gherarddottir 13.07.05, 14:18 co sie dzieje z Mijaczkiem???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frankie36 Re: Mijaczek 13.07.05, 15:29 Chyba sie do slubu szykuje,jakos to mialo w lipcu sie odbyc Odpowiedz Link
ulkaa Re: Mijaczek 13.07.05, 22:08 O ile pamietam , to ta wazna uroczystosc ma sie odbyc w Książu , po dwudziestym lipca. Nie jestem jednak calkiem pewna. Odpowiedz Link
mulinka Re: Mijaczek 14.07.05, 04:19 ja tez tak kojarze pewnie jest juz w Polsce i sie szykuje a swoja droga to moglaby sie nam Pani Mijaczkowa odezwac i jak tam Maluch??? bu my tu nic nie wiemy Mijaczek!!! trzym sie tam cieplutko Odpowiedz Link
mijaczek Re: Mijaczek 14.07.05, 23:24 Ojejku... przepraszam was kobietki... ja tu szału dostaję od tych przygotowań... mózg sie gotuję...gdybym wiedziała, że ze ślubem tyle zamieszania to bym zażyczyła sobie najprostszy ślub na świecie... ech... Jestem w Polsce, teraz w Krakowie... jutro mam przymiarkę sukni ślubnej i ostatnie poprawki... ślub jest 23.lipca w zamku Książ. Dzisiaj kupiłam buty do sukni i spędziłam cały dzień na szukaniu stanika-bardottki, ktory by utrzymał i pomieścił te moje dwie "głowy" dodatkowe :o) Dzidek, a raczek Dzidka czuje sie swietnie, rozrabia w brzuchu, rośnie jak na drożdżach i daje czasami popalić :o) Lato w Polsce piękne, najchętniej uderzyłabym nad morze, ale o takim luksusie mogę zapomnieć :o( nie damyt rady przed ślubem... Eryczysko pomaga mi jak może, ale wiadomo, że ze względu na język on nie może zrobić nic wiec cale załatwianie jest na mojej głowie... Ech... a co tam słychać u was kochane? Buziaki i pozdrowienia z Polski [aktualnie Kraków :o)] Odpowiedz Link
mulinka Re: Mijaczek 14.07.05, 23:58 no Mijaczku dobrze, ze sie odezwalas najwazniejsze, ze Ty i Emma - cale i zdrowe a zalatwianie....he,he - jeszcze swojego nie zapomnialam wspolczuje za to slub bedzie wspanialy! buziak Odpowiedz Link
triskell Re: Mijaczek 15.07.05, 01:42 Mijaczku, życzę takich efektów tego ślubnego zamieszania, żebyś już po fakcie mogła pełną piersią i z całego serca powiedzieć sobie "Warto było!" I polecam gorącą kąpiel na odstresowanie się. Z dużą ilością piany. Uściski! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Mijaczek 15.07.05, 01:59 Uff, dotarlam tu wreszcie. Mijaczku, dobrze ze nam sie pokazalas, bosmy juz psy goncze za toba wyslaly. Jak sie tak porzadnie napouzerasz z tym slubem ,to bedziesz dluzej pamietala. I pamietaj , nie rob juz zadnego peelingu sama, nie wydziwiaj bo klopotu znowu narobisz. Zrob sie na piekna u specjalistow . I uwazaj na te utrwalacze do makijazu,zebys za Krolowa Sniegu nie robila )) Buzka i pokaz sie jeszcze, to ci drugie pannienskie urzadzimy. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Mijaczek 15.07.05, 08:40 Mia dobrze ze sie odezwalas bo ja Ci watek zalozylam - tak sie martwilam... Wspolczuje zalatwiania, znam to z autopsji i moj tez jezykowo wtedy byl bardzo nie kumaty ech... Powiedzialam sobie, mialam piekny slub, ale jeden taki wystarczy i tak bede go pamietac do konca zycia) Niech ktos robi zdjecia bo my tu wszystkie bedziemy duchem obecne na tym zamku w ksiazu! Najwazniejsze ze Wy czyli Emma Ty i Eryczysko macie sie dobrze!)) Buziaki i trzymam kciuki! Odpowiedz Link
mijaczek Re: Mijaczek 16.07.05, 23:27 Oj kobiety, ja juz wiem, czemu w zyciu bierze sie jeden slub i zaraz po nim wyjezdza w podroz poslubna :o) Ludzka psychika tego nie moze wytrzymac! Suknie mam piekna, mam nadzieje, ze wszystko wypali. Jutro wracamy do Zielonej Gory, ja we wtorek jade do Walbrzycha, Eryczysko z moim bratem w srode odbieraja tesciow z Poznania i tez jada do Walbrzycha, no i zacznie sie oczekiwanie i zjezdzanie gosci z caleg [no, prawie] swiata... Oj kochane... teraz to kapiele, masaze i terapie relaksacyjne bardzo by mi sie przydaly... A makijaze, fryzury i inne upiekszacze [samoopalacz] zostawiam kosmetyczkom... Mam w sumie umowionych 5 wizyt :o) hihi Buziaki ode mnie, a od Emki kopniaczki spod zeber :o) Odpowiedz Link