gherarddottir 24.07.05, 15:14 prosze o dopowiedz w sprawie filmow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triskell Re: Triskell 24.07.05, 22:22 Ach, ale z nas leniuszki, jeszcze się z tym nie uwinęliśmy. Obiecuję poprawę, postaramy się dziś wieczorem przejrzeć i zdecydować. Odpowiedz Link
monhann2 Re: Gherarddottir 24.07.05, 22:56 Kochana golabek polecial, bylo powiadomienie w golebniku ale chyba nie zauwazylas, bo cisza....Daj znac czy golabek dolecial? Caluski Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Gherarddottir 24.07.05, 23:54 czesc kochana, rzeczywiscie nie zauwazylam straszna gapa jestem dolecial postaram sie dzis odpisac, caluski Triskell nie pali sie to nie piekarnia - po prostu myslalam, ze nic nie chcecie z listy, serdecznosci Odpowiedz Link
triskell Re: Gherarddottir 25.07.05, 00:16 gherarddottir napisała: > Triskell nie pali sie to nie piekarnia - po prostu myslalam, ze nic nie chcecie > > z listy, serdecznosci Chcemy, na pewno chcemy . Serdeczności back. Odpowiedz Link
asia.sthm Triskell 27.07.05, 12:59 pofjunol taki jeden golab i leci..... Gdzies mi odpowiedni watek z golebiem pocztowym zginal, osleplam czy co. Lokulary , lokulary tyz wsiakly. Odpowiedz Link
triskell Re: Triskell 27.07.05, 22:14 asia.sthm napisała: > pofjunol taki jeden golab i leci..... Asiu, tak jak Ci wczoraj napisałam, to był jeden z najpiekniejszych gołębi w mojej karierze gołębiootrzymywacza . Posadzę go sobie gdzieś koło komputera ku pokrzepieniu serca . Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Triskell 27.07.05, 23:03 Ja swojego od ciebie tez usadzilam i bede holubic. A wiecie jakiego pieknego bazanta dzis mialam na trawniku. Chyba tu mnie juz mieszka bo czuje sie jak u siebie i mi laskawie pozwolil sie sobie poprzygladac. Jutro bedzie glaskanie ) Mam jakies smakolyki na krzakach , ptactwo wariacji dostaje na te czerwone kulki. Odpowiedz Link
triskell Re: Triskell 27.07.05, 23:04 asia.sthm napisała: > A wiecie jakiego pieknego bazanta dzis mialam na trawniku. > Chyba tu mnie juz mieszka bo czuje sie jak u siebie i mi laskawie pozwolil sie > sobie poprzygladac. Jutro bedzie glaskanie ) > Mam jakies smakolyki na krzakach , ptactwo wariacji dostaje na te czerwone > kulki. Samiec? Jeśli tak, to pozbieraj parę piórek dla Trini, proszę Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Triskell 27.07.05, 23:07 Samiec !! i to ten z przystojniejszych , elegancja francja. Juz ja go przypilnuje ,ze jak gubic piora to tylko u mnie. Odpowiedz Link