Dodaj do ulubionych

hit mundialowy: Niemcy - Argentyna

30.06.06, 14:20
no i jak bedzie?
ja mimo wszystko obstawiam 2:1 dla Niemcow, ale przede wszystkim czekam na
ladny mecz i niech zwyciezy lepsza druzyna
juz conference room w pracy zarezerwowany i mam nadzieje, ze pierwsza polowe
jakos "po cichu" obejrzymy a 2 to juz w czasie lunchu bedzie wiec spoko...
Obserwuj wątek
    • tamsin Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 15:08
      ja sie urywam na mecz z pracy, tez obstawiam na Niemcow i bede im kibicowala.
      • sylwek07 statystyki........... 30.06.06, 15:32
        Mecz Polska-Niemcy w Berlinie ogladalo kolo pol miliona osob ,prawie 11
        milionow Polakow(Polska) ogladalo ten mecz z tego prawie 44% stanowily kobietysmile
        • tamsin Re: statystyki........... 30.06.06, 15:42
          sylwek07 napisał:

> Mecz Polska-Niemcy w Berlinie ogladalo kolo pol miliona osob...z tego prawie
          >44% stanowily kobiety: )

Ciekawe czy kobiety z Kuwejtu byly zaliczane w tych statystykach wink
    • asia.sthm Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 16:58
      Noo!!
      Siadamy wygodnie i....
    • monika_a_b Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 17:06
      Jejuś! Zaczęło się! wink)) Niech zwycięży lepsza drużyna, ale niech to będzie ta
      niemiecka, biiiiitttteeeeee... wink)) Przez naszych dwóch napastników o polskich
      korzeniach... wink

Mój mąż tak jak ty, Anetko, wybył szybciutko z domu, aby zdążyć na baaardzo
      ważną konferencję... wink Teraz siedzi pewnie w conference room, hehe, a
      konferencji przewodniczy wielki telebim... wink
    • tamsin Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 17:43
      dzisiaj chyba bedziemy wiedzic kto dojdzie do finalu. Niemcy nacieraja i
      nacieraja, ale Argentyna naciera jeszcze bardziej. Wlasnie komentator
      przypomnial gre Niemcow z Polska, dodajac ze byl to najbardziej ekscytujacy
      mecz jak do tej pory.
      • ania_2000 Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 17:50
        dla tych ktorzy siedza przed komputerem, i do telewizora nie maja dostepu

broadband.espn.go.com/broadband/ivp/splash_nopop
      • aneta05 Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 17:51
        wiecie co...to jest strasznie nudny mecz, widac, ze druzyny boja sie siebie i
        graja bardzo zachowawczo, ciekawe czy dojdzie do karniakow
        • tamsin Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 17:56
          Niemcy beda walczyc do ostatniej kropli krwi..mam nadzieje ze nie zakonczy sie
          jak pod Stalingradem.
        • monika_a_b Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 18:10
          A niech to! uncertain Trzech chłopa w bramce, a piłka i tak wleciała... Co tu jest
          grane???
          • tamsin Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 18:13
            no gdyby Ballack nie odwrocil sie bokiem, to ta pilka odbilaby sie od niego.
            Teraz musza strzelic dwa gole sad(
            • monika_a_b Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 18:30
              Wyciągnięto bramkarza Argentyny... Strasznie długo to wszystk trwa, chyba
              długie będzie również przedłużenie...
              • tamsin Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 18:38
                jest!!! jest!!!!! jest gol!!!!!! bravo Miroslaw Klose!!!!!!! gra zaczyna sie od
                poczatku!!! hahahahahahaha
                • monika_a_b Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 18:39
                  A jeszcze do tego jak ładnie! wink Dwie główki! wink
              • monika_a_b Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 18:38
                Nareszcie!!! Gooollll!!! wink)) Wyrównaliśmy! wink
                • ania_2000 Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 19:45
                  no i Argentina out - piekni chlopcy do domu.

zobaczycie - bedzie final brazyli - niemcy
                  • monika_a_b Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 19:54
                    Niemcy wygrali całkiem zasłużenie. wink Sędzia kalosz nie widział agresywnych
                    ataków Argentyńczyków na Niemców, nieładnie... uncertain A całkiem na końcu, po tych
                    penalties, Argentyńczycy rzucili się z pięsciami na przeciwnika... Czy to
                    jeszcze jest piłka nożna, czy oni od razu przechodzą do boxu??? Niech się
                    wstydzą... Chyba za bardzo myślili, że są niepokonalni...
                  • monika_a_b Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 19:55
                    Aniu, dzięki za linkę! wink)) Mój mąż został zapędzony do roboty po pierwszej
                    połowie, hehe, więc drugą oglądał już na monitorze komputera... Dzięki! wink
                    • ania_2000 Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 20:07
                      smile- u nas pol biura tak ogladasmile
                      co i troche mnie dziwi, ze tak duzo, bo jak wiadomo, amerkancy bardziej podatni
                      na baseball, itp - soccer ich (myslalam) malo interesuje - ale widac, troche
                      sie mylilam (albo u nas pracuja nietypowiwink
                      • tamsin Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 20:17
                        a ja nie moge nic zaladowac, bo cholery blokuja, ze nie daj boze. Atakowali nas
                        okropnie wirusami a kilka debili otwieralo te wirusy i otwieralo (najbardziej
                        ten "I love you" smile i caly network by do czyszczenia, wiec teraz blokuja
                        wszystko i trzeba leciec do admina prosic.
                        • ania_2000 Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 20:24
                          u nas tez blokuja, tylko jedna taka admina na kolanach uprosila i odblokowal na
                          chwilewink ale troche streaming slabo dziala i przerywa
                          o 12 italinacy!

ostatnio upobliczniono w naszym stanie strone z "recorded seks offenders" -
                          jest mapa, i kazdy moze sobie sprawdzic, gdzie najblizszy seks offender mieszka.
                          no i oczywiscie to w pracy zblokowane na amen, jest slowo seks i w pracy nie
                          otworzysz.
                          • monika_a_b Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 20:39
                            Kiedyś wysłałam maila z obrazkiem terrorysty z kurczakami za pasem na maila
                            mego męża, niestety nie pomyślałam o tym, że tego słowa nie mogę umieścić w
                            tytule, hehe... Mail mi odbiło, więc zmieniłam tytuł i doszedł... wink

Swoją drogą to dość kontrowersyjny pomysł z publicznym ogłaszaniem nazwisk tych
                            seks offenders. Nie podoba mi się, tym bardziej, że tutaj można być uzananym za
                            seks offender praktycznie za nic. Było kilka takich przypadków.
                        • jan.kran Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 20:26
                          smile))))))))))))))))))))))))))))))
    • ulinha Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 18:43
      Heheh jak to sie porobilo, ze zawsze gdy dochodzi do KUP-owego kibicowania to
      ja trzymam kciuki w mniejszosciwink Argentynaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
      • ania_2000 Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 18:50
        Jeny, jak sie ten najpiekniejszy na swiecie argentynczyk nazywa?smile)) ten z
        dlugimi wlosami - i przepaska - jak winetu?
        ale koncowka !
        • tamsin Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 19:07
          on tylko tak z daleko dobrze wyglada:
          fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/player/162680_CRESPO_Hernan.html
          • ania_2000 Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 19:10
            nie nie nie!!! tamsin, jestes pewna ze to tenwink))))???

on wygladal tak slicznie - jak prawdziwy winetu, tego co sie go z lozka nie
            wyrzuca! ten na zdjeciu wyglada na takiego co ma polipy w nosie. ale usta jak u
            angelinysmile
            • tamsin Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 19:25
              jest jeszcze jeden z bujnymi wlosami, ale bez przepaski:
              fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/player/181445_COLOCCINI_Fabricio.html
              Tez z polipami w nosie. Oni jakos lepiej sie prezentuja biegajac na boisku niz
              na zdjeciach.
              • ania_2000 Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 19:41
                alez te zdjecia okropne, fuj kto im to zrobil i dlaczego?smile
                - jest jeszcze ten- (piekne dlugowlose ciacho) -
                fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/player/153977_SORIN_Juan.html
                - ale kurde, na zdjeciu wyglada jak po chorobie sad
    • sylwek07 Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 20:33
      widzialem te przepychanki i nie ladnie sad(

• aneta05 Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 20:43
        wlasnie idziemy do baru ogladac nastepny mecz, piatek 3 po poludniu i nikt juz
        nie pracuje tylko komentuje poprzedni mecz...ide zapijac smutki bo mi mimo
        wszystko zal troche Argentyny i ichniejszego chorego bramkarza
        • tamsin Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 30.06.06, 20:58
          Italia vs. Ukraina, no to moge sobie darowac na goraco i ogladnac powtorke
          jezeli juz. Ukraina tak slabo grala, a Italiance tez sie specjalnie nie
          popisali, wiec czekam na cos lepszego. O ludzie jaka ja jestem wymordowana tymi
          meczami, jakbym sama te wszystkie bramki strzelala, bronila, strzelala,
          bronila...
          • asia.sthm drugi hit mundialowy: Ukraina - Italia 30.06.06, 21:10
            cicho ja ogladam i zobacze jak sie beda Wlosi przewracac. Teatr znow zrobia czy
            pograja jak ludzie.
            smile)
            trzymam za Ukraine ale cicho
            • monika_a_b Re: drugi hit mundialowy: Ukraina - Italia 30.06.06, 21:33
              No to ja też za sąsiada... Ciiii... u-kra-i-na... wink))
              • tamsin Re: drugi hit mundialowy: Ukraina - Italia 30.06.06, 22:06
                czy wy w ogole Ogniem i mieczem czytalyscie??? na pohybel Okraina!
                • tamsin Re: drugi hit mundialowy: Ukraina - Italia 30.06.06, 22:29
                  wyglda na to ze Ukraina cienko przedzie smile
                  • conejito13 Re: drugi hit mundialowy: Ukraina - Italia 30.06.06, 22:45
                    kurcze, i wyeliminowali Argentynesad Jestem co najmniej niepocieszonasad buuu....
                    prawie sie poplakalam, kiedy Ayala (z naszej CF Valencia) nie strzelil karnego:
                    ( ale on nawet w Valencji nie strzela NIGDY karnych!!! normalnie im chyba
                    slonce zaszkodzilo albo co...sadsadsad Kto wyslal Ayale na strzelanie karnych, ja
                    sie zapytuje??? eh........... nic to...... trudno..... No i ten bramkarz... No
                    smutno i tyle.
                    Italia przejdziesad eh... Jeszcze wyzej nosy beda mieli, sprzedawczyki meczow
                    ligowychsad Zawsze przechodza jakims fartem czy jak...
                    ps. Bogowie teraz maja dobrze, bo tyle modlow na raz to nie wiem, kiedy ostatni
                    raz slyszelismilesmilesmilesmile Chyba 4 lata temuwink
                • asia.sthm Re: drugi hit mundialowy: Ukraina - Italia 30.06.06, 22:55
                  > czy wy w ogole Ogniem i mieczem czytalyscie??? na pohybel Okraina!
                  Cos ty taka historycznie zacietrzewiona ??
                  i cholera na twoje wyszlo wink
              • asia.sthm Re: drugi hit mundialowy: Ukraina - Italia 30.06.06, 22:59
                Monika, czy to my im pecha przynioslysmy? Niemozliwe!
                Powinno byc 2-1 dla Italii i ani grosza wiecej. Sedzi oslepl cale dwa razy sad
                • tamsin Re: drugi hit mundialowy: Ukraina - Italia 30.06.06, 23:04
                  no nic, w nagrode Italiance zagraja z Niemcami smile
                  • asia.sthm Re: drugi hit mundialowy: Ukraina - Italia 30.06.06, 23:07
                    i dobrze im tak smile)
                    a ty dzis wyjatkowo ugodowa sie zrobilas. To przez to strzelanie, bronienie,
                    strzelanie, bronienie.. Wykonczona fizycznie i nerwowo?
                    tongue_out
                  • ulinha Re: drugi hit mundialowy: Ukraina - Italia 30.06.06, 23:10
                    I na pohybel wszystkiemu zycze im (italiancom oczywiscie) zeby wygrali!!!!!!!!
                    Co to jest, wysylac moich ulubiencow do domu przed polfinalem??? I to w wyniku
                    karnych???
                    Na gazetowej stronce poswieconej mundialowi panowie z "czuba" czesto powtarzaja
                    zdanie, o tym czym jest football (lacznie z tym kto go zawsze "musi" wygrac...).
                    Ukrainy szkoda, ale i tak daleko udalo im sie zagrac. Uwazam ze nawet
                    przegrywajac, przegrali z klasa.
                    ojjjjj mam tyle stresow ostatnio, ze az sie boje co to bedzie gdy to moich
                    wszystkich stresow dolacza te z jutrzejszego dnia....
                    • monika_a_b Re: drugi hit mundialowy: Ukraina - Italia 30.06.06, 23:26
                      Ulinha, ja też stawiam na twoich... wink Jutro wyjeżdżmy z samego rana do
                      Vancouveru, ale naprawdę bardzo raniuśko, co by na mecz zdążyć! wink))
                  • monika_a_b Re: drugi hit mundialowy: Ukraina - Italia 30.06.06, 23:25
                    I dostaną prztyczka w nos od Niemców! wink)) Niech Italiańce nie myślą, że oni
                    tacy hej do przodu, hehe... wink
                • monika_a_b Re: drugi hit mundialowy: Ukraina - Italia 30.06.06, 23:22
                  No, pech przeca... uncertain Nic to, za cztery lata znów będą mieć szansę, hehe... wink

Część mojej rodziny pochodzi spod Lwowa, więc chciałam, aby tamtejsi wygrali...
                  Może następnym razem? wink
        • edytais Re: hit mundialowy: Niemcy - Argentyna 01.07.06, 19:44
          Moj maz Niemiec: w niebo wziety smile
    • tamsin trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 16:53
      ja trzymam kuciuki za Anglia, ale widze ze komentatorzy sa bardzo podzieleni
      kto wygra, a to ze wzgledu na trenera Portugalii, ktory doprowadzili 4 lata
      temu Brazylie do mistrzostwa. Anglia gola, Anglia gola!!! Moze najbrzydszy
      pilkarz mistrzostw (Rooney) cos ustrzeli?
      • aneta05 Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 17:05
        ja za przystojniaczkami z polwyspu iberyjskiego...
        • ulinha Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 17:18
          FORCA PORTUGAL!!!!!!!!!!!!!!
          Jak na razie obie strony graja bardzo grzecznie, az milo popatrzecwink Coz,
          wygra zapewne lepszy i w lepszej dzisiejszej kondycji. Mam nadzieje ze wynik
          bedzie wiadomy przed karniakami, bo chyba z tych wrazen i nerwow nie dotrzymam
          do tego momentuwink A jak pamietamy takie karniaki w przypadku spotkan obu
          druzyn juz sie zdarzaly...
          • asia.sthm Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 17:21
            rozdarta jestem, ale srednio.
            Kibicuje Anglii z obowiazku i serca wink
            • tamsin Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 17:31
              Sven odchodzi po tych mistrzostwach, a przed ta gra odmowil zagrzewajacej mowy
              dla zawodnikow. Powiedzial ze nie jest Churchillem. Anglikom brakuje
              zdecydowanie deszczu i wiatru na boisku, po kiego grzyba jest tak goraco w
              Niemczech???
              • asia.sthm Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 17:54
                Churchilem to on nie ma ambicji byc,ale skromnego udaje wink
                No tam jest zdecydowanie za dobra pogoda i Anglicy sie gotuja.
                Rooney´mu zycze gola.
                Portugalii zycze szczerego zaparcia i skutecznej gry.
                Tez sie troche gotuje i takim lekko zagotowanym mozgiem zycze sobie zeby
                wszyscy ciagle wygrywali.
                • ulinha Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 18:06
                  Ojjjj pachnie mi karnymi... Obydwie druzyny graja podobnie...
                  • tamsin Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 18:12
                    po tych karnych i rozpaczy Argentyny, nie zycze nikomu takiego zakonczenia sad(
                    Praktycznie plakalam razem z nimi, choc kibicowalam Niemcom. Cos ta pogoda
                    gotuje mi mozgownice wink
                    • tamsin Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 18:20
                      o boze moj brzydal dostal czerwona!!!!!!! nie moge uwierzyc, Beckham zszedl,
                      teraz Rooney, kto strzeli gola????????
                      • ulinha Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 18:23
                        Moze moj ulubieniec Figo??? wink
                        Zaczynaja sie przepychanki wcale mi sie to nie podoba...
                        • aneta05 Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 18:26
                          bedzie powtorka Portugalia - Holandia???
                      • asia.sthm Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 18:26
                        no nie ma do nich juz sily . Ten Rooney to 25!! razy potrafi powiedziec
                        sedziemu fuck off w ciagu jednego meczu .. no i siedziwic ze go wywalili.
                        Od razu czerwonego pod nos nie dostal , dopiero jak sie naprzeklinal.. a niech
                        sobie rade daja beze mnie . Obrazilam sie!
                        Heja Portugalia!!
                        • tamsin Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 18:31
                          no przeciez Rooney inaczej nie moze!!! wystarczy popatrzec na te gebe i co
                          mozna sie spodziewac, ze Szekspira bedzie recytowal??? Jestem w rozpaczy, ale
                          moze bez tego hooligana, jakos sie Anglicy zbiora i zagraja cos pozadnego?
                        • asia.sthm Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 19:55
                          > Heja Portugalia!!
                          Gratuluje !!! bo pieknie wygrali

Ulihna, wysciskaj starego i kto ci sie tam napatoczy pod sciskanie smile))))))
                    • aneta05 Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 18:23
                      tamsin napisała:

> po tych karnych i rozpaczy Argentyny, nie zycze nikomu takiego zakonczenia sad(
                      >
                      > Praktycznie plakalam razem z nimi, choc kibicowalam Niemcom. Cos ta pogoda
                      > gotuje mi mozgownice wink

mnie tez bylo zal Argentyny a NIemcy mieli przewage psychiczna bo u siebie grali
                      i tak juz pewnie pozostanie (ta przewaga psychiczna)
                      • tamsin Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 18:41
                        dlaczego zycze Niemcom aby wygrali Mundial, nie ma nic piekniejszego od
                        gospodarza ktory cieszy sie wygrana.

p.s.Oczywiscie zupalnie inne zdanie mialam w 2002 gdy mecze toczyly sie w Korei
                        i Japoni wink)
                        • asia.sthm Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 18:54
                          dajmy im zlapac oddech i w dogrywce sie zobaczy co to towarzystwo ugra
                          • ulinha Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 19:06
                            Zaczynam miec delikatne ataki palpitacyjnewink A przeca ja nawet nie za bardzo
                            lubie ten caly football...
                            • ulinha Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 19:08
                              A przeciez jeszcze dzis trzeba zebrac sily do kibicowania Brazyli...
                              • tamsin Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 19:09
                                ja zbieram sily aby kibicowac Francji elegancji, a juz mi nerwy puscily na tym
                                meczu pare razy i mysle, ze skonczy sie czyms zbitym w domu wink))
                                • aneta05 Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 19:14
                                  wole aby cos jeszcze ustrelili..bo karniaki mnie wykanczaja
                                  juz mi wszystko jedno kto, byle nie karniaki
                                  • ulinha Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 19:16
                                    Gdybyscie mogly uslyszec ten ogolny wrzask..... a tu nic tylko spalonywink
                                    • aneta05 Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 19:19
                                      ulinha napisała:

> Gdybyscie mogly uslyszec ten ogolny wrzask..... a tu nic tylko spalonywink

jetes w domu czy jakiejs knajpie???
                                      • ulinha Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 19:22
                                        Dla wiekszego spokoju (!?!) zostalismy w domu... Ale okna pootwierane wiec
                                        zdecydowany wrzask sie niesie... Otwieram druga (mala) puszke pifa... Byle do
                                        finalow, potem wszystko sie uspokoi... Juz mi obojetnie kto w nich zagra,
                                        zdecydownaie nie jestem stworzona dla takich stresow, wyczuwam intencje do
                                        stworzenia mnie dla wyzszych celowwink)))
                                        • aneta05 Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 19:27
                                          to miasto pewnie wyludnione???
                                        • tamsin Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 19:27
                                          wygalda na to, ze bez karniakow sie nie obejdzie sad((((((
                                          • aneta05 Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 19:31
                                            ide cos na uspokojenie lyknac...zaparzyc komus melisy???
                                          • ulinha Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 19:31
                                            Na sasiedniej autostradzie ruch jak w srodku nocy, bardzo duza liczba osob
                                            zgromadzila sie w centrach miast czy miasteczek przy specjalnie ustawionych
                                            telebimach, badz w pubach... W oknach i na samochodach portugalskie flagi...
                                            Juz zaczynam zalowac, ze nie bylo mnie tu dwa lata temu podczas Mistrzostw
                                            Europy (hhihihih kibicowalam Portugalom z.... Grecjiwink
                                            No i mamy karniaki... Obaczym co sie sprawdzi: ze: "Historia lubi sie
                                            powtarzac", badz ze "Historia kolem sie toczy"...
                                            Trzecie (male) pifo, Lewis zaczyna chodzic po pokoju
                                            • tamsin Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 19:36
                                              pare minut i bedziemy wiedzialy...
                                              • ulinha Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 19:45
                                                Az sie poryczalam!!!!!
                                              • aneta05 Re: trzeci hit Mundialowy - Anglia vs. Portugalia 01.07.06, 19:45
                                                no chlopcy sie spisali...wylewam melise wlewam szampana i czekam do 3 na
                                                nastepny mecz...mam plewic ogrodek ale chyba nic z tego nie wyjdzie
    • ponponka1 Francja - Brazylia 01.07.06, 21:03
      Tym razem ide na calosc - Francja!

smile)))
      • aneta05 Re: Francja - Brazylia 01.07.06, 21:10
        Brazylia!!!
        • tamsin Re: Francja - Brazylia 01.07.06, 21:11
          Francja, Francja, Francja!!!!!!!!
          • asia.sthm Re: Francja - Brazylia 01.07.06, 21:13
            nic nawet nie pikne, bo boje sie popsuc
            wink)))
            heeeja!!!
            • aneta05 Re: Francja - Brazylia 01.07.06, 21:21
              dlaczego Francja???
              • tamsin Re: Francja - Brazylia 01.07.06, 21:27
                Ja nigdy Brazylii nie kibicuje, maja juz wystarczajaco mistrzostw na swoim
                kacie. Zreszta caly ten cyrk jest aby zmierzyc Europe vs. Brazylie, albo jak
                kto woli Europa vs. Latino America. Ja kibicuje Europie, nigdy nie kibicowalam
                Ameryce. Ale wsrod europejskich mam swoich faworytow, niestety jak do tej pory
                odjezdzaja do domu po meczach sad(((
                • asia.sthm Re: Francja - Brazylia 01.07.06, 22:01
                  no druga polowa !!!
                  ja juz tylko wode pije zeby glowy calkiem nie stracic wink
                  • tamsin Re: Francja - Brazylia 01.07.06, 22:05
                    no ja sobie zrobilam wielkiego drinka z lodem i sokiem ananasowym, u nas taki
                    upal, ze nawet jakbym chciala "dla relaksu" chwasty wyrywac w ogrodku, to sie
                    nie da. Siadam do dalszej jazdy mundialowej, jak na razie to widze ze Ronaldo
                    zdecydowanie przybral na wadze, a poza tym, jakos zawodnicy po obu stronach
                    uroda nie grzesza wink
                    • blaubeeree Re: Francja - Brazylia 01.07.06, 22:26
                      I gooooooooooolllllllll dla Francjismile
                      • triskell Re: Francja - Brazylia 01.07.06, 22:32
                        Dzięki linkowi od Ani i ja chociaż na końcówkę mistrzostw się załapię smile.

