Dodaj do ulubionych

Wkrotce pozegnam frakcje londynska:(

12.11.05, 21:38
I powitam jednoosobowa frakcje belgijska:0

Przeprowadzam sie za cztery tygodnie do Brukseli. Bardzo, bardzo sie ciesze.
Jako "lady of lesure" bede w koncu miala duzo czasu na pisanie na forum,
strasznie sie opuscilam ostatnio.

Pozdrawiam goracosmile
Obserwuj wątek
    • sylwek07 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 21:42
      greentea2 zycze powodzenia na nowej drodze zycia smile

• bietka1 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 21:46
      Najwazniejsze, ze sie cieszysz, bo wtedy wszystko sie ulozy.
      Powodzenia smile
    • a.polonia Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 22:15
      To ja w imieniu niezbyt licznej frakcji BeNeLux tongue_out pragne wyrazic swa radosc i
      wzruszenie w zwiazku z tego, no, faktem podnioslym, iz frakcja nasza rosnie w
      sile. wink)
      • greentea2 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 22:29
        O ile pamietam dwie godzinki nas dzielasmile
        • a.polonia Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 22:48
          no zalezy jakim srodkiem lokomocji, moze w koncu spotkanie naszej frakcji
          dojdzie do skutku wink
          tylko bibi sie gdzies zapodziala
          • greentea2 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 22:55
            Na srodkach lokomocji w Belgii jeszcze sie znamsmile
            Mam nadzieje, ze M poszoferuje, bo ponoc na wlasny samochod nie zasluzylam,
            mialam cos zaoszczedzic a jestem na minusiesad
            • greentea2 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 22:56
              Mialo byc, ze sie NIE znam.
              • tamsin Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 23:31
                no to teraz musisz sie nauczyc i francuskiego i niderlandzkiego! Greentea
                dobrze, ze sie przeprowadzasz do M, a Belgia pewnie nie taka straszna smile)
                • greentea2 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 12.11.05, 23:53
                  Tamsin, Belgia bardzo mi sie podoba.
                  Szesc lat w Londynie naprawde wystarczy. Potrzebuje spokoju i nudy, chociaz mam
                  wrazenie, ze bede miala wiecej zajec i zabawy, niz tutaj.
                  Skorzystam ile sie da, bo nie sadze, ze bedzie to wieloletnia przygoda. Juz sie
                  zastanawiam jaki kraj bedzie po tym. Mam tylko nadzieje, ze nie UK znowu, ale
                  to najbardziej prawdopodobne niestety.
                  Poki co czekam na przeprowadzke.

Naucze sie francuskiego, znowu. Az wstyd sie przyznac, ale zdawalam mature z
                  francuskiego i nic nie pamietam. Mam nadzieje, ze cos sobie przypomne.
                  • daisy123 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 13.11.05, 17:11
                    Zastanawialma sie, co sie z Toba dzieje. Belgia swietnie. I do Mediolanu
                    blizej... Pozdrowienia.
                    • greentea2 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 13.11.05, 17:24
                      Daisy, bede w Mediolanie w okolicach Nowego Roku. Moze uda nam sie spotkac?
                      • daisy123 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 13.11.05, 22:50
                        Moze takwink)
                        P.S. Frakcja mediolanska rozrosla sie - dolaczyla azja1974, z ktora jeszcze sie
                        nie spotkalam.
                        • azja1974 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 20.11.05, 09:40
                          daisy123 napisała:

P.S. Frakcja mediolanska rozrosla sie - dolaczyla azja1974, z ktora jeszcze sie
                          >
                          > nie spotkalam.
                          bede zlosliwa, ale jesli czekasz na ladna pogode, to pewnie na wioisne, teraz
                          to sie juz zimno robi... ja w kazdym razie jestem do dyspozycji, na razie nie
                          wyjezdzam - tylko na swieta chyba na pewno do pl!!! hurra, tym samym dziele sie
                          za wami moja radoscia.
                          a propos, ktos by powiedzial, ze glupia jakas, bo sie cieszy, ze zamiast
                          wygrzewac sie na dominikanie, bedzie szczekac zebami w polsce, ale wiem, ze wy
                          mnie zrozumiecie...
                          z greentea tez sie chetnie spèotkam, jesli bede juz z powrotem, bo chyba
                          jedziemy na swieta i nowy rok!
                          pozdr

• daisy123 azja1974 20.11.05, 11:46
                            Podczas porannej kapieli myslalam o Tobie i o dniu w nastepnym tygodniu, w
                            ktorym moglybysmy spotkac sie. Jedyny dzien, ktory mam wolny jest sroda, ale
                            uwaga, uwaga: mamy na ta srode i na nastepna zamowionego faceta do czyszczenia
                            i przegladu piecykow i byc moze musze byc, bo czesc naszych lokatorow zostawia
                            klucze i ktos musi byc obecny, gdy facet czysci.
                            • daisy123 cd do azja1974 20.11.05, 11:56
                              Wyslalo mi sie za wczesnie: mam tez wolny piatek, ale jest strajk generalny i
                              nie wiem, czy moja corka pojdzie do szkoly czy tez nie i dlatego wole nic nie
                              planowac.
                              Dam Ci znac telefonicznie jesli chodzi o srode.

Porcje makowaca przywiozla mi moja mama...
                              • azja1974 Re: cd do azja1974 21.11.05, 09:43
                                hmmm, a propos makowca to wczoraj udalo mi sie spalic szarlotke... maz
                                solidarnie powiedzial, ze i tak b. dobre i nawet jadl, tylko dzieci szczere ze
                                wstretem sie odwracalysmile
                                do srody to nie wiem, ale do piatku powinnam byc wolna, bo olek w niedziele
                                dostal goraczki, dzisiaj juz mu spadla, ale na wszelki wypadek posiedzimy
                                troche w domu.
                                pozdr
    • asica74 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 13.11.05, 23:04
      a jednak! smile
    • melba_piszczykowa Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 14.11.05, 14:44
      lady of leasure wink a co to za posada?? greentea smile?
      ja tez chyba taka chce wink
      • marjanna1 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 15.11.05, 14:59
        Greentea wiec jednak sie zdecydowalas. Super. Zycze powodzenia. No i blisko do
        Amsterdamu bedziesz miala wiec moze kiedys uda nam sie spotkac smile
        • greentea2 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 16.11.05, 23:06
          Posadke bede miala niezla, szkoda tylko, ze nie placasmile
          Do Amsterdamu na pewno sie wybiore. Mam nadzieje, ze uda mi sie zwiedzic kilka
          miejsc, wszystko wydaje sie tak niedaleko.
          A co najwazniejsze, partia jest wszedziesmile

Pozdrawiamsmile
          • semantics Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 17.11.05, 16:57
            Hej Greeny!

No to gratulacje, Lady of leisure! smile)

Partia zatacza wieksze kregi!! smile)
            • bibi1 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 17.11.05, 18:04
              no i ja sie bardzo ciesze,
              bo moze i mnie przy okazji odwiedzisz!
              smile))
              a Londynianki i tak maja spore grono
              na pierdoly poza netem,
              a my tu jeno we dwie z Pola.
              Bedziesz miala do nas blizej...
              • marjanna1 Re: Wkrotce pozegnam frakcje londynska:( 20.11.05, 13:17
                Greentea jak tylko bedziesz sie wybierala do Amsterdamu to daj znac. Koniecznie
                sie musimy spotkac na partyjna kawke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka