Dodaj do ulubionych

melduje sie po wakacjach

29.07.05, 22:49
Wrocilam, wypoczelam, wybyczylam sie na plazy, nadrobilam stracone wielkim
wysilkiem kilogramy (nie mozna sobie odmawiac na wakacjach, prawda?smile))
Niestety tutaj od razu wpadlam w wir pracy, i caly tydzien musialam nadrabiac
zaleglosci. Pewnie bede siedziec dzis w fabryce do wieczorasad
Wrzucilam troche zdjec z urlopu do mojego albumu, chetnych zapraszam
serdecznie. Jest tam tez kilka fotek mojego nowego chrzesniaka.
Stesknilam sie za Wami, fajnie byc spowrotem. Zajmie mi pewnie kilka godzin
nadrobienie forumowych zaleglosci ale juz sie nie moge doczekac kiedy dorwe
sie do czytania!
Obserwuj wątek
    • triskell Re: melduje sie po wakacjach 29.07.05, 23:13
      marta_midwest napisała:
      > Wrocilam, wypoczelam, wybyczylam sie na plazy, nadrobilam stracone wielkim
      > wysilkiem kilogramy

No nie strasz mnie! Wszystkie? Tak łatwo się je nadrabia?

Pytam, bo ja na ostatnim dniu tej diety właśnie jestem, straciłam 12 funtów i
      mam nadzieję nie "nadrobić" (a tak idealnie to chciałabym stracić jeszcze
      kolejne 30).

Która osoba na tych zdjęciach to Ty? smile

A tak w ogóle, to witaj po wakacjach. Brakowało Cię tutaj smile.
      • marta_midwest Re: melduje sie po wakacjach 30.07.05, 02:50
        Witaj Triskell!
        Niestety nadrobilam sporo, ale moja wina, kompletny brak dyscypliny, zarlam jak
        prosie (najgorsze byly te bufety w kasynach, super zarcie, a ze tanio nie jest
        to chcesz sie najesc za wszystkie czasysmile Ja juz tak mam, albo jestem bardzo
        zdyscyplinowana (ale na krotka mete) albo kompletnie nieodpowiedzialnasad
        Ja to np. ta w pomaranczowych szortach na plazy noca albo w blekitnym kostiumie
        kolo lysego goscia na plazy No i matka chrzestna z bobasem na rekachsmile

Dobra robota z tymi 12 funtami, gratuluje i trzymam kciuki za to zeby sie
        utrzymalo!
        • asia9111 Re: melduje sie po wakacjach 30.07.05, 03:00
          hej Marta-witaj z powrotem! Lece do albumu!
          • marta_midwest Re: melduje sie po wakacjach 30.07.05, 03:02
            czesc Asia, jak to milo ze ktos mnie pamietalsmile
        • triskell Re: melduje sie po wakacjach 30.07.05, 03:03
          A gdzie jest to zdjęcie na plaży nocą? Bo w albumie "Point Pleasant" wszystkie
          wydają się być zrobione w ciągu dnia.

Wiesz, jakkolwiek potoczyły czy potoczą się dalsze losy Twojej diety, muszę
          przyznać, że byłaś dla mnie sporą inspiracją i motywacją, żeby zacząć. Tylko tak
          sobie cichutko czekałam na najlepszy moment do zaczęcia. Nawet na forum
          przyznałam się jakoś tak dopiero po 4 dniach ;-P.

Już dawno doszłam do wniosku, że tu w Stanach za dużo jest restauracji, gdzie
          płacisz tylko "za wejście" a potem możesz jeść do oporu. Nie sprzyja to jedzeniu
          małych porcji, bo skoro się już te $7 zapłaciło za lunch buffet (lub pewnie
          znacznie więcej w przypadku kasyn), to tak jakoś dziwnie zjeść porcyjkę brokułów
          i kawałek kurczaka bez sosu i popić wodą. Będę się teraz musiała starać omijać
          takie miejsca.
          • asia9111 Re: melduje sie po wakacjach 30.07.05, 03:05
            Marta:
            ja nie moge znalezc tych zdjec. Co ja zle robie i gdzie zle szukam??? Czy masz
            innego nicka?
            • triskell Re: melduje sie po wakacjach 30.07.05, 03:08
              asia9111 napisała:
              > Marta:
              > ja nie moge znalezc tych zdjec. Co ja zle robie i gdzie zle szukam??? Czy masz
              > innego nicka?

Pod Marty postami (np. w tym wątku) kliknij w czerwone "moje zdjęcia".
              • asia9111 Re: melduje sie po wakacjach 30.07.05, 03:09
                dzieki, juz sie robi
            • marta_midwest Re: melduje sie po wakacjach 30.07.05, 03:13
              Asia, ja nie mam dostepu do Waszego albumu, wiec moge sie "produkowac" tylko w
              prywatnymsmile Moze kiedys wladza zezwoli, na razie siedze cichutko i czekamsmile
          • marta_midwest Re: melduje sie po wakacjach 30.07.05, 03:11
            Plaza noca jest w albumie Ocean City, bialy t-shirt i pomaranczowe szorty.
            Ten cholerny bufet w Borgocie kosztuje $29, wiec sama rozumiesz, bylam
            usprawiedliwiona! ale wiecej tam nie pojde na pewno, wsunelam chyba z 10,000
            kalorii. podziwiam moja mama, ona potrafi sie opnanowac i jesc tylko salatki,
            ja tak nie umiemsad
            ja znow biore sie za siebie, bo mi wstyd ze tak sobie odpuscilam.
            • triskell Re: melduje sie po wakacjach 30.07.05, 03:20
              marta_midwest napisała:
              > Plaza noca jest w albumie Ocean City, bialy t-shirt i pomaranczowe szorty.

Aaa, dzięki, teraz znalazłam. Miło wreszcie wiedzieć, jak wyglądasz smile

A z tym albumem, to szepnę Ci na uszko, że "sprawy są w toku" smile. Jeszcze
              odrobinkę cierpliwości smile.
              • marta_midwest Re: melduje sie po wakacjach 30.07.05, 03:23
                dziekuje,bede czekac cierpliwie, mi sie nigdzie nie spieszy, jestem dzis, bede
                jutro, podoba mi sie tu u Was i zagrzeje miejsca na dlugosmile
            • tamsin Re: melduje sie po wakacjach 30.07.05, 03:23
              Marta witaj smile) no i czy ty czasami sprawdzasz poczte?? ja wyslalam ci liscik
              przed twoim wyjazdem ale na gazete, napisz czy dostalas czy nie!!
              • marta_midwest Re: melduje sie po wakacjach 30.07.05, 03:26
                O rany, zaraz sprawdze, z ta poczta gazetowa to jest tak, ze ja tam nigdy nie
                zagladam, bo nikt nigdy na ten adres do mnie nie pisal. na co dzien uzywam
                fabrycznej, na przyszlosc jakby co pisz na marta.thorne@us.ing.com, albo na
                marta367@yahoo.com
    • marta_midwest Tamsin 30.07.05, 03:29
      O rany, jak sie ciesze, nawet sobie nie wyobrazasz, az mi sie lezka zakrecila,
      dziekuje!smile))
      • asia.sthm Re: Tamsin 30.07.05, 03:47
        Witajcie towarzyszko Marto po wakacjach.
        Zdjacka obejrze wszystkie jutro, bo sie slipka juz nie chca za nic otworzyc,
        ale co widzialam w pomaranczowych majtaskach to reklama tego...cuda
        kopenhaskiego, czy co, ho ho ho prosze pani...smile)
        • triskell Re: Tamsin 30.07.05, 03:48
          asia.sthm napisała:
          > Witajcie towarzyszko Marto po wakacjach.
          > Zdjacka obejrze wszystkie jutro, bo sie slipka juz nie chca za nic otworzyc,
          > ale co widzialam w pomaranczowych majtaskach to reklama tego...cuda
          > kopenhaskiego, czy co, ho ho ho prosze pani...smile)

Prawda? Też się zgadzam, że ho ho. smile
          • marta_midwest Re: Tamsin 30.07.05, 04:03
            jestescie kochane dziewvczyny, ale te zdjecia byly robione przed tym cholernym
            bufetem... powaznie, jak juz mi zaczyna przybywac to po kilka funtow dziennie,
            mam zdjecia na potwierdzenia, ale tylko dla wtajemniczonych, wiec moze
            umieszcze w albumie...
            • tamsin Marta! napisz koniecznie ... 30.07.05, 04:05
              czy tak sobie nas wyobrazalas? no i kto byl duzym zaskoczeniem dla ciebie, bo
              wyobraznia dzialala inaczej?
              • triskell Re: Marta! napisz koniecznie ... 30.07.05, 04:08
                tamsin napisała:
                > czy tak sobie nas wyobrazalas? no i kto byl duzym zaskoczeniem dla ciebie, bo
                > wyobraznia dzialala inaczej?