Dzięki Aniu - spodziewałam się przerw w transmisji i generalnie gorszej jakości,
                        a tymczasem działa bez zarzutu, a jakość chyba lepsza od płatnej TV Polonia smile.

Nie przepadam ani za drużyną francuską, ani za brazylijską, ale wolę Francję. No
                        i oczywiście we wtorek Niemcom będę kibicować smile.
                        • tamsin Re: Francja - Brazylia 01.07.06, 22:48
                          o ludzie te sytuacje podbramkowe doprowadzaja mnie do szalu. Jeszcze moze z
                          piec minut, moze mniej i koniec..oby tylko sie utrzymalo!!!
                          • triskell Re: Francja - Brazylia 01.07.06, 22:54
                            No to we Francji pewnie święto, a Hendryk jest tam dziś bohaterem narodowym.
                            Ciekawe, jak Kociaszkowi i NL przeprowadza się przy tych wrzaskach wink.

Finał Niemcy-Portugalia byłby super smile.
                    • aneta05 Europe rulz!!! 01.07.06, 22:55
                      i sie ciesze bo Francja byla lepsza..
                      final: Niemcy - Francja...czy ktos tak typowal???
                      • jan.kran Re: Europe rulz!!! 02.07.06, 00:14
                        Niemcy -Francja... nie ja bylam pewna ze Brazylia bedzie Mistrzem.
                        Ale teraz mam nadzieje ze jednak moze moi faworyci wygrajasmile)
    • sylwek07 koniec i Brazylia jedzie do domu .......... 01.07.06, 22:52
      • tamsin Re: koniec i Brazylia jedzie do domu .......... 01.07.06, 22:54
        Europa wygra w Europie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mysle, ze na finalach -
        Francja vs. Niemcy smile)))))

pikna wygrana Francji, cudo!!!!! Viva la france!!!
        • sylwek07 Re: koniec i Brazylia jedzie do domu .......... 01.07.06, 22:55
          tamsin to samo powiedzieli teraz w TV ze taki moze byc final .
          • ponponka1 Vive la France!!!! 02.07.06, 05:01
            Kurka, odwoze kolezanke na autobus do Chorwacji. Poszlam spac po pierwszym (i
            jedynym) golu, niepwena koncowego wyniku. Ale sie ciesze. Francuzi byli wyraznie
            lepsi i nalezy im sie smile Doswiadczenie gora!!! Przeciez ta ekipa walczy juz
            chyba razem ponad 6 lat!!!
            Po drugie moj znajomy Francuz bedzie bardzo szczesliwy smile))
            Szkoda, ze nie bedzie finalu Francja-Portugalia ..... tylko te wspaniale druzyny
            beda juz walczyly w polfinale.... sad
    • ponponka1 Niemcy - Wlochy 04.07.06, 20:21
      I znow dylemat. Czy Niemcom - bo to w wiekszosci Polacy czy temepramentnym Wlochom?
      Przeca sie nie rozerwe!!! ;-P
      • asia.sthm Re: Niemcy - Wlochy 04.07.06, 20:25
        Ooo, a ja juz w innym watku przysiadlam.
        Przeca sie tez nie rozerwe !!!
        Bede zdaje sie sprawiedliwie kibicowac jednym i drugim . A niech to cholera,
        ale ciekawie bedzie cocy nie bylo
        smile)))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka