wiedzma30 29.05.06, 14:07 Wczoraj nas "prasowalo" pieknie... upal i wilgoc. Dzis tez juz jest niemilo, a to dopiero 8 rano... Nie cierpie upalow... A do tego zaczal sie strajk transpotrowcow - nie ma autobusow i metra... Milego poniedzialku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja92 Re: Chyba mamy lato... 29.05.06, 14:34 Milego)) U nas +15'C i nic nie strajkuje..... Jakie lato???? ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
thorgalla Re: Chyba mamy lato... 29.05.06, 14:47 Wlasnie,jakie lato?? Ja na dzialce chodze ubrana w zimowa kurtke.Dosyc mam tej pogody. Trzeba mi bylo na poludnie jechac a nie na zimna pólnoc...ach! Odpowiedz Link
ulinha Re: Chyba mamy lato... 29.05.06, 15:07 Zapraszam do nas od dwoch dni nie da sie poprostu wyjsc na zewnatrz... Siedzimy w zaciemnionym mieszkaniu, a kazde otwarcie okna loczyloby sie z atakiem goracego, duszacego powietrza. W ciagu ostatnich trzech dni temperatura w sloncu przekraczala 35 stopni, w nocy jest "chlodniej", kolo 25 Nie zebym za bardzo narzekala, ja tam lubie sie konstuktywnie spocic Odpowiedz Link
maja92 Re: Chyba mamy lato... 29.05.06, 15:12 uuuuuu...pocenie sie od upalow..... ja juz nie pamietam co to takiego))))))))))))) Nie wiem, czy jeszcze potrafie)))))))))))))))) Odpowiedz Link
ulinha Re: Chyba mamy lato... 29.05.06, 15:46 Z jak nawieksza przyjemnoscia, a do przesylki dolaczam rowniez odrobine tutejszego slonca Odpowiedz Link
tamsin Re: Chyba mamy lato... 29.05.06, 16:19 ja musze wam zrobic paczke i wyslac te duchote, bo chyba zwariuje! od trzech dni wedzarnia na dworze, nie da sie przejsc paru krokow bez omdlenia. lubie cieplo ale musze podzielic sie ta parowa! Odpowiedz Link
conejito13 Re: Chyba mamy lato... 29.05.06, 16:34 u nas tez gorac. od kilku dni ponad 30 stopni w dzien, w nocy niewiele mniej... podsylam potrzebujacym najlepiej sie jest na plazy, pod parasolem i z zimnym drinkiem w dloni. przetestowalam w weekend dziala! Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Chyba mamy lato... 29.05.06, 16:59 taaaaa A u mnie standardowo leje. Rano swiecilo slonce i sie zmeczylo najwyrazniej.)) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Chyba mamy lato... 29.05.06, 20:06 Dwa wiaderka poprosze, moze byc nawet duchota, ale niech juz ja sobie te prawie trupie nogi opale. Juz nie calkiem trupie, ale duzo im do normalnego letniego koloru brakuje. Najbardziej "letni" kolor ma moj nos i ja tak nie chce. Odpowiedz Link
greentea2 Re: Chyba mamy lato... 29.05.06, 17:07 U nas lato chyba juz dobieglo konca, jutro ma byc 10 stopni. Czekam na pogode, bo moja kurteczka ledwo sie dopina na brzuchu Odpowiedz Link
moni-bel Re: Chyba mamy lato... 29.05.06, 22:39 Greentea, chyba cie nie pociesze ale tutejsze radio i prasa podaly, ze niestety nie mozemy liczyc w czerwcu na ladna pogode(( Mam nadzieje , ze baaardzo sie myla) Oszalec juz mozna od tego deszczu i wiatru( Odpowiedz Link
greentea2 Re: Chyba mamy lato... 30.05.06, 10:35 Ja juz oszalalam. I do tego te wiatry. Czy tu w ogole jest czasem lato? Odpowiedz Link
