mariken 14.12.06, 12:51 fotoforum.gazeta.pl/5,2,mariken.html pozdrawiamy ciepło! j&k Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: foty Kaliny :)) 14.12.06, 13:36 z tego forum tez daj Kalince pysia od cioci ...jak jej sie tak to podoba. dla niewtajemniczonych wyjasniam, ze ja juz Kalinke witalam w innym miejscu Odpowiedz Link
tamsin Re: foty Kaliny :)) 14.12.06, 16:35 Sliczna a czy mozna poprosic o kombinacje Kalinki i Kociucha? Odpowiedz Link
annah11 Re: foty Kaliny :)) 14.12.06, 23:45 Bardzo milusia panieneczka, ten nieswiadomy, ale naprawde przyjazny usmiech. Pozdrawiam szczesliwa Mame, w pietke Malutka caluje <serce> Odpowiedz Link
triskell Re: foty Kaliny :)) 16.12.06, 22:52 Kochana Mariken, śliczną masz tą córę, gratuluję i życzę, by dobrze się chowała (w znaczeniu wychowywania, a nie np. zabawy w chowanego, chowania po szafach, itp. ;-P). Jestem właśnie w Starej Miłosnej, u znanej Ci z widzenia Charlotte. Charlotte będzie rodzić za kilka miesięcy (też będzie to prawdopodobnie córka) i chętnie poznałaby mamę córeczki w podobnym wieku do jej przyszłej pociechy, dowiedziała się paru spraw o szpitalu, w którym rodziłaś, itp. Jak mogę Was ze sobą skontaktować? Gdybyś miała ochotę na kontakt z nią, to może napisz do niej pod adres fairycharlotte@gazeta.pl Kilka tygodni temu wysłałam Ci priva z moim numerem komórki, ale ani nie odpowiedziałaś, ani nie zadzwoniłaś (mniemam więc, że spotkania wtorkowego nie ma), nie wiem więc nawet, czy pocztę na gazeta.pl odbierasz (czy, tak jak ja, nie). Odpowiedz Link
mariken Re: foty Kaliny :)) 18.12.06, 09:21 dziękujemy za życzenia ) ze spotkaniem jest jeden podstwowy problem - moje dziecko chce jeść cały czas ) więc na razie wyjścia z domu na spacer trwają dosłownie 15min. no i co więcej, jesteśmy po szpitalu niecały tydzień (mała miała żółtaczkę), więc staram się ją na razie izolować i powoli przyzwyczajać do ludzi - aaa, no i miała się urodzić koło 20/11, a urodziła się dopiero 2 tyg temu, więc to straszny maluch jest a Charlotte zapraszam do mnie na herbatę na początku stycznia, jeśli będzie miała ochotę - mieszkam w sumie w centrum joaśka z głodomorem k. Odpowiedz Link