rhodeisland 17.07.07, 04:52 www.youtube.com/watch?v=M5_Cl6QA188 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhodeisland I jak to sie ma do mojego ponizszego postu? 17.07.07, 04:56 Nie wiem. Uwielbiam Anne German, miala fenomenalny glos. Jesli kogos to interesuje, to na www.youtube.com mozna znalezc wiecej piosenek w jej wykonaniu. Na youtube jest wszystko. Odpowiedz Link
pama13 Re: I jak to sie ma do mojego ponizszego postu? 17.07.07, 05:02 no wlasnie?co Cie tam wzruszylo?chyba tylko melodia i glos,bo osobe ktorej "obojetna stala sie Polska" chyba nie wzruszaja slowa: Być może gdzie indziej są ziemie piekniejsze i noce gwiazdzistrze i ranki jasniejsze. Być może bujniejsze, zielensza jest zieleń i ptaki w gałeziach spiewają weselej. Być może gdzie indziej ... lecz sercu jest droższa piosenka nad Wisłą piasek Mazowsza. Odpowiedz Link
blue_ice1 Re: I jak to sie ma do ...-pama 17.07.07, 10:58 juz,juz- ciety jezyk jest w cenie ale.... przeciez rhodeisland napisala :"(...) Nie mam do Polski negatywnych uczuc. Ten kraj stal mi sie po prostu obojetny i bardzo odlegly pod wzgledem czasu i przestrzeni, tzn. czuje jakbym stamtad wyjechala kilkadziesiat lat temu i jakby byla to planeta w kosmosie." pax vobiscum! Odpowiedz Link
blue_ice1 Re: I jak to sie ma do ...-pama 17.07.07, 11:02 a piosenka moze wzruszyc- niezaleznie od uczuc do rodzinnego kraju zalezy od nastroju Odpowiedz Link
pama13 Re: I jak to sie ma do ...-pama 17.07.07, 17:21 juz...juz..ja tylko pytam!a co w moim pytaniu cietego bylo to ja nie mam pojecia?ciekawi mnie co Ja tam wzrusza?bo mnie tknal w serducho tekst przy milej dla ucha melodyjce.czy cos w tym zlego ,ze interesuje mnie interpretacja piosenki z watkiem patriotycznym przez osobe ktorej kraj stal sie obojetny??? Odpowiedz Link
tamsin Re: I jak to sie ma do ...-pama 17.07.07, 17:29 a mnie wzruszylo jak RI spamuje ten sam tekst na przynajmniej dwoch forach... Odpowiedz Link
pama13 Re: I jak to sie ma do ...-pama 17.07.07, 17:36 przynajmniej ale z nas wrazliwe Kobity! Odpowiedz Link
jan.kran Re: I jak to sie ma do ...-pama 18.07.07, 00:37 tamsin napisała: > a mnie wzruszylo jak RI spamuje ten sam tekst na przynajmniej dwoch forach... -------> Wrazliwa kobita jestes , przepchac Ci chusteczke przez kable ? Odpowiedz Link
asica74 Re: Posluchajcie tego. Wzruszylo mnie 17.07.07, 14:12 Ale z ciebie wrazeliwe dziewcze. No no! Odpowiedz Link
rhodeisland Piekny glos. Ciarki mnie przechodza gdy slucham 18.07.07, 00:13 Anny German (nie tylko ten utwor) Odpowiedz Link