semantics 10.11.05, 15:28 Bije sie w piersi, leze krzyzem i latam dookola w bardzo szarym worku pokutnym Wrocilam z zaswiatow po 3 miesiacach... i bardzo bardo sie ciesze! Usciski ogromne Semantics Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mulinka Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 15:33 Hej Semi - jak milo Cie przeczytac to teraz opowiadaj - co u Ciebie? buziaki ogromniaste m. Odpowiedz Link
semantics Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 15:38 opowiem w punktach bo tak skladniej bedzie: 1. bylam w Paryzu 2. bylam w Londynie (pozdrawiam serdecznie frakcje Londynska!!!) (te dwa punkty skladaja sie na "zmiane tapety=otoczenia) 3. serce calkiem dobrze sie zrasta, bedzie blizna, ale to takie niestylowe bez blizny nie? 4. przeprowadzilam sie do nowego mieszkania o zawrotnym metrazu 25 metrow kwadratowych ( mam wlasny prysznic i aneks kuchenny!) heheh 5. zaczelam przeygotowywac sie do skonczenia studiow w koncu i mam nadzieje ze do konca lata bedzie "wio" 6. zapisalam sie na nowe studia... zeby nie byl nudno nie 7. wydarzyla sie cala masa rzeczymalych i wiekszych, efekty ktorych albo sa albo beda widoczne, o tychze opowiem jednak pozniej gdy juz bedzie cos "majacego rece i nogi" no to tak pokrotce Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 15:40 semantics to widze duzo pozytywow tak trzymaj Odpowiedz Link
mulinka Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 15:50 ja tez widze same pozytywy Semi, tak trzymaj! zgodnie z naszych mottem jestes wspaniala Dziewczyna, masz wielkie poklady energii i ogromny potencjal, ktory doskonale wykorzystujesz bedzie dobrze, juz jest dobrze buziaki Odpowiedz Link
semantics Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 15:54 Dziekuje sylwku i Tobie Mulinko! Ja tez widze duzo dobrego w tym wszystkim... i rzeczywiscie tak bede sie trzymac ze "zestram sie a nie dam sie!" BUZIALE!! Odpowiedz Link
a.polonia Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 16:21 Wszelki duch, Semi, chodz tu, niech Cie wysciskam! Ale fajnie, bardzo pozytywna energia bije od Ciebie! Super, ze wrocilas, i juz nigdzie sie nie wlocz, zostan tu! Odpowiedz Link
semantics Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 16:45 Hej Polus! To ten SMS mnie jeszcze tak trzyma! dzieki! Odpowiedz Link
a.polonia Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 16:54 A jakie studia zaczelas, jesli to nie tajemnica? Ja mam kryzysy i rozterki podobne do tych, o ktoych tu kiedys pisalas Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 16:54 )))))))))))))))))))))))))))))))))) semantics napisała: > Bije sie w piersi, leze krzyzem i latam dookola w bardzo szarym worku pokutnym No cos ty, jeszcze brakuje zebys i na grochu troche pokleczala. Semi !! jak fajnie ze jestes spowrotem cala zdrowa i zahartowana jak ta stal najprzedniejsza Daj pyska , polej cos bo ja musze zwiewac. PS Blizne na sercu masz juz z glowy, wiecej takich juz ci sie nie nalezy )) Odpowiedz Link
tamsin Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 16:58 jak tez witam core marnotrawna i za kare na dwie zdrowaski do piekarnika kazalabym ci wskoczyc, ale juz na innym watku przeczytalam, ze u cibie piekarnika niet, wiec upieklo ci sie pieczenie ) Odpowiedz Link
mijaczek Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 17:10 Hej Semi, dobrze cie widziec... Z tymi "recami i nogami" to zabrzmialo jakbys sie czegos spodziewala... :o) Jesli tak, to gratki, jesli nie, to sorki... ale Emka mnie strasznie jakos dzieciowo nastraja... wszystkich bym z dziecmi widziala :o) Mia Odpowiedz Link
semantics Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 17:35 Mijaczku! corenki Ci gratuluje - sliczna jest wlasnie ogladalam zdjecia, a ja ze swoimi jeszcze poczekam sciskam! Odpowiedz Link
semantics Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 17:36 hej tamsin- to moze ja na solarium pojde? )) Odpowiedz Link
semantics POLEWANSKO ROBIE! 10.11.05, 17:37 martini, baileys a moze troche Tequilli?? grochu nie- ale jest fasola Jas - moze poklecze ci ja na Jasiu? Odpowiedz Link
kasiasmom Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 17:38 Witaj z powrotem, a raczej Milo Cie poznac , bo 3 miesiace temu to ja dopiero zaczynalam czytywac to forum. Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 17:46 mnie rowniez milo poznac - witaj Odpowiedz Link
semantics do wszystkich ktorych wczesniej nie poznalam 10.11.05, 17:50 Witam Was dziewczyny! ) Odpowiedz Link
monhann2 Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 17:51 Milo Cie znow tu wiedziec. Ciesze sie, ze wszystko uklada Ci sie jak trza. Tak trzymaj! Odpowiedz Link
mijaczek Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 17:58 Semi, Emka juz sie przysposabia do KP... trzeba mlodziezowke formowac...nie? Odpowiedz Link
asica74 Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 18:02 semi, ty juz przyjszla? A niech siada i sie rogosci... Buziaki! Odpowiedz Link
greentea2 Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 20:14 Dobrze cie slyszec i dobrze, ze wszystko dobrze)) Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 20:48 Hej Semantics! Witaj i szerz optymizm ile się da... )) Odpowiedz Link
bietka1 Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 21:48 Witam! Jaka tam zaraz marnotrawna... Najwazniejsza, ze frakcja berlinska w komplecie ) Odpowiedz Link
triskell Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 22:44 Semantics!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyno, Ty nawet nie masz pojęcia, jak ja tęskniłam!!! Zaraz poczytam cały wątek i dowiem się, co tam u Ciebie słychać, ale najpierw musiałam powitalne uściski przesłać (((((((((((Ściskam))))))))))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Powrot cory marnotrawnej 10.11.05, 23:13 Podsypuję grochu, podrzucam włosiennicę i mocno ściskam na powitanie ))) Kran. Odpowiedz Link
annah11 Re: Powrot cory marnotrawnej 11.11.05, 10:28 Witaj Semantics, dzieki rownoczesnie za powitanie (moze nie jestem nowa, ale przedtem rzadko pisalam tutaj) Odpowiedz Link