greentea2 12.11.05, 21:38 I powitam jednoosobowa frakcje belgijska:0 Przeprowadzam sie za cztery tygodnie do Brukseli. Bardzo, bardzo sie ciesze. Jako "lady of lesure" bede w koncu miala duzo czasu na pisanie na forum, strasznie sie opuscilam ostatnio. Pozdrawiam goraco Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwek07 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 21:42 greentea2 zycze powodzenia na nowej drodze zycia Odpowiedz Link
bietka1 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 21:46 Najwazniejsze, ze sie cieszysz, bo wtedy wszystko sie ulozy. Powodzenia Odpowiedz Link
a.polonia Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 22:15 To ja w imieniu niezbyt licznej frakcji BeNeLux pragne wyrazic swa radosc i wzruszenie w zwiazku z tego, no, faktem podnioslym, iz frakcja nasza rosnie w sile. ) Odpowiedz Link
greentea2 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 22:29 O ile pamietam dwie godzinki nas dziela Odpowiedz Link
a.polonia Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 22:48 no zalezy jakim srodkiem lokomocji, moze w koncu spotkanie naszej frakcji dojdzie do skutku tylko bibi sie gdzies zapodziala Odpowiedz Link
greentea2 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 22:55 Na srodkach lokomocji w Belgii jeszcze sie znam Mam nadzieje, ze M poszoferuje, bo ponoc na wlasny samochod nie zasluzylam, mialam cos zaoszczedzic a jestem na minusie Odpowiedz Link
greentea2 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 22:56 Mialo byc, ze sie NIE znam. Odpowiedz Link
tamsin Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 23:31 no to teraz musisz sie nauczyc i francuskiego i niderlandzkiego! Greentea dobrze, ze sie przeprowadzasz do M, a Belgia pewnie nie taka straszna ) Odpowiedz Link
greentea2 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 23:53 Tamsin, Belgia bardzo mi sie podoba. Szesc lat w Londynie naprawde wystarczy. Potrzebuje spokoju i nudy, chociaz mam wrazenie, ze bede miala wiecej zajec i zabawy, niz tutaj. Skorzystam ile sie da, bo nie sadze, ze bedzie to wieloletnia przygoda. Juz sie zastanawiam jaki kraj bedzie po tym. Mam tylko nadzieje, ze nie UK znowu, ale to najbardziej prawdopodobne niestety. Poki co czekam na przeprowadzke. Naucze sie francuskiego, znowu. Az wstyd sie przyznac, ale zdawalam mature z francuskiego i nic nie pamietam. Mam nadzieje, ze cos sobie przypomne. Odpowiedz Link
daisy123 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 13.11.05, 17:11 Zastanawialma sie, co sie z Toba dzieje. Belgia swietnie. I do Mediolanu blizej... Pozdrowienia. Odpowiedz Link
greentea2 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 13.11.05, 17:24 Daisy, bede w Mediolanie w okolicach Nowego Roku. Moze uda nam sie spotkac? Odpowiedz Link
daisy123 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 13.11.05, 22:50 Moze tak) P.S. Frakcja mediolanska rozrosla sie - dolaczyla azja1974, z ktora jeszcze sie nie spotkalam. Odpowiedz Link
azja1974 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 20.11.05, 09:40 daisy123 napisała: P.S. Frakcja mediolanska rozrosla sie - dolaczyla azja1974, z ktora jeszcze sie > > nie spotkalam. bede zlosliwa, ale jesli czekasz na ladna pogode, to pewnie na wioisne, teraz to sie juz zimno robi... ja w kazdym razie jestem do dyspozycji, na razie nie wyjezdzam - tylko na swieta chyba na pewno do pl!!! hurra, tym samym dziele sie za wami moja radoscia. a propos, ktos by powiedzial, ze glupia jakas, bo sie cieszy, ze zamiast wygrzewac sie na dominikanie, bedzie szczekac zebami w polsce, ale wiem, ze wy mnie zrozumiecie... z greentea tez sie chetnie spèotkam, jesli bede juz z powrotem, bo chyba jedziemy na swieta i nowy rok! pozdr Odpowiedz Link
daisy123 azja1974 20.11.05, 11:46 Podczas porannej kapieli myslalam o Tobie i o dniu w nastepnym tygodniu, w ktorym moglybysmy spotkac sie. Jedyny dzien, ktory mam wolny jest sroda, ale uwaga, uwaga: mamy na ta srode i na nastepna zamowionego faceta do czyszczenia i przegladu piecykow i byc moze musze byc, bo czesc naszych lokatorow zostawia klucze i ktos musi byc obecny, gdy facet czysci. Odpowiedz Link
daisy123 cd do azja1974 20.11.05, 11:56 Wyslalo mi sie za wczesnie: mam tez wolny piatek, ale jest strajk generalny i nie wiem, czy moja corka pojdzie do szkoly czy tez nie i dlatego wole nic nie planowac. Dam Ci znac telefonicznie jesli chodzi o srode. Porcje makowaca przywiozla mi moja mama... Odpowiedz Link
azja1974 Re: cd do azja1974 21.11.05, 09:43 hmmm, a propos makowca to wczoraj udalo mi sie spalic szarlotke... maz solidarnie powiedzial, ze i tak b. dobre i nawet jadl, tylko dzieci szczere ze wstretem sie odwracaly do srody to nie wiem, ale do piatku powinnam byc wolna, bo olek w niedziele dostal goraczki, dzisiaj juz mu spadla, ale na wszelki wypadek posiedzimy troche w domu. pozdr Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 14.11.05, 14:44 lady of leasure a co to za posada?? greentea ? ja tez chyba taka chce Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 15.11.05, 14:59 Greentea wiec jednak sie zdecydowalas. Super. Zycze powodzenia. No i blisko do Amsterdamu bedziesz miala wiec moze kiedys uda nam sie spotkac Odpowiedz Link
greentea2 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 16.11.05, 23:06 Posadke bede miala niezla, szkoda tylko, ze nie placa Do Amsterdamu na pewno sie wybiore. Mam nadzieje, ze uda mi sie zwiedzic kilka miejsc, wszystko wydaje sie tak niedaleko. A co najwazniejsze, partia jest wszedzie Pozdrawiam Odpowiedz Link
semantics Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 17.11.05, 16:57 Hej Greeny! No to gratulacje, Lady of leisure! ) Partia zatacza wieksze kregi!! ) Odpowiedz Link
bibi1 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 17.11.05, 18:04 no i ja sie bardzo ciesze, bo moze i mnie przy okazji odwiedzisz! )) a Londynianki i tak maja spore grono na pierdoly poza netem, a my tu jeno we dwie z Pola. Bedziesz miala do nas blizej... Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 20.11.05, 13:17 Greentea jak tylko bedziesz sie wybierala do Amsterdamu to daj znac. Koniecznie sie musimy spotkac na partyjna kawke. Odpowiedz Link