Haha, a mnie nikt nigdy o to w albumie nie zapytał. Teraz to już nawet nie
                potrafiłabym powiedzieć, bo już tak mi się wszystkie "zrosłyście" ze swoimi
                wizerunkami z albumu (a niektóre także z wizerunkami ze spotkań bezposrednich). smile
              • marta_midwest Re: Marta! napisz koniecznie ... 30.07.05, 05:12
                tamsin napisała:

> czy tak sobie nas wyobrazalas? no i kto byl duzym zaskoczeniem dla ciebie, bo
                > wyobraznia dzialala inaczej?

Napisalam w albumie troszeczke. powtorze tutaj - tylko Mulinka wyglada tak jak
                ja sobie wyobrazalam, niesamowita sprawa, az mi ciarki po krzyzu przeszly...
                Triskell znalam z jej zdjec, wiec nie bylo niespodzianki, trudno mi opisac jak
                wyobrazalam sobie cala reszte towarzystwa, powiem tylko ze mimo tego nie bylam
                zbyt blisko rzeczywistosci to wydalyscie mi sie dziwnie znajome, jakos tak
                bliskie...trudno to wytlumaczyc, ale bardzo mile uczucie.
            • triskell Re: Tamsin 30.07.05, 04:06
              marta_midwest napisała:
              > jestescie kochane dziewvczyny, ale te zdjecia byly robione przed tym cholernym
              > bufetem... powaznie, jak juz mi zaczyna przybywac to po kilka funtow dziennie,
              > mam zdjecia na potwierdzenia, ale tylko dla wtajemniczonych, wiec moze
              > umieszcze w albumie...

Ale udowodniłaś też, że potrafisz skutecznie te kilogramy zrzucać, więc do
              dzieła z dietką i tym razem bez bufetu afterwards smile. Jest to do zrobienia smile.
              • marta_midwest Re: Tamsin 30.07.05, 05:07
                umiescilam fotke w albumie ktora jest dowodem na moj brak dyscypliny, kilka dni
                i jaka roznica, zajrzyj szybciuktko jak chcesz, bo dlugo tam nie pobedzie,
                wstyd i hanba!
                • triskell FULL SIZE 30.07.05, 05:18
                  Marta, aż tak źle to nie jest, ale oczywiście zawsze należy dążyć do poprawy smile.

Ale jest coś gorszego od tuszy. Coś, od czego traci się członki. To coś nazywa
                  się FULL SIZE. Zabij tego gada szybciutko, zanim sie na Ciebie nie rzuci
                  (szczegółowe instrukcje w albumie).
                  • marta_midwest Re: FULL SIZE 30.07.05, 05:26
                    Cholerka, a tak sie staralam! Przygladalam sie uwaznie ale nie zauwalylam tetgo
                    full size, zaraz lece naprawiac, ale moge miec trudnosci (jestem dupa
                    techniczna) i prosic o pomoc! Moze ten FULL SIZE z powodu tych nadrobionych
                    funtow?smile))
                    • marta_midwest ZREPEROWALAM! 30.07.05, 05:47
                      przynajmniej tak mi sie wydajesmile
                      • triskell Re: ZREPEROWALAM! 30.07.05, 05:52
                        marta_midwest napisała:

> przynajmniej tak mi sie wydajesmile

No już _prawie_ dobrze, jeszcze tylko Karolina jest do zreperowania smile.
                        • marta_midwest Re: ZREPEROWALAM! 30.07.05, 05:54
                          choroba, czy ja jestem jakas slepa? spiaca na pewno, i mam straszny bol glowy,
                          ale mimo wszystko jestem powaznie zaniepokojona. juz wracam poprawiac!
                        • marta_midwest Re: ZREPEROWALAM! 30.07.05, 05:56
                          Karolina juz tez poprawiona, czas do lozka, moj mozg odmawia wspolpracy, pa,pa,
                          buziaczkismile
    • marta_midwest Dobranoc:) 30.07.05, 05:53
      do jutra, mam nadzieje ze uda mi sie dostac na czat, bede sie starac
      • triskell Re: Dobranoc:) 30.07.05, 06:01
        Dobranoc Tobie również smile
    • jan.kran Re: melduje sie po wakacjach 30.07.05, 10:05
      Witaj Marto smile))))
      A jak się zakończył sprawa z synem ?
      Kran.
      • marta_midwest Re: melduje sie po wakacjach 30.07.05, 18:14
        Witaj Kranie!
        Nic nie wiem poza tym ze papiery ktore wyslalam do Polski doszly, to jedyna
        wiadomosc jaka otrzymalam od jego ojca. Postanowilam sie nie przejmowac i
        zaufac w to ze Bartek z tata zajma sie ta sprawa i doprowadza ja do konca.
        Pozdrawiamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka