aaaa, to już teraz będę wiedziała. Na kodzie html nie znam się, wiedziałam, że jest w tym jakiś a href, ale znaczków do tego nie pamiętałam. Dzięki . Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Sztuczki :-)) 05.05.05, 21:14 ))) Potrenuj sobie tutaj , jakby ci fatalnie szlo, to skasujemy i wstydu nie bedzie. W ktoryms watku Asica sie uczyla i bylo kupe smiechu, ale nie pamietam gdzie to bylo. ;-( Odpowiedz Link
triskell Re: Sztuczki :-)) 05.05.05, 21:26 asia.sthm napisała: > ))) > Potrenuj sobie tutaj , jakby ci fatalnie szlo, to skasujemy i wstydu nie bedzie No to próbuję ... moje zdjęcia Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Sztuczki :-)) 05.05.05, 21:52 Zdolna jestes nieslychanie.. najpiekniejsze masz ubranie.. potem costam costam,,, wiotka slodka i powabna. W sumie to mial byc Jan Brzechwa, ale mi sie zapomnialo :oD Gratuje chcialam powiedziec )) Odpowiedz Link
triskell Re: Sztuczki :-)) 05.05.05, 21:54 asia.sthm napisała: > Gratuje chcialam powiedziec )) Jak ktoś gratuluje, to dziekuje się za gratulacje. A jak ktoś gratuje? Hmmmm.... No niech będzie: Dziękuję za graty! ;-P Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Sztuczki :-)) 05.05.05, 22:04 Graty mi sie same zrobily z gratulacji. Ja potrafie cale slowa polykac, nie tylko sylaby. Czasem nie wiadomo o co mi chodzi, kiedy sie bardzo spiesze, a ze przewaznie dzialam z doskoku, to masz babo takiego placka ) Pssst Odpowiedz Link
jan.kran Re: Koń cholera. 05.05.05, 22:44 Dzieci tak twierdzą . Pod pretekstem Troi wyrzucają mnie od kompa )) Do tego nie wiem czy ja je dobrze wychowałam... O tej porze tanczą do muzyki z Forrest Gump i maja liscie bazylii we włosach)) Kran. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Sztuczki :-)) 06.05.05, 07:49 Ja mam polską czcinkę od wczoraj. Pisania ł,ż,ź,ó nuczylam się szybko. Najgorzej mi idzie z(((( ))))) : , tego typu znakami. Sa w zupełnie w innym miejscu niż na norweskiej klawiaturze. Do tego mam niemiecki laptop wiec żeby miec : to muszę nacisnąć ö .. Ale ponieważ sama wolę czytać jak ktos ma polskie literki więc postanowiłam zostać przy opcji polskiej. Kran. Odpowiedz Link
iwo19 Re: Sztuczki :-)) 06.05.05, 03:13 Triskell jak ty to robisz ze masz polska czcionke? Odpowiedz Link
triskell Re: Sztuczki :-)) 06.05.05, 03:32 Ustawiłam sobie polski jako default language (tylko trzeba uważać, bo są dwa, wydaje mi się, że ten, o który mi chodzi to "programmers Polish". W każdym razie jeśli zobaczysz, że "y" i "z" sa odwrotnie a i znaki interpunkcyjne poprzestawiane, to to nie ten, tylko ten drugi ). Nic na tym nie tracisz, bo wszystkie występujące w angielskim litery i tak są. W każdym razie jak już sobie przestawisz, to naciskasz prawy "alt" i odpowiedni klawisz (np. prawy alt i o to będzie ó, prawy alt i e to będzie ę, itp.) Powodzenia Odpowiedz Link
iwo19 Re: Sztuczki :-)) 06.05.05, 16:25 Dzieki,sprobuje na domowym komp.Tu nie nastawie amerykancom ,bo by mnie powiesili hahahaha albo wezwali pomoc ze im sie komputery powaznie zepsuly. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: cos mi to wszystko nie dziala! 05.05.05, 20:54 > Please, uświadomcie mnie, co właściwie robi klawisz F5. Nacisnęłam, strona się Triskell, ten F5 to jest lekarstwo jak watki znikaja i forum robi sie zupelnie puste, albo czesciowo wyczyszczone z watkow ruszanych w ciagu ostatnich dni. Jesli posty znikaja, to usiadz i sie zdziw, na znikajace posty i popsuty licznik nie ma rady PP Odpowiedz Link
sylwek07 Re: cos mi to wszystko nie dziala! 05.05.05, 21:31 licznik wariuje kiedy zaczyna sie wyscig do pewnych liczb )) Odpowiedz Link