asia.sthm Re: Turcja-Czechy 3:2 15.06.08, 23:49 nie widzialam meczu, szkoda Ulinha nam zginela na dobre - dzis ma posepnie po przegranej, ale niech sie choc pokaze i zaklnie szpetnie. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Turcja-Czechy 3:2 16.06.08, 00:02 Bo znow byla ta 90 minuta i doliczony czas i wygrana Turcji... Odpowiedz Link
asia.sthm po wyglupie wariata Orzechowskiego 16.06.08, 00:22 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5294438,Internauci_komentuja__Kubicy_tez_odebrac_obywatelstwo_.html usmialam sie i ide spac Odpowiedz Link
tamsin Re: Turcja-Czechy 3:2 16.06.08, 03:48 wlasnie skonczylam ogladac ten mecz, chyba najlepszy mecz jaki do tej pory ogladalam na tym euro: pierwsza polowa Czechy wygrywaja, dochodzi do konca meczu a tu bum, Turki wbijaja gola za golem a na koniec sedzia zaczal rozdawac kartki na prawo i lewo nawet tym co nie byli na boisku. Wywalil z boiska bramkarza tureckiego ale i tak Czechom nie pomogl. Dobrze, ze deszcz padal bo przysieglabym ze schodzili z boiska zaszlochani. Szkoda pepikow, ale to nie pierwszy raz mnie zawiedli. Na worldcup tez dali ciala. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Bój dziś nasz ostatni .... 16.06.08, 20:06 cichaj ty bedziemy hejac jakby o zloto chodzilo ) U nas pokazuja w pierwszym planie Austrie-Niemcow . Odpowiedz Link
tamsin Re: Bój dziś nasz ostatni .... 16.06.08, 20:15 gdyby tylko o honor chodzilo, to pewnie wygraliby 10:0 z Chorwatami, ale poniewaz zostal jakis tam jeszcze cien nadziei wiec na sto procent bedzie to boj ostatni Odpowiedz Link
thorgalla Re: mecz czas zaczac :) 16.06.08, 20:50 Sylwek,zabierzesz mnie do Spa abyśmy się zrelaksowali po trudach mistrzostw? Odpowiedz Link
sylwek07 Re: mecz czas zaczac :) 16.06.08, 20:53 jesli bedzie mozna to pojedzie siostra tam ... no ale jesli bedzie w przyszlosci to cos sie pomysli Odpowiedz Link
bietka1 Re: mecz czas zaczac :) 16.06.08, 21:35 Dzieki Jak sie cos zmieni to prosze dac znac. Odpowiedz Link
thorgalla Re: mecz czas zaczac :) 16.06.08, 21:57 Niemcy prowadzą z Austrią.Źle się dzieje. Cud tylko może nas uratować 0-1 dla Chorwatów Odpowiedz Link
bietka1 Re: mecz czas zaczac :) 16.06.08, 22:40 Wlasnie slysze te okrzyki radosci i wystrzaly petard A jakie wyniki? Odpowiedz Link
bietka1 Re: mecz czas zaczac :) 16.06.08, 22:55 Dla mnie juz sie skonczyly te mistrzostwa. Juz mam naprawde dosyc tego obledu narodowego. Ciekawe ile siwych wlosow mi przybylo?... Odpowiedz Link
tamsin Re: mecz czas zaczac :) 17.06.08, 03:17 i tak dobrze, ze Polska zakwalifikowala sie po raz PIERWSZY do eurocup, bo do tej pory nawet o tym nie mysleli. Zagrali slabo ale moze za dwa lata na worldcup bedzie lepiej? Odpowiedz Link
thorgalla Re: mecz czas zaczac :) 17.06.08, 20:14 > i tak dobrze, ze Polska zakwalifikowala sie po raz PIERWSZY do > eurocup Tym bardziej boli ta porażka. GDZIE SIĘ PODZIALI CI PIŁKARZE Z ELIMINACJI ????? Odpowiedz Link
bietka1 Re: mecz czas zaczac :) 17.06.08, 21:39 juz przy eliminacjach byl ten sam trener? strasznie go chyba obwiniaja w pl za te porazke. Odpowiedz Link
tamsin Re: mecz czas zaczac :) 17.06.08, 21:59 przez tego trenera moj stary taki kibicowal Polsce. On jest jednym z najbardziej doswiadczonych trenerow jaki mogli sobie zafundowac, prawdopodobnie dzieki niemu dostali sie do euro. ciekawe czy go wywala po tej imprezie. Odpowiedz Link
thorgalla Holandia-Rumunia i Francja-Włochy 17.06.08, 20:16 Mam nadzieję,że Oranje nie popuszczą bo zrobi się nudny mecz. A ten drugi zapowiada się na niezłą jadkę.Jakbym miała wybierać to wolę Francuzów. Odpowiedz Link
tamsin Re: Holandia-Rumunia i Francja-Włochy 17.06.08, 20:21 jak rumunia przejdzie do cwiercinalow zamiast francji/wlochow to chyba zemdleje. a zdjeci sie im tylko remis potrzebny. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Holandia-Rumunia i Francja-Włochy 17.06.08, 21:44 Francje_Wlochy ogladam i jatke juz urzadzili, czerwone kartki juz pofruwaly i karny dla Wlochow wbity. Pierwszy mecz zerowy narazie , a jak graja to zobacze w magazynie sportowym. Ze tez czlowiek nie moze sie rozerwac Odpowiedz Link
tamsin Re: Holandia-Rumunia i Francja-Włochy 17.06.08, 22:01 wlasnie ogladam mecz rumunia i holandia, mialam nadzieje, ze rumunii wystapia w swoich zoltych kolorach i bedzie bardzo jaskrawo na boisku i widowni, ale ubrali biale ubranka i za to dostali gola od holendrow! Odpowiedz Link
thorgalla Re: Holandia-Rumunia i Francja-Włochy 17.06.08, 22:45 To Włosi mieli odpaść (( Meczu Holendrów nie mogłam obejrzeć więc sobie Kilera obejrzałam. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Holandia-Rumunia i Francja-Włochy 17.06.08, 23:06 Mezowie Holendrzy znow jurni dzis beda )))) Jutro u nas goraco bedzie a potem woz albo przewoz. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Holandia-Rumunia i Francja-Włochy 17.06.08, 23:09 > boisku i widowni, ale ubrali biale ubranka i za to dostali gola od > holendrow! zgadzam sie, nikt by tego lepiej nie ujal. Odpowiedz Link
tamsin Re: u Tamsin 18.06.08, 15:02 nareszcie!!!! ) cala noc z petard strzelali, jutro ma byc parada. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Rosja -Szwecja 1:0 19.06.08, 09:38 Sylwek,przenieśliśmy się na drugi wątek Odpowiedz Link