sylwek07 21.01.08, 08:25 Życzę dziś Tobie, Babuniu miła, byś zawsze w życiu szczęśliwa była, życzę Babuniu życia najdłuższego, pociechy, szczęścia i zdrowia dobrego. Wszystkiego najlepszego dla Wszystkich Babc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Dzien Babci 21.01.08, 11:03 Kiedys bede nadzwyczajna babcia Asia. Bede tego dnia wyjatkowo piekla pyszne ciastka i tego dnia bedzie mozna wszedzie nimi kruszyc. Jak swietowac to swietowac )) Mamy tu w Kupie jakas prawdziwa Babcie? Bo nie wiem. Jakos te przyszle babcie tylko znam. Odpowiedz Link
asia.sthm 21 stycznia - najbardziej dołujący dzień roku 21.01.08, 11:27 "Metro": W poniedziałek 21 stycznia czeka nas najbardziej przygnębiający, dołujący i depresyjny dzień w tym roku. wiadomosci.onet.pl/1676813,11,item.html i do tego poniedzialek. Czy Tamsin juz zalatwila ogolnie obowiazkowe wolne poniedzialki ?? Odpowiedz Link
jan.kran Re: 21 stycznia - najbardziej dołujący dzień roku 21.01.08, 12:02 Wyłamuję się ze statystyki Dziś jest bardzo dobry dzień dla mnie, przynajmniej na razie. Ale ja optymistka jestem i się cieszę z każdego dnia. Choć dzisiejszy jak dotąd był wyjątkowo ok)) Kran Odpowiedz Link
tamsin Re: 21 stycznia - najbardziej dołujący dzień roku 21.01.08, 16:40 dzisiaj mam wolne, czyli zalatwilam sobie wolny poniedzialek w dalszym ciagu pracuje nad wolnymi poniedzialkami dla wszystkich kobiet na swiecie. Pewnego dnia to bedzie tak normalne jak wolne soboty, wolne niedziele potem zaczne pracowac nad wolnymi piatkami. a tak w ogole to oprocz dnia babci dzisiaj jest Martin Luther King day! Odpowiedz Link
sylwek07 Dzien Dziadka :-) 22.01.08, 08:53 Dziś dzień Dziadku nie psocimy, tylko dobrze Ci życzymy. Ty wybronisz nas od draki bośmy małe rozrabiaki. Całujemy Cię serdecznie, żyj nam Dziadku długo wiecznie Odpowiedz Link
marzena36 Re: Dzien Babci 22.01.08, 16:19 Dzien dobry! Sylwek zrobiles babci niespodzianke!Dobrze,ze nie tylko wnuki o babciach pamietaja.pozdrawiam marzena Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Dzien Babci 22.01.08, 16:45 marzena36 ano zrobilem,pomodlilem sie na cmentarzu przy jej grobie a dzis dziadkowi zlozylem zyczenia Odpowiedz Link
marzena36 Re: Dzien Babci 24.01.08, 18:58 Czesc! I tu maly cytat do Twojej wypowiedz/ uczmy sie kochac ludzi,tak szybko odchodza/,i to jest prawda.pozdrawiam marzena Odpowiedz Link
marzena36 Re: Dzien Babci :) 21.01.09, 16:19 Dzi ekujemy za Zyczenia a w nawiazaniu do tego dnia zacytuje wierszyk: Droga Babciu - Z czasow dziecinstwa dobrze pamietam,ze zawsze bylas usmiechnieta i dla mnie mnostwo czasu mialas,przepiekne bajki opowiadalas. Teraz takze z usmiechem mnie witasz,o moje sprawy,troskliwie pytasz.A dla mnie wazne jest nieslychanie,ze w ogole jestes babciu Kochanie!- Odpowiedz Link
mon101 Re: Dzien Dziadka :) 21.01.09, 20:35 Nie znalam moich dziadkow, jeden zginal w Katyniu drugi w czasie wojny. Bardzo mi ich brakowalo( Dziadkowie moich synow tez odeszli wczesnie, ale ich milosc do wnukow byla bezgraniczna i zyja w ich wspomnieniach. Moj ojciec,ktory, zapracowany, nigdy nie mial dla nas dostatecznie czasu (chociaz przyznaje, godzinami sleczal ze mna nad matematyka, dzis doceniam i nie pojmuje jego cierpliwosci)potrafil godzinami siedziec z moim synem w Maluchu i robic "Brrrrrr" Odpowiedz Link
tamsin Re: Dzien Dziadka :) 22.01.09, 03:22 Moje wsponienia o dziadkach...obydwoje dziadkowie byli bez (wiekszosci) zebow, ciezko bylo z komunikacja bo nie rozumialam co oni mowili. Jeden zawsze opowiadal akcje filmu w tym samym czasie gdy ten film ogladalismy, ani brat ani ja nie rozumielismy ani slowa co on tam prawil, a nadawal szybciej niz akcja filmu. Jednym slowem, chodzilismy do ciotki na pancernych. Odpowiedz Link