Dodaj do ulubionych

kto na swieta do warszawy...

26.11.05, 14:42
i ma ochote na partyjnego sledzika? w okresie od swiat do po-sylwestrze,
jeszcze dokladnie nie wiem, ale chyba do 4-6 stycznia.
moze byc tez partyjna kawa, parzona w szklance
Obserwuj wątek
    • asia9111 Re: kto na swieta do warszawy... 27.11.05, 03:07
      azja-dzieki, ja co prawda do Gdanska-ale w Wwie bede, z tym, ze przed Sylestrem-
      a powrot do USA mam na 3.01.
      • azja1974 Re: kto na swieta do warszawy... 27.11.05, 13:20
        tzn. w wawie bedziesz miedzy swietami a sylwestrem? ja tez powinnam wtedy byc
        (wyjade, jesli w ogole, na samego sylwestra). jesli masz ochote, to mozemy sie
        umowic.
        moze hucznie obejdziemy imieniny naszego forumowego rodzynka? a co na to sam
        solenizant?
        kto jeszcze chetny? palec pod budke!
        • melba_piszczykowa Re: kto na swieta do warszawy... 28.11.05, 10:37
          ja ja ja smile))))))) sie zglaszam smile)))
          tym razem mam nadzieje bede miala wiecej czasu i nawet ciastko zjem smile a co.
          • gherarddottir Melba 03.12.05, 00:01

oj Melba ....widzisz a wtedy czasu nie mialas buuu
            • melba_piszczykowa Re: Melba 05.12.05, 15:43
              no tez zaluje... aczkolwiek jesli chodzi o brak ciastka to zalowac nie ma czego
              i tak faldki juz mam wypracowane wink))

to moze ty tez na swieta przyjedziesz wink)))
    • sylwek07 Re: kto na swieta do warszawy... 27.11.05, 17:21
      chetny jestem na spotkanie..
      • daisy123 Re: kto na swieta do warszawy... 28.11.05, 10:27
        azja1974: a czy nam sie uda spotkac przed swietami???? Moze jednak wybierzemy
        sie na te Twoje zakupy prezentowe razem? Zaznaczam, ze nie jestem dobrym
        doradca, ale do "Metropoli" i tak musze sie wybrac, bo moja mama cos tam
        widziala, ale nie kupila itp itd a w niedziele wraca do Polski.
        • azja1974 daisy 28.11.05, 11:55
          w ten weekend dla odmiany mlodszy ma podwyzszona temperature... w zeszly
          czwartek mial szczepionke i podejrzewam, ze to po tym. musze zobaczyc, co sie
          wykluje... wiec niestety nie moge umowic sie z wyprzedzeniem. dam znac, jak cos
          bede wiedziec.
          pozdr
        • azja1974 Re: kto na swieta do warszawy... 02.12.05, 22:00
          to co, umawiamy sie? moze ktos ma wieksze doswiadczenie ode mnie w organizacji
          zebran partyjnych - w sensie umawiamy sie teraz, czy juz jak bedziemy w starym
          kraju? bo ja w wawie nie mam komputra, chyba ze sie wybiore z laptopem.
          moze ktos zaproponuje jakies miejsce? mi pasuje wszystko, nie mam preferencji,
          a w lokalowej topografii warwszawy ostatnio gubie sie troche... chociaz
          przyjaciolki usiluja donosic na biezaco.
    • sylwek07 Re: kto na swieta do warszawy... 03.12.05, 09:56
      azja1974 a masz moze komurke?co do spotkan to sie umawiamy w Centrum
      Warszawy,raz bylo przy tym Banku PKO(rotunda),Syrenka na starym miescie lub
      ostatnio Coffe Heaven na Nowym Swiecie..
      • melba_piszczykowa Re: kto na swieta do warszawy... 05.12.05, 15:45
        to moze zostanmy przy tym Coffee Heaven ale na rogu Swietokrzyskiej i
        Marszalkowskiej? dojazd zewszad jest lepszy a ciastka nie przetestowane
        jeszcze smile))
        proponowalabym juz termin wybrac na sztywno co? to kazdy sobie w kalendarzyku
        ustawi i nie ma ze boli wink...
        • azja1974 Re: kto na swieta do warszawy... 05.12.05, 16:39
          zgadzam sie ,do coffee heaven tez mam blisko. to kiedy konkretnie? ja na razie
          jestem wolna, prawie na pewno miedzy 27 a 30. a asia co siedzi cicho i udaje,
          ze sie wygadala, ze tez bedzie w warszawie, mimo, ze jedzie do gdanska? niech
          sie jeszcze wygada kiedy dokladnie. na razie sklad jest nastepujacy:
          1. melba
          2.sylwek
          3. asia (jak sie znowu ujawni i potwierdzi)
          4. azja
          czy sie myle?
          komorkie jakas mam, jak znajde numer, to wysle na priva.
          oglasza sie konkurs na date.
          houghk (czy jakos tak)
          • sylwek07 Re: kto na swieta do warszawy... 05.12.05, 20:25
            to moze byc ten czas i miejsce pomiedzy 27 i 30 grudnia
            • melba_piszczykowa Re: kto na swieta do warszawy... 14.12.05, 11:31
              no niezle niezle smile juz jestesmy prawie umowieni tylko nie wiemy kiedy wink))))

