syswia 06.05.05, 19:31 na chwile do domu na lunch i was podczytuje)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: wpadlam 06.05.05, 19:34 A ja myslam , ze pierwszy mandat za przekroczenie szybkosci dostalas albo co gorzej prawko stracilas na czas nieokreslony. Czy ty chcesz , zebym zawalu dostala ???? No niech ci bedzie, podczytuj sobie Odpowiedz Link
tamsin Re: ja pomyslalam o zaciazeniu:-)) 06.05.05, 19:38 ja tez ) myslalam ze znowu partia nam sie powiekszy ) Odpowiedz Link
syswia Re: ja pomyslalam o zaciazeniu:-)) 06.05.05, 19:41 e taaaaam, ja to pojde do piekla... (refleksja po przeczytaniu watku eweliny) Odpowiedz Link
tamsin Re: ja pomyslalam o zaciazeniu:-)) 06.05.05, 19:43 ja tam sie tym pieklem nie przejmuje, zmarzlak jestem i przynajmniej sie tam dobrze wygrzeje (podobno bardzo cieplo maja i non stop do pieca podladaja wungla wiec zmarznac nie da rady Odpowiedz Link
ewelinka202 Re: ja pomyslalam o zaciazeniu:-)) 07.05.05, 11:17 no to jest nas juz dwie: cool, a jak by tak na palcach policzyl, to pewnie 99% kobiet z zachodu do nas dolaczy...bedzie wesolo, kobieca polonia lacz sie! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: ja pomyslalam o zaciazeniu:-)) n/t 06.05.05, 21:34 ja tez tak pomyslalem ) Odpowiedz Link
monhann2 Re: no to czesc 06.05.05, 21:05 juz cie syswia nie ma, wiem, ale ja tez myslalam, ze wpadlas, bo cos zmajstrowalas i cie albo nakryli abo co i zrobilam wielkie oczy, bo tak mi jakos to do Ciebie nie podobne))) To tak blisko masz do pracy, ze wpadasz sobie do domku??? Fajnie masz, bo wiesz sama jak tu ludzie potrafia do pracy dojezdzac i stac w korkach na 401 Odpowiedz Link