azja1974 26.11.05, 14:42 i ma ochote na partyjnego sledzika? w okresie od swiat do po-sylwestrze, jeszcze dokladnie nie wiem, ale chyba do 4-6 stycznia. moze byc tez partyjna kawa, parzona w szklance Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia9111 Re: kto na swieta do warszawy... 27.11.05, 03:07 azja-dzieki, ja co prawda do Gdanska-ale w Wwie bede, z tym, ze przed Sylestrem- a powrot do USA mam na 3.01. Odpowiedz Link
azja1974 Re: kto na swieta do warszawy... 27.11.05, 13:20 tzn. w wawie bedziesz miedzy swietami a sylwestrem? ja tez powinnam wtedy byc (wyjade, jesli w ogole, na samego sylwestra). jesli masz ochote, to mozemy sie umowic. moze hucznie obejdziemy imieniny naszego forumowego rodzynka? a co na to sam solenizant? kto jeszcze chetny? palec pod budke! Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: kto na swieta do warszawy... 28.11.05, 10:37 ja ja ja ))))))) sie zglaszam ))) tym razem mam nadzieje bede miala wiecej czasu i nawet ciastko zjem a co. Odpowiedz Link
gherarddottir Melba 03.12.05, 00:01 oj Melba ....widzisz a wtedy czasu nie mialas buuu Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: Melba 05.12.05, 15:43 no tez zaluje... aczkolwiek jesli chodzi o brak ciastka to zalowac nie ma czego i tak faldki juz mam wypracowane )) to moze ty tez na swieta przyjedziesz ))) Odpowiedz Link
sylwek07 Re: kto na swieta do warszawy... 27.11.05, 17:21 chetny jestem na spotkanie.. Odpowiedz Link
daisy123 Re: kto na swieta do warszawy... 28.11.05, 10:27 azja1974: a czy nam sie uda spotkac przed swietami???? Moze jednak wybierzemy sie na te Twoje zakupy prezentowe razem? Zaznaczam, ze nie jestem dobrym doradca, ale do "Metropoli" i tak musze sie wybrac, bo moja mama cos tam widziala, ale nie kupila itp itd a w niedziele wraca do Polski. Odpowiedz Link
azja1974 daisy 28.11.05, 11:55 w ten weekend dla odmiany mlodszy ma podwyzszona temperature... w zeszly czwartek mial szczepionke i podejrzewam, ze to po tym. musze zobaczyc, co sie wykluje... wiec niestety nie moge umowic sie z wyprzedzeniem. dam znac, jak cos bede wiedziec. pozdr Odpowiedz Link
azja1974 Re: kto na swieta do warszawy... 02.12.05, 22:00 to co, umawiamy sie? moze ktos ma wieksze doswiadczenie ode mnie w organizacji zebran partyjnych - w sensie umawiamy sie teraz, czy juz jak bedziemy w starym kraju? bo ja w wawie nie mam komputra, chyba ze sie wybiore z laptopem. moze ktos zaproponuje jakies miejsce? mi pasuje wszystko, nie mam preferencji, a w lokalowej topografii warwszawy ostatnio gubie sie troche... chociaz przyjaciolki usiluja donosic na biezaco. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: kto na swieta do warszawy... 03.12.05, 09:56 azja1974 a masz moze komurke?co do spotkan to sie umawiamy w Centrum Warszawy,raz bylo przy tym Banku PKO(rotunda),Syrenka na starym miescie lub ostatnio Coffe Heaven na Nowym Swiecie.. Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: kto na swieta do warszawy... 05.12.05, 15:45 to moze zostanmy przy tym Coffee Heaven ale na rogu Swietokrzyskiej i Marszalkowskiej? dojazd zewszad jest lepszy a ciastka nie przetestowane jeszcze )) proponowalabym juz termin wybrac na sztywno co? to kazdy sobie w kalendarzyku ustawi i nie ma ze boli ... Odpowiedz Link
azja1974 Re: kto na swieta do warszawy... 05.12.05, 16:39 zgadzam sie ,do coffee heaven tez mam blisko. to kiedy konkretnie? ja na razie jestem wolna, prawie na pewno miedzy 27 a 30. a asia co siedzi cicho i udaje, ze sie wygadala, ze tez bedzie w warszawie, mimo, ze jedzie do gdanska? niech sie jeszcze wygada kiedy dokladnie. na razie sklad jest nastepujacy: 1. melba 2.sylwek 3. asia (jak sie znowu ujawni i potwierdzi) 4. azja czy sie myle? komorkie jakas mam, jak znajde numer, to wysle na priva. oglasza sie konkurs na date. houghk (czy jakos tak) Odpowiedz Link
sylwek07 Re: kto na swieta do warszawy... 05.12.05, 20:25 to moze byc ten czas i miejsce pomiedzy 27 i 30 grudnia Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: kto na swieta do warszawy... 14.12.05, 11:31 no niezle niezle juz jestesmy prawie umowieni tylko nie wiemy kiedy )))) to moze byc sroda 28 grudnia?? od 16... (wczesniej nie moge bo pracuje )) co? Odpowiedz Link
azja1974 Re: kto na swieta do warszawy... 16.12.05, 17:25 dla mnie sroda 28 po 16 jest ok Odpowiedz Link
melba_piszczykowa kto chetny kto chetny? 23.12.05, 09:24 halo halo!!!! ktos moze jeszcze dolaczy???? sroda 28 grudnia, po 16.00, kawiarnia Coffee Heaven przy Swietokrzyskiej w Warszawie??? palme bedziemy pozdrawiac, kawe pic, ciastka jesc i cala KUP-e obgadywac kupa ))))))))) Odpowiedz Link
ponponka1 Re: kto chetny kto chetny? 23.12.05, 10:31 Ja sie dolaczam Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
ponponka1 Re: kto chetny kto chetny? 23.12.05, 10:36 melba_piszczykowa napisała: > halo halo!!!! ktos moze jeszcze dolaczy???? > sroda 28 grudnia, po 16.00, kawiarnia Coffee Heaven przy Swietokrzyskiej w > Warszawie??? palme bedziemy pozdrawiac, kawe pic, ciastka jesc i cala KUP-e > obgadywac kupa ))))))))) > Gdzie dokladnie - bo palma na Swietokrzyskiej to co najwyzej moze mi odbic Czy to nie przypadkiem Coffe Heaven na Nowym Swiecie? Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
azja1974 Re: kto chetny kto chetny? 27.12.05, 13:58 ja sie pisze, jak juz pisalam. ale faktycznie, czy to nie na nowym swioecie, jak ma byc palma? nie mam jeszcze internatu w domu, teraz jestem u kolezanki, wiec pewnie do jutra juz tu nie zajrze... wysylam komorke polska na priva, gdyby cos sie zmienilo, to dajcie znac. Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: kto chetny kto chetny? 27.12.05, 15:42 palma to w ogole gdzie indziej )))))))) a coffee heaven na rogu swietokrzyskiej i marszalkowskiej, prosze mi w glowie nie mieszac mcdonald obok stoi. o. palme bedziemy tylko pozdrawiac, bo przy ostatnim spotkaniu jakos wyplynela, pomachamy jej z daleka ja bede po 16 Odpowiedz Link
sylwek07 Re: kto chetny kto chetny? 27.12.05, 16:00 a mnie nie bedzie na spotkaniu (napisalem do azji e-miala w tej sprawie Odpowiedz Link
asia9111 Re: kto chetny kto chetny? 28.12.05, 12:07 hej, ja tez nie dojade, bo mam spotkanie licealistow w 3miescie, uprzednio umowione Tez napisalam do Azji, ale moze zadzwonie ok. 16.30 aby zobaczyc jak sie ludiska bawicie. Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: kto chetny kto chetny? 28.12.05, 13:09 bbuuuuuu.... no to tylko ja, ponponka i azja?? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: kto chetny kto chetny? 28.12.05, 16:28 ja tez zawiszczam ) pozdrowcie palme i milego spotkania. Nie przejedzcie sie tylko ciastkami, bo z przejedzenia gadac sie odechciewa. Odpowiedz Link
melba_piszczykowa kto byl ten wie ;)))))) 28.12.05, 22:51 community.webshots.com/user/melba_ dwie fotki dokumentujace ze spotkanie sie odbylo na pierwszej azja i ponponka, na drugiej melba i azja (patrzac od lewej) sluchajcie, tak gadalysmy ze nie mialysmy czasu pstryknac zdjec ani zjesc ciastek... serio serio. palma pomachana symbolicznie oglaszam konkurs: to kogo dzisiaj piekly policzki co???? zobaczymy czy traficie Odpowiedz Link
bietka1 Re: kto byl ten wie ;)))))) 28.12.05, 23:07 Sliczne jestescie dziewczyny Ja tylko czkawke mialam... Czyzbyscie o mnie zapomnialy? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: kto byl ten wie ;)))))) 28.12.05, 23:48 Zawsze mowie ze ta partia wyjatkowo udana ) I widze ze nic nie jadlyscie tylko pilyscie zakamuflowane napoje. I nic mnie nie pieklo, widocznie nie narazilam sie zadnej z was. PS brwi mi sie nastroszyly jednak troche, wiec moze..? Odpowiedz Link
tamsin Re: kto byl ten wie ;)))))) 29.12.05, 02:02 Sliczne dziouchy jak lalki. Reprezentacje partyjana mozemy wysylac spokojnie na kazde Miss Universe lub nawet i lepiej Odpowiedz Link
asia9111 Re: kto byl ten wie ;)))))) 29.12.05, 08:41 hej, ale fajnie wygladacie! szkoda, ze nie dojechalam, ale moze jakims nastepnym razem... widac, ze bawilyscie sie swietnie i na pewno gadania co niemiara! pozdrowionka, asia9111 Odpowiedz Link
triskell Re: kto byl ten wie ;)))))) 29.12.05, 09:10 Gratuluję spotkania, mnie też zdjęcia bardzo się podobały Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: kto byl ten wie ;)))))) 29.12.05, 09:33 mowie wam zdjecia to nic ))) naprawde nie wiem kiedy minely trzy godziny... jak sie rozkrecilysmy to jedna przez druga gadala niestety jeden maz w wielkim samochodzie z ladunkiem dwojga dzieci co krzyczal cos po wlosku przez padajacy snieg nam przeszkodzil hm... nie wiem, stroszenie brwi i czkawka chyba sie nie licza Odpowiedz Link
sylwek07 Re: kto na swieta do warszawy... 05.12.05, 20:25 melba_piszczykowa tam mialem spotkanie z kolezanka datlik fajne miejsce Odpowiedz Link
feelfine Re: kto na swieta do warszawy... 05.12.05, 22:43 Ja tez bede w Warszawie, ale niestety tylko przejazdem. Przylatujemy z moim lubym 23 o 10 rano i po poludniu kolo 17 zamierzamy wsiasc w pociag i jechac dalej na mazury. Ale na kawe to bym sie spotkala, tylko ze pewnie tak przed swietami to nikt nie ma czasu. Pozdrawiam, Feelfine Odpowiedz Link
azja1974 Re: kto na swieta do warszawy... 07.12.05, 11:24 hmmm, ja pewnie jeszcze nie dojade, bo tym razem mamy wycieczke krajoznawcza samochodem, ale gdybym wyjechala wczesniej, to dam znac pozdr Odpowiedz Link
sylwek07 Re: w ta niedziele . 18.12.05, 16:23 i nie pojechalem z racji goraczki (tzn nie bedzie mnie na tej Gali Odpowiedz Link
triskell Re: w ta niedziele . 18.12.05, 23:01 Sylwku, dużo wirtualnego zdrówka przesyłam. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: kto na swieta do warszawy... 28.12.05, 21:32 szkoda ze mnie nie bylo na spotkaniu ( Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: kto na swieta do warszawy... 29.12.05, 09:33 oj szkoda sylwku od razu stwierdzilysmy ze jak gozdziki to tylko od ciebie Odpowiedz Link