to moze byc sroda 28 grudnia?? od 16... (wczesniej nie moge bo pracuje wink))
              co?
              • azja1974 Re: kto na swieta do warszawy... 16.12.05, 17:25
                dla mnie sroda 28 po 16 jest ok
                • melba_piszczykowa kto chetny kto chetny? 23.12.05, 09:24
                  halo halo!!!! ktos moze jeszcze dolaczy????
                  sroda 28 grudnia, po 16.00, kawiarnia Coffee Heaven przy Swietokrzyskiej w
                  Warszawie??? smile palme bedziemy pozdrawiac, kawe pic, ciastka jesc i cala KUP-e
                  obgadywac kupa smile)))))))))
                  • ponponka1 Re: kto chetny kto chetny? 23.12.05, 10:31
                    Ja sie dolaczam smile

Cmok (jaki smok?)
                  • ponponka1 Re: kto chetny kto chetny? 23.12.05, 10:36
                    melba_piszczykowa napisała:

> halo halo!!!! ktos moze jeszcze dolaczy????
                    > sroda 28 grudnia, po 16.00, kawiarnia Coffee Heaven przy Swietokrzyskiej w
                    > Warszawie??? smile palme bedziemy pozdrawiac, kawe pic, ciastka jesc i cala KUP-e
                    > obgadywac kupa smile)))))))))
                    >

Gdzie dokladnie - bo palma na Swietokrzyskiej to co najwyzej moze mi odbic wink
                    Czy to nie przypadkiem Coffe Heaven na Nowym Swiecie?

Cmok (jaki smok?)
                    • azja1974 Re: kto chetny kto chetny? 27.12.05, 13:58
                      ja sie pisze, jak juz pisalam. ale faktycznie, czy to nie na nowym swioecie,
                      jak ma byc palma? nie mam jeszcze internatu w domu, teraz jestem u kolezanki,
                      wiec pewnie do jutra juz tu nie zajrze... wysylam komorke polska na priva,
                      gdyby cos sie zmienilo, to dajcie znac.
                      • melba_piszczykowa Re: kto chetny kto chetny? 27.12.05, 15:42
                        palma to w ogole gdzie indziej smile))))))))

a coffee heaven na rogu swietokrzyskiej i marszalkowskiej, prosze mi w glowie
                        nie mieszac smile mcdonald obok stoi. o. smile

palme bedziemy tylko pozdrawiac, bo przy ostatnim spotkaniu jakos wyplynela,
                        pomachamy jej z daleka wink

ja bede po 16 smile
                        • sylwek07 Re: kto chetny kto chetny? 27.12.05, 16:00
                          a mnie nie bedzie na spotkaniu sad(napisalem do azji e-miala w tej sprawie
                          • asia9111 Re: kto chetny kto chetny? 28.12.05, 12:07
                            hej, ja tez nie dojade, bo mam spotkanie licealistow w 3miescie, uprzednio
                            umowione crying Tez napisalam do Azji, ale moze zadzwonie ok. 16.30 aby zobaczyc
                            jak sie ludiska bawicie.
                            • melba_piszczykowa Re: kto chetny kto chetny? 28.12.05, 13:09
                              bbuuuuuu.... no to tylko ja, ponponka i azja??
                              • viki2lav Re: kto chetny kto chetny? 28.12.05, 14:52
                                zawiszczam z calego serca!
                                • asia.sthm Re: kto chetny kto chetny? 28.12.05, 16:28
                                  ja tez zawiszczam smile)
                                  pozdrowcie palme i milego spotkania.
                                  Nie przejedzcie sie tylko ciastkami, bo z przejedzenia gadac sie odechciewa.
                                  smile
                              • melba_piszczykowa kto byl ten wie ;)))))) 28.12.05, 22:51
                                community.webshots.com/user/melba_
                                dwie fotki dokumentujace ze spotkanie sie odbylo smile na pierwszej azja i
                                ponponka, na drugiej melba i azja (patrzac od lewej)