moni-bel Re: Chyba mamy lato... 30.05.06, 22:24 Bardzo rzadko niestety( W tamtym roku lato tez nie bylo ciekawie. Dlatego trzeba korzystac ze sloneczka kiedy tylko mozna) Pogoda w Belgii, to jedna z tych rzeczy, ktore dzialaja mi na nerwy w tym kraju. Ja to sie nawet nie dziwie,ze moja sasiadka przenosi sie na dobre do Hiszpani) Moni-bel Odpowiedz Link
wiedzma30 +41 na razie.... 29.05.06, 20:08 z wilgotnoscia. Bez "tylko" 32. Nie wiem po co podaja w ogole temperature bez wilgotnosci, skoro odchuwalna to ta 41... Tylko draznia ludzi )) Przesylam goracy chuch. Transport nadal strajkuje. Widzialybyscie jakie "landary" jezdza dzis po ulicach )) Odpowiedz Link
annah11 Re: +41 na razie.... 30.05.06, 00:43 A u mnie w Sydney zima stuprocentowa. Marzne jak nie wiem co. Dzisiaj zaledwie plus 3 stopnie Celsjusza. Lodowata mzawka (pewnie w gorach znowu snieg), raniutko widzialam tecze. Wiatr od bieguna zawiewa. Przyslijcie troche ciepelka, please!!! Odpowiedz Link
kendo Re: +41 na razie.... 30.05.06, 09:34 to moze zdziebko skandynawskiego ciepelka podesle?? nareszcie sie ocieplilo,,,,juz dmucham mocno ,by dotarlo do Ciebie) witam annah11 i pozdrwiam cieplutko. Odpowiedz Link
annah11 Re: +41 na razie.... 30.05.06, 10:19 Dzieki Kendo, mam nadzieje, ze to troche pomoze tutaj mi przetrwac. Podobno w Oslo (wiadomosc od mojej Przyjaciolki X) pada i szaro, ale moze cieplo. Odpowiedz Link
kendo Re: +41 na razie.... 30.05.06, 10:45 rano ogladalam w TV prognoze na skandynawie, wiec cala jest "rosplakana", ale dobrze,ze cieplej sie zrobilo,choc taka aure pogodowa zapowiadaja do konca tygodnia( sloneczne promyczki w dalszym ciagu plyna do Ciebie) miej sobie dobrze. Odpowiedz Link
jan.kran Re: +41 na razie.... 30.05.06, 12:11 W Oslo jest trochę szarawo ale u mnie nie padało. Odpowiedz Link
blaubeeree Re: +41 na razie.... 30.05.06, 13:25 W Wiedniu zimno,11 stopni! I co chwile pada Ja chce wreszcie wiosne!! Zmarznieta Blau Odpowiedz Link
maja92 Re: +41 na razie.... 30.05.06, 14:11 Dublin: +15'C i slonce jest, ale wieje od morza, wiec czuc jakby bylo -15 a nie +15.... .....do lata, do lata, do lata piechota bym szlaaaa..aaa))) tak za Bajmem) podobno od czwartu ma sie temperatura podniesc do +18 )))))))) chyba bikini sobie kupie))))))))) a te 41 na plusie to Celcjusza???? lo matko!!! Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Chyba mamy lato... 30.05.06, 13:25 U nas wczoraj "dobilo" do 42... Dzis ma byc cieplej... buuuuuuuuuuuuuuu A jeszcze zeby bylo "smieszniej" od 6pm do 1 am mielismy awarie pradu na naszej ulicy... zero klimy, wiatrakow.... (( Pozdrawiam upalnie! Odpowiedz Link
monhann2 Re: Chyba mamy lato... 30.05.06, 15:07 No, nie da sie wytrzymac a a/c pracuje juz pelna para. Slyszalam o tej awarii, na szczescie nie u nas. Co do strajku TTC (Toronto transport) to wczoraj stalam w takim korku po pracy, ze juz szlag mnie trafial. A nawet do Toronto nie musze do pracy jezdzic! Wszyscy powyciagali samochody z garazy i na highway. Na szczescie dzis juz metro i autobusy plus tramwaje pracuja normalnie. Odpowiedz Link
wiedzma30 Rozplywam sie buuuuuu.... 30.05.06, 23:57 6pm, +40 i prawie bez wiatru... ((((((( Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Rozplywam sie buuuuuu.... 01.06.06, 23:59 Donosze grzecznie, iz u mnie prawie polnoc, ciemnosci jakis strasznych nie ma wrecz przeciwnie - z dania na dzien coraz jasniej sie robi) Za to w kominku napalone bo w chalupie jakos zimnawo. W ciagu dnia u nas byl upal chyba z 18 stopni na plusie, w sloncu to moze i z 23 !)) A wiec mamy lato po norwesku Odpowiedz Link
maja92 Re: Rozplywam sie buuuuuu.... 02.06.06, 11:45 Na dzisiaj zapowiadaja upal w Irlandii....+23'C ma byc.. )))))))))) Wiedzmo, chyba zaklelas troche to sloneczko, ze do nas tez zdecydowalo sie przyjsc))) W nocy ciagle nie odwalylam sie, by wylaczyc ogrzewanie... Czekam na lunch - wezme kanapki i pojde do parku obok pracy))) Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Rozplywam sie buuuuuu.... 02.06.06, 11:50 U mnie nadal w porywach 16 stopni,straszny wiatr i co chwile pada..pogoda w sam raz na poczatek czerwca Ogrzewanie w nocy zostalo wlaczone.. blau Odpowiedz Link
asica74 Re: Rozplywam sie buuuuuu.... 02.06.06, 12:37 Dzis dzionek przepieukny w Londynie, ja mam day off, biore ksiazke i w ogrodku legne. Czas przegonic bledzizne ramion i nog Odpowiedz Link
mon101 Re: Rozplywam sie buuuuuu.... 02.06.06, 12:58 I u nas wreszczie przyzwoita temperatura, aczkolwiek strasza, ze jutro ma byc chlodniej Siedze na tarasie pijac kawke i rzucajac okiem od czasu do czasu na kompa (pracuje z domu, wiec musze miec oko na maile) i na Nastolata, ktory olejuje meble. Zapach kawy miesza sie z zapachem oleju, pszczoly bzycza... Och, to jest zycie))) Odpowiedz Link
asica74 Re: Rozplywam sie buuuuuu.... 02.06.06, 13:03 no akurat Slonce zniknelo. Jest wielka, szara, przepasna chmura na niebie... Umre z bledzizna, jak sie narodzilam Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Rozplywam sie buuuuuu.... 02.06.06, 13:25 Kobieca dolegliwosc zatrzymala mnie bolem brzucha w domu, a mialam tyle do zrobienia ech... wszystko bedzie na wariata jutro pewnie. U mnie tez sloneczko swieci, tez siedze na tarasie i tez zerkam tym razem arkusz kalkulacyjny (jak ja nie lubie rachunkowosci) no ale kto ma pszczoly ten ma miod - czyli z ksiegowoscia trzeba sie troszke tez poszarpac Podziwiam te z Was, ktore lubia cyferki Milego dnia dla Was Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Chyba mamy lato... 06.06.06, 12:19 Nie ma lata, nie bylo tez wiosny W Wiedniu nadal niecale 15 stopni Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Chyba mamy lato... 06.06.06, 12:23 U mnie tez nie jest ciekawie. Wydaje mi sie, ze zapomnieli powiedziec pani wiosnie ze juz czas na nia. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Chyba mamy lato... 06.06.06, 13:48 Pani Wiosna siedzi u mnie na podwórku. Pogadam z Nią żeby do Was wpadła)) Kran Północny))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Chyba mamy lato... 06.06.06, 14:00 To ty te Wiosne chyba na sznurku trzymasz jak Kargul kota kiedys. Uwazaj tylko. zeby ktos na niej wyroku karabinem nie wykonal Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Chyba mamy lato... 06.06.06, 14:27 jan.kran napisała: > Pani Wiosna siedzi u mnie na podwórku. Pogadam z Nią żeby do Was wpadła)) > Kran Północny))) Wlasnie,wypuscilabys troche Pani Wiosny na inne kraje.A tak przywiazana,biedna na sznureczku u Ciebie musi siedziec.My tez jej potrzebujemy! ))) Zziebnieta Blau Odpowiedz Link
maja92 A ja mam lato;-))))) 06.06.06, 15:25 Od pieciu dni w Dublinie pieknie. Wlasnie sie skonczyl dlugi weekend - bank holiday weekend, gdzie poniedzialek tez jest wolny - i caly weekend mielismy +25'C - PIEKNIE - cieplo, ale dlo sie zyc))) Oficjalnie spalilam sobie plecy tak sponko grzeje)) Mam czerwony, okragly placek na srodku plecow w okolicy zapiecia od stanika)) Na ile dalam rade to polozylam faktor przeciwsloneczny na siebie, ale mam za krotkie raczki i na srodku plecow nie dlam rade, wiec mam piekna lekka opalenizne zloto brazowa na calym ciele i czerwony placek na srodkow plecow ))))) Kolezanka w biorze nie wierzyla mi, ze to opalenizna, myslala ze mam spray tan, ale jak pokazalam jej moje plecy to uwierzyla)))))))))))))))))))) Uprzejmie donosze, ze Pani Lato jeszcze gosci w Dublinie, pania Wiosne Kranie prosze trzymaj dalej na sznurku)))) jej na razie nie chce widziec, bo bedzie zimno i wialo))))) Odpowiedz Link
marjanna1 Re: A ja mam lato;-))))) 06.06.06, 16:04 Ja poprosze cieple podmuchy mi tu szybcuitko wysylac. teraz co prawda swieci slonce, ale zapewne nie pobedzie tu dlugo. Odpowiedz Link
tamsin Re: A ja mam lato;-))))) 06.06.06, 16:54 u nas ma niedlugo zaczac znowu padac zapowiedzieli w prognozie pogody, zeby dziesiaj sie wyspacerowac za caly tydzien... Odpowiedz Link
blaubeeree A w Wiedniu lato:)) 08.06.06, 10:38 Uprzejmie informuje,ze dzis do Wiednia przywitala Pani LatoMamy 20 stopni,sloneczko przyswieca i zero chmurek na niebie Odpowiedz Link
mon101 Re: A w Wiedniu lato:)) 08.06.06, 20:09 I do nas tez zawitalo! Od jutra ma byc coraz cieplej, w przyszlym tygodniu nawet do 30 stopni. Hurra! Odpowiedz Link
iwo19 Re: A w Wiedniu lato:)) 08.06.06, 20:27 Kochana Mon,u nas nie ma co sie za bardzo z tego lata co cieszyc.30 to norma ,przy wysokiej wilgotnosci ,znaczy ze zamiast chodzic po dworze ,siedzimy w zchlodzonych mieszkaniach. Ale i tak lubie lato.))))) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: A w Sztokholmie lato:)) 09.06.06, 00:18 u nas dzis bylo 25 stopni!!!!!!))) straszny upal! Odpowiedz Link
marjanna1 I do deszczolandu chyba dotarlo:) 09.06.06, 08:22 Normalnie slonce swieci od wczoraj i cieplutko))) Mowia, ze w tym roku lato bedzie w najblizsza niedziele. ))) Wiec ja sie szykuje na plaze. a teraz lece sie z mama moja na lotnisku na kawe spotkac, bo ma przesiadke w drodze do hameryki.)) Odpowiedz Link
maja92 W Dublinie jeszcze jest;-)) 09.06.06, 15:20 Juz 10 dzien - jakies czary chyba)) I temperatura nie tutejsza - dzisiaj 27 stopni))))) Oszalalam z radosci!!!! Odpowiedz Link
gherarddottir Re: W Dublinie jeszcze jest;-)) 09.06.06, 16:57 Jakis niesamowity upal u nas. Spedzialm 3 godziny lezac plackiem w bikini na tarasie - niestetyw tym samym czasie probowalam pracowac - i od razu mowie - nie jest to najlepszy pomysl )))hyhyhyhy Jutro u nas ma byc 28 stopni! Hurra! Odpowiedz Link
monhann2 Re Dorinka, topless!!!! 09.06.06, 18:03 Kochana, Ty nie w biniki sie opalaj, tylko topless, paszeczkow nie bedzie hihi. Przeciez tam i tak chyba nick Cie nie widzi? Odpowiedz Link
mon101 Re: Re Dorinka, topless!!!! 09.06.06, 18:35 No, chyba paru jeszcze tam mieszka na tej polnocy No i jakis mis polarny moze zajrzec.... Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Re Dorinka, topless!!!! 09.06.06, 18:59 Dziewczyny niestety az tak dobrze to nie mam )) - mam obok sasiadow - co prawda dzieli nas zywoplot i od tarasu tez kilka metrow, a sasiad cos kolo 80 siatki i lubi od czasu do czasu wejsc sobie do naszego ogrodu w ramach gadki "mialo padac nie padalo" szczegolnie jak slyszy muzyke z tarasu i wie ze jestem sama w domu. Zreszta sasiad bardzo ok Odpowiedz Link
ania_2000 nie opalac sie! 09.06.06, 19:09 ty sie coro nie opalaj tak mocno i dlugo! smarowac sie blokiem prosze - to nie zarty. chcesz wygladac jak pomarszczony piesek, ten z rasy hounds, co to ma za duzo skory? kapelusik na lepek, koszulka z dlugim rekawkiem i wtedy lez na lezaku. a jak koniecznie chcesz byc brazowa to sie posmaruj jakims samoopalaczem (wiem, to nie to samo - ale co, zmarchy lepsze? Odpowiedz Link
mon101 Re: nie opalac sie! 09.06.06, 19:40 No i potem pozostanie tylko botoks, o, przepraszam, sadlo borsucze My tu na Ponocy wiemy o tych wszystkich niebezpieczenstwach, ale tak spragnione ciepelka i slonca jestesmy, ze co tam! Odpowiedz Link
ania_2000 Re: nie opalac sie! 09.06.06, 19:47 potem to zostana juz tylko klamerki do bielizyny - zeby naciagac z tylu))) polnocne dziewczyny - siedza pod parasolem. I sa wtedy i odpowiednio nagrzane i odpowiednio gladkie Odpowiedz Link
gherarddottir Re: nie opalac sie! 15.06.06, 01:38 a ja sie opalilam i cieszy mnie to bo zanosi sie, ze w tym roku znowu bedzie zima przez 6 miesiecy Odpowiedz Link
sylwek07 od godziny 14(PL time) mamy astronomiczne LATO :-) 21.06.06, 21:36 i bylo plus 30 C w cieniu ...a dzis mamy najkrotsza noc w roku i nie dlugo puszczanie wiankow jak i szukanie kwiatu paproci Odpowiedz Link
mon101 Re: od godziny 14(PL time) mamy astronomiczne LAT 21.06.06, 21:46 U nas slonce zaszlo o 22.08 a wstanie o 3:30. A teraz jest widnawo.... Odpowiedz Link
sylwek07 Re: od godziny 14(PL time) mamy astronomiczne LAT 21.06.06, 21:47 wiec bedzie biala noc Odpowiedz Link
pampeliszka Re: od godziny 14(PL time) mamy astronomiczne LAT 21.06.06, 21:47 w Czechach upał, moja córa ciągnie do wody, moczy sie w fontannie, w oczku wodnym w ogrodzie bot., ale najlepiej jej jest na basenie. Mnie tez. Odpowiedz Link
tamsin Re: od godziny 14(PL time) mamy astronomiczne LAT 21.06.06, 21:54 u nas wreszcie sie ochlodzilo, nie zeby nie bylo upalu, ale parowka na dworze zmalala, tzn. da sie oddychac. ale komary po tych wiosennych deszczach sa okropne! Odpowiedz Link
mon101 Re: od godziny 14(PL time) mamy astronomiczne LAT 21.06.06, 21:57 U nas pogoda sie tradycyjnie zepsula na Midsommar,ktore to swieto wypada w piatek. Tradycji musi stac sie zadosc i znow bedziemy wbiegac ze stolem, w te i z powrotem , w te i zpowrotem jak na telewizyjnej reklamie. Odpowiedz Link
tamsin Re: od godziny 14(PL time) mamy astronomiczne LAT 21.06.06, 22:00 ciekawe czy Asia.sthm tradycyjnie swoje swiniaki bedzie na Midsommer wypuszczac czy one juz sobie wokol domu harcuja? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: od godziny 14(PL time) mamy astronomiczne LAT 21.06.06, 22:03 O luuudzie gdzie moje prosiaki ?? Na smierc zapomnialam !! Tamsin gdzie moja swinia?? Odpowiedz Link
sylwek07 Re: od godziny 14(PL time) mamy astronomiczne LAT 21.06.06, 22:08 a no gdzie,rok temu byl link na ten temat a teraz?z checia znow bym zobaczyl Odpowiedz Link
asia.sthm Re: od godziny 14(PL time) mamy astronomiczne LAT 21.06.06, 22:16 W srodku tego linka jest moja swinia ale u mnie w tym roku nie chce sie otworzyc. Zmienilam komputer , co za cholera ..buu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16726&w=25468098 Odpowiedz Link
marjanna1 Re: od godziny 14(PL time) mamy astronomiczne LAT 21.06.06, 22:21 Asia mi sie otworzylo Odpowiedz Link
marjanna1 Re: od godziny 14(PL time) mamy astronomiczne LAT 21.06.06, 22:11 sylwek07 napisał: > i bylo plus 30 C w cieniu ...a dzis mamy najkrotsza noc w roku i nie dlugo > puszczanie wiankow jak i szukanie kwiatu paproci Rozmarzylam sie. Puszczanie wiankow..... na Wisle)) Odpowiedz Link
marjanna1 Re: cztery pory roku 21.06.06, 22:35 www.kafeteria.pl/namarginesie/obiekt.php?id_t=258 Tak jakos mi sie skojarzylo z naszym letnim tematem. Bo my mamy tyle rodzajow lata, tutaj, w ilu krajach mieszkamy. Odpowiedz Link
mon101 Re: cztery pory roku 21.06.06, 22:51 My tu wianki gleboko na uszy wciskamy coby nam nie pospadaly przy igraszkach i swawolach (odsylam do linkow Asi)a nie rzucamy do wody "Wila wianki i rzucala je do falujacej wody, wila wianki i rzucala je do wody! Lewa!" Odpowiedz Link
wiedzma30 Wila wianki i rzucala je... 22.06.06, 06:25 A to fotki z moich imprez wiankowych... bruno.netstrefa.com.pl/kupala03/index.htm bruno.netstrefa.com.pl/kupala02/index.htm Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Wila wianki i rzucala je... 22.06.06, 07:09 Świetne zdjęcia, Wiedźmo! )) Co za nastrój! Ech, marzenie... A która o ty na tych zdjęciach, jeśli mażna spytać? Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Wila wianki i rzucala je... 22.06.06, 14:10 No co ty myslisz, ze w wieku 30 lat bawilam sie w puszczanie wiankow? ))))))))))))) chichichi! Ja ta impresssske jedynie organizowalam... Zdjecia swietne, bo zawodowca. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
maja92 Re: Wila wianki i rzucala je... 22.06.06, 14:46 Zdjecia piekne. Ja tam bym mogla rzucac wianki nawet teraz)) wiek mi absolutnie nie przeszkadza)) wydaje mi sie, ze nawet bardziej smiala z wiekiem jestem)) Ja chce wakacji!!!! Nie moge sie doczekac!!! A Tata mowil, ze wczoraj nad Bydgoszcza oberwanie chmury bylo i Bydzia cala w potokach i drzewa powyrywalo... Ja chce do Polski by miec "lato, lato z komarami", a nie irlandzka pogode... Swiat sie poprzewracal)))))))))))))) Odpowiedz Link
sylwek07 a to ten linki od Asi.......... 22.06.06, 08:40 www.aftonbladet.se/nyheter/0506/17/2_essen.mpg www.aftonbladet.se/nyheter/0506/17/3_feiern.mpg www.aftonbladet.se/nyheter/0506/17/4_morgen.mpg Odpowiedz Link
balamuk Re: Chyba mamy lato... 22.06.06, 19:22 Komus doslac? Na balkonie 40'C, w mieszkaniu 28, na poziomie asfaltu chyba ponad 60, polowe do dwoch trzecich z przyjemnoscia odstapie Kobiety polnocne, badzcie ludzmi, podeslijcie jakiego pingwina albo mala gorke lodowa! Odpowiedz Link
blue_jay Re: Chyba mamy lato... 22.06.06, 19:27 chyba? na pewno mamy lato, dzisiaj jakies 95 F, 100% wilgotnosci powietrza, czlowiek sie lepi do wszystkiego i wszystko sie lepi do czlowieka) jak komu sise sauna marzy to zapraszam Odpowiedz Link