sluchajcie, tak gadalysmy ze nie mialysmy czasu pstryknac zdjec ani zjesc
                                ciastek... serio serio. palma pomachana symbolicznie smile

oglaszam konkurs: to kogo dzisiaj piekly policzki co???? zobaczymy czy
                                traficie smile
                                • bietka1 Re: kto byl ten wie ;)))))) 28.12.05, 23:07
                                  Sliczne jestescie dziewczyny smile
                                  Ja tylko czkawke mialam... Czyzbyscie o mnie zapomnialy? wink
                                • asia.sthm Re: kto byl ten wie ;)))))) 28.12.05, 23:48
                                  Zawsze mowie ze ta partia wyjatkowo udana smile)
                                  I widze ze nic nie jadlyscie tylko pilyscie zakamuflowane napoje.

I nic mnie nie pieklo, widocznie nie narazilam sie zadnej z was.

PS brwi mi sie nastroszyly jednak troche, wiec moze..?
                                  • tamsin Re: kto byl ten wie ;)))))) 29.12.05, 02:02
                                    Sliczne dziouchy jak lalki. Reprezentacje partyjana mozemy wysylac spokojnie na
                                    kazde Miss Universe lub nawet i lepiej smile
                                • asia9111 Re: kto byl ten wie ;)))))) 29.12.05, 08:41
                                  hej, ale fajnie wygladacie! szkoda, ze nie dojechalam, ale moze jakims
                                  nastepnym razem...
                                  widac, ze bawilyscie sie swietnie i na pewno gadania co niemiara!
                                  pozdrowionka,
                                  asia9111
                                  • triskell Re: kto byl ten wie ;)))))) 29.12.05, 09:10
                                    Gratuluję spotkania, mnie też zdjęcia bardzo się podobały smile
                                • melba_piszczykowa Re: kto byl ten wie ;)))))) 29.12.05, 09:33
                                  mowie wam zdjecia to nic wink))) naprawde nie wiem kiedy minely trzy godziny...
                                  jak sie rozkrecilysmy to jedna przez druga gadala smile niestety jeden maz w
                                  wielkim samochodzie z ladunkiem dwojga dzieci co krzyczal cos po wlosku przez
                                  padajacy snieg nam przeszkodzil wink

hm... nie wiem, stroszenie brwi i czkawka chyba sie nie licza wink
        • sylwek07 Re: kto na swieta do warszawy... 05.12.05, 20:25
          melba_piszczykowa tam mialem spotkanie z kolezanka datlik smilefajne miejsce
    • feelfine Re: kto na swieta do warszawy... 05.12.05, 22:43
      Ja tez bede w Warszawie, ale niestety tylko przejazdem.
      Przylatujemy z moim lubym 23 o 10 rano i po poludniu kolo 17
      zamierzamy wsiasc w pociag i jechac dalej na mazury.
      Ale na kawe to bym sie spotkala, tylko ze pewnie tak przed swietami
      to nikt nie ma czasu.

Pozdrawiam,

Feelfine
      • azja1974 Re: kto na swieta do warszawy... 07.12.05, 11:24
        hmmm, ja pewnie jeszcze nie dojade, bo tym razem mamy wycieczke krajoznawcza
        samochodem, ale gdybym wyjechala wczesniej, to dam znac
        pozdr
    • sylwek07 w ta niedziele . 13.12.05, 17:56
      bede w Warszawie na Gali Wolontariatu ...
      • sylwek07 Re: w ta niedziele . 18.12.05, 16:23
        i nie pojechalem z racji goraczki sad(tzn nie bedzie mnie na tej Gali
        • triskell Re: w ta niedziele . 18.12.05, 23:01
          Sylwku, dużo wirtualnego zdrówka przesyłam.
          • jan.kran Re: w ta niedziele . 18.12.05, 23:51
            Trzymaj sie cieplo i zdrowiej !
    • sylwek07 Re: kto na swieta do warszawy... 19.12.05, 15:26
      dzieki za zyczenia smile
    • sylwek07 Re: kto na swieta do warszawy... 28.12.05, 21:32
      szkoda ze mnie nie bylo na spotkaniu sad(
      • melba_piszczykowa Re: kto na swieta do warszawy... 29.12.05, 09:33
        oj szkoda sylwku sad od razu stwierdzilysmy ze jak gozdziki to tylko od ciebie smile
        • sylwek07 Re: kto na swieta do warszawy... 29.12.05, 12:47
          to do nastepnego spotkania